Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DreamHack Summer 2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
_Spartacus_ said:

HuK çok kötü yakalandı.

Edit: Neyse Moon'un multitask'i yine fail olarak 1 zealota hatchery verdi, biraz ortaya geldi maç.

Multitaskinin fail olduğunu, hathery'e bi zealotun atak yaptığının farkına varmadığını ve oraya ünite yollamadığını düşündüğüne inanamıyorum. İşin aslı ordaki exp'i iplemeyip bütün üniteleri toss base'ine yollamasıydı.
Mesaj tarihi:
Fast ling roach pusha canon+stargate play denemesini tam olurdu aslında mc zerglere karşı öyle gelsede gelmese de açılmayı seviyor güzel de zaten hukın followup konusunda fazla emin değil sanırım ya da sentry ile oynamayı çok fazla seviyor. işin kötü yanı moon da çözmeye başladı oyununu.
Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

_Spartacus_ said:

HuK çok kötü yakalandı.

Edit: Neyse Moon'un multitask'i yine fail olarak 1 zealota hatchery verdi, biraz ortaya geldi maç.

Multitaskinin fail olduğunu, hathery'e bi zealotun atak yaptığının farkına varmadığını ve oraya ünite yollamadığını düşündüğüne inanamıyorum. İşin aslı ordaki exp'i iplemeyip bütün üniteleri toss base'ine yollamasıydı.

Saçmalama, 4 tane ling yolla fazladan hatchery olsun.
Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

_Spartacus_ said:

HuK çok kötü yakalandı.

Hayır... 6 ling'i HuK'a yollayıp bir iki ünitelik daha zarar vereceğini hatchery'sini koruması çok daha önemliydi. Ya multitasking eksikliği ya da çok çok büyük bir karar hatası. Eğer cidden senin dediğin gibi düşündüyse daha da beter bir hata.
Mesaj tarihi:
xunn said:

yildirimokur said:

_Spartacus_ said:

HuK çok kötü yakalandı.

Saçmalama, 4 tane ling yolla fazladan hatchery olsun.

Saçmalamıyorum, eğer bütün ürettiğin üniteleri yolladığında oyunu alabileceğine inanıyorsan, oraya 1 zling bile yollamazsın.
  • Yeni Oluştur...