Oymanq Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ve top ağlarımızda yapmayın çocuklar roachı döndürmeyecektik.
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Of adam orda köşeyi kapatabilseydi cok farklı olacaktı, nasıl atamadı oraya anlamadım.
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bilirkişilerden duyduğuma göre huk dt+expo oynıcakmış
BoRaA Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Yazilani duzgun okumakta erdemdir tabiki.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 HuK çok kötü yakalandı. Edit: Neyse Moon'un multitask'i yine fail olarak 1 zealota hatchery verdi, biraz ortaya geldi maç.
BoRaA Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Stresi kaldiramiycak huk yazik olucak.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 day9 taraf tutuyor bu belli yalnız. huk osursa yırtınıyor,moon dağları delse umursamaz bir ses tonu var
huun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ne oluyor lan?!?! 10 dk geç kaldık 2 maç bitmiş bile. gene süper kaliteli bir final oluyor herhalde eheh
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 O kabine gelen Team Liquid oyuncuları HuK'a blink yoksa orduyu o kadar ayrı ayrı dolaştırmaması gerektiğini hatırlatırlarsa HuK geri dönebilir.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 huun said: ne oluyor lan?!?! 10 dk geç kaldık 2 maç bitmiş bile. gene süper kaliteli bir final oluyor herhalde eheh klasik koreli disiplini aga.adam ağız burun kırıyor
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 _Spartacus_ said: HuK çok kötü yakalandı. Edit: Neyse Moon'un multitask'i yine fail olarak 1 zealota hatchery verdi, biraz ortaya geldi maç. Multitaskinin fail olduğunu, hathery'e bi zealotun atak yaptığının farkına varmadığını ve oraya ünite yollamadığını düşündüğüne inanamıyorum. İşin aslı ordaki exp'i iplemeyip bütün üniteleri toss base'ine yollamasıydı.
Aelfric Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Fast ling roach pusha canon+stargate play denemesini tam olurdu aslında mc zerglere karşı öyle gelsede gelmese de açılmayı seviyor güzel de zaten hukın followup konusunda fazla emin değil sanırım ya da sentry ile oynamayı çok fazla seviyor. işin kötü yanı moon da çözmeye başladı oyununu.
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 yildirimokur said: _Spartacus_ said: HuK çok kötü yakalandı. Edit: Neyse Moon'un multitask'i yine fail olarak 1 zealota hatchery verdi, biraz ortaya geldi maç. Multitaskinin fail olduğunu, hathery'e bi zealotun atak yaptığının farkına varmadığını ve oraya ünite yollamadığını düşündüğüne inanamıyorum. İşin aslı ordaki exp'i iplemeyip bütün üniteleri toss base'ine yollamasıydı. Saçmalama, 4 tane ling yolla fazladan hatchery olsun.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 yildirimokur said: _Spartacus_ said: HuK çok kötü yakalandı. Edit: Neyse Moon'un multitask'i yine fail olarak 1 zealota hatchery verdi, biraz ortaya geldi maç. Multitaskinin fail olduğunu, hathery'e bi zealotun atak yaptığının farkına varmadığını ve oraya ünite yollamadığını düşündüğüne inanamıyorum. İşin aslı ordaki exp'i iplemeyip bütün üniteleri toss base'ine yollamasıydı.Hayır... 6 ling'i HuK'a yollayıp bir iki ünitelik daha zarar vereceğini hatchery'sini koruması çok daha önemliydi. Ya multitasking eksikliği ya da çok çok büyük bir karar hatası. Eğer cidden senin dediğin gibi düşündüyse daha da beter bir hata.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Ahaha HuK'ın hatalı scout yapması işine yaradı :D
zodiackiller Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 _Spartacus_ said: Ahaha HuK'ın hatalı scout yapması işine yaradı :D Komediydi ya :D
huun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Sleeep said: SC2 FİNAL NON-KOREAN VS W3ÇÜ PRICELESS SC2 FİNAL NON-CODE S, NON-CODE A VS NON-CODE S, NON-CODE A /YAWN
Oymanq Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 _Spartacus_ said: Ahaha HuK'ın hatalı scout yapması işine yaradı :D Bu maçı kaçırdım tam olarak noldu?
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 xunn said: yildirimokur said: _Spartacus_ said: HuK çok kötü yakalandı. Edit: Neyse Moon'un multitask'i yine fail olarak 1 zealota hatchery verdi, biraz ortaya geldi maç. Multitaskinin fail olduğunu, hathery'e bi zealotun atak yaptığının farkına varmadığını ve oraya ünite yollamadığını düşündüğüne inanamıyorum. İşin aslı ordaki exp'i iplemeyip bütün üniteleri toss base'ine yollamasıydı. Saçmalama, 4 tane ling yolla fazladan hatchery olsun. Saçmalamıyorum, eğer bütün ürettiğin üniteleri yolladığında oyunu alabileceğine inanıyorsan, oraya 1 zling bile yollamazsın.
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Öf peki ahahah. Son maç beyler. HYPE HYPE HYPE HYPE HYPE.
Oymanq Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bu turnuvanın repleri yayınlanacakmı ?
Oymanq Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 nEeeeeeeeeee 6poolmuuu?? HAHAahahahaha
BoRaA Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Bazi maclari ICCUP stream adi altinda sunmuslardi onlar yayinliycaz demisti turnuva bitince.
Öne çıkan mesajlar