Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm # 6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi albümde bi sürü gereksiz tartışma dönüyor ama insanlar asıl tehlikeye uyanmış değil.

Blizzard RMAH diye bi sistem getiricek Diablo3e, baya bildiğin parayla item satıcaklar. Olacak iş değil lan.

Bilgisayar oyunları bölümünde yalnız kaldım, gelin topiğe benimle birlikte isyan edin. Allah belanı versin kotick diyin. Yapın bunu. Çünkü asıl önemli olan bu
Mesaj tarihi:
axedice said:

Abi albümde bi sürü gereksiz tartışma dönüyor ama insanlar asıl tehlikeye uyanmış değil.

Blizzard RMAH diye bi sistem getiricek Diablo3e, baya bildiğin parayla item satıcaklar. Olacak iş değil lan.

Bilgisayar oyunları bölümünde yalnız kaldım, gelin topiğe benimle birlikte isyan edin. Allah belanı versin kotick diyin. Yapın bunu. Çünkü asıl önemli olan bu

Katiliyorum. Merve'nin topicinde ben de merve'nin fikrini sordum bu konu hakkinda belki dikkat cekebilirim diye. Henuz ortalik sessiz.
Mesaj tarihi:
kermit said:

paramla senişn sülaleni satın alırım
starbucksta oturup kokoş giyinmekle zenginmi oldun çingene kılıklı

ilk önce evimin önünden geçebilde sonra satın alabilirsin :) bebeğim benim kıyamam lan
Mesaj tarihi:
escape said:

benim özel face fotosundan profil bulma metodumla işlem yapacak olursam eğer şöle bişi cıkıyo

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001684574750

Bayaa geç kaldın.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Dilan mankense türkiyede mankenlik ajansları bi bidon benzinle yaksın kendilerini.

diğer konuda sanırım peynir standı yorumu yapıldı

olay o işte sdfs
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...