blackwolf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 MMo championda If you use an authenticator – and we hope you do – you may soon notice that an authenticator prompt may not appear with every login. We’ve recently updated our authentication system to intelligently track your login locations, and if you’re logging in consistently from the same place, you may not be asked for an authenticator code. This change is being made to make the authenticator process less intrusive when we’re sure the person logging in to your account is you. We hope to continue improving the authenticator system to ensure the same or greater security, while improving and adding features to make having one a more user friendly experience. If you don’t already have a Battle.net Authenticator attached to your account, don’t wait until it’s too late - http://us.battle.net/en/security/checklist dıye bır yazı vardı tam anlamadım arkadaslar hos us dıyor ama az bı arastırınca 7 kıta ıcın farklı authenticator yapdıklarını gordum fakat eu ıcın bısı goremedım bır bılgısı varmı 1 senden fazla sureden normal authenticator kullanıyorum bısımı yapıcam yanı guncellemee fılan gıbı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 sürekli aynı yerden giriyorsan arada bir auth kod sormayabilir oyun diyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 anladığım kadarıyla aynı yerden giriyorsan wowa authenticator sormuo. dc olup geri girdiğinde aynı yerden giriosan sormuo authenticator yani. en azından ben böyle anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Bu authenticator ne oluyor arkadaşlar? Ben yeni başladım ya, şimdi yeni laptop aldım, ona yüklüyorum oyunu, onda açtığımda giremeyecek miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Auchenticator'ın ne olduğunu bilmiyorsan bir problem yok. Pass. generate eden bir alet auch. Her oyuna girdiğinde orda yaratılan yeni şifreyi falan kullanarak giriyorsun. Smart phone'larda app. olarak da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ha amaan kim çalcak benim accountumu? ya da nasıl çalacak? ben oynarım bildiğim şifremle sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Genelde öyle diyenler hackleniyor başta :P Ne kadar iyi koruyorum desende bi ara flash açığından dolayı bayağı bir başı ağrımıştı blizzin.Auth. güzel bir uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 oh be bende sanıyorum bozuldu meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 bir kere hacklendim, onda da geri verdiler itemları charı falan. ne gerek var auth'a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Uygulamaya geçilmiş bu arada. Bu sabahtan beri Authenticator kodu istemiyor Login olurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Aynen, dünden beri kod sormuyor, 1.5 yıldır ilk defa oluyor .. Bu konu aklıma geldi allahtan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Daha ilginci evde normal şekilde bağlanıyorum, iş yerinde amerika IP'si ile VPN kullanarak bağlanıyorum ikiside direk giriyor. Yani her iki IP ve bilgisayarı kayıt etmiş elemanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Benimde ilginç bişiler oldu işten authenticator sormadan giriyor oyuna ama evden soruyor. Yani bi ayarı falan mı bozdum dicemde bozacak bi ayarı da yok ki authenticatorın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar