aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ne sirketiymis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 şaka maka iyi besledik kızı yeter ub kadar eglence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 taşeron abi gündelik 50 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 50 liraya manken sfsdgsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 off son 8 sayfada leşlik/zeka seviye oranı ters ilişkili şekilde uçlarda gözünüzü seveyim, yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 yapsinlar abi birak, desifre oldular. asdgdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Abi 9-10 ay yoktu, iyiydi. ilgi bar dolsun yine gitsin uzun süre diye kasıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 valla gökalpin trollerini daha fazla besleyemicem yoruldum yazmaktan asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Saeros said: axedice said: Abi albümde bi sürü gereksiz tartışma dönüyor ama insanlar asıl tehlikeye uyanmış değil. Blizzard RMAH diye bi sistem getiricek Diablo3e, baya bildiğin parayla item satıcaklar. Olacak iş değil lan. Bilgisayar oyunları bölümünde yalnız kaldım, gelin topiğe benimle birlikte isyan edin. Allah belanı versin kotick diyin. Yapın bunu. Çünkü asıl önemli olan bu katılıyorum günümüzün globalleşen dünyasında para her zamanki öneminden çok daha fazla bir önem kazanmıştır bunun yankısını oyun dünyasında hissetmek de mümkündür ve bir çok oyun yapımcısı ve oyun şirketi ceo'su bu fırsatı görmüş ve değerlendirmiştir günümüzde hızla artan dlc (downloadbnle contet) çılgınlığıyla önce cüzdanlarımı etkilemişlerdir şimdiyse oyun içindeki eşyaları düşüren oyuncular bunları başka oyunculara satma fırsatına erişecektir bu bildiğimiz şekliyle bilgisayar oyunlarının sonunu getirecek yüz karası bir gelişmedir bilgisayar oyunu oynarken önemli olan şey zevk almak ve zevk vermek (ohh) iken artık bir de bunun yanına para kazanma eklenicektir ve küçük insanlar para kazanıp kaybederken belli başlı oyun şirketleri daha da zenginleşecek belki de gelecekte devletlerin olmadığı şirketlerin ortalığın tozunu attırdığı bir döneme geçiş olacaktır insana ve yaşam hakkına saygıınn olmadığı herkesin yalnızca sahip olduğu parası kadar değerinin olduğu fakirlerin çöp kutularına atıldığı bir geleceğe ufak bir delikten bakmaktayız eğer gördüklerinizden korkarsanız buna isyan edin hayır ben znginim bana giren çıkan yok derseniz bir daha düşünün derim çünkü gün olur devran döner beş parasız çulsuz kalırsınız ve bu şirketler sizi köle gibi çalıştırabilirler laflarıma kulak verin bunların filmini yüzlerce kez izledik ve uzaylılara 2012lere saçma kıyamet senaryolıarna inanıcağınıza önünzde duran bu apaçık gerçeğe inanmanızı tavsiye ederim çünkü insanoğlu bir değişimin eşiğinde ve bu değğşimin sizi nasıl etkileyeceğini başkalrı değil siz belierleyeceksiniz o yüzden artık oturup düşünme vaktiniz geldi her şey pahalı giysiler ve heyecanlı oyunlar demek değildir bazen her şey para da demek değildir bazen birşeyler başka birşeydir ve savaşmanız gerekir bu şeyler için imokwiththis.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 oha okumuş özür dilerim zamanını aldığım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Böyle giderse dylan bütün manken camiasını patiye yığacak which is acceptable for some degree. Ama dylann'a özel bir bölüm açılsın, orda ki post'lar recent messages'a etki etmesin ve post counta göre libido-meter eklensin user name altına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 dylanN said: valla gökalpin trollerini daha fazla besleyemicem yoruldum yazmaktan asdasda zekadan yoksun olanlar ciddi yazılarımı troll sanıyolar ya acıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 gökalp'i tanıdığım şu 25 yıl içinde bir kere bile kimseyi trollediğini görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 teşekkürler yavuz ama burak konusunda haklı olsanda buraüı desteklemenden dolayı haksızsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 önemli değil ya. sonuçta ne demişler, sor bana güleni söylerim sana geleni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 aheste aheste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 noolmuş lan burda, oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 merve ankaraya ne zaman geliyon gız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 yeter sevişmeyin çok sinirlendim klavyyei kırdım ş tuşu basmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ulan gökalp sen de laf sokuyom ayağına iyi prim yapıyon ha. en büyük aşklar kavgayla başlar tabi. çakaaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 fatih beni tanıyamamışsın aynı klozete işedik bide itoluit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 evet! benim son fotoma da aynını yabtı.özellikle paintli halinden çok etkilenmiş ama yüz vermedim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bokundan mı tanıcam. öyle bi yöntemmi varlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 duvarlarlar mermerlerin dili olsada konuşsa o paintli fotoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar