cetintas Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Yorumsuz http://yurthaber.mynet.com/detay/diyarbakir-haberleri/diyarbakirda-asker-ak-partiyi-tercih-etti/16088 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 yorumsuz deyip geçme ya, çok merak ediyorum bu konuda ne düşündüğünü sayın cetintas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 said: astsubaylar, uzman çavuşlar ile eşlerinden oluşuyor. Üs’te çalışan bazı sivil memurlarında bu sandıklarda oy kullandığı öğrenildi. bu grup direk akp elbette. üst düzey subaylardaki gibi elitizm seçmeleri yok alt tarafta. ayrıca %90 osman pamukoğlu falan mı bekliyordunuz onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 hakkaten ha neye şaşırıyosanız bu kadar. bildiğin düz memur onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 o grubun polisten farkı yok ki zaten. ha yeni yetme yunus polisler. ha uz. çvş.lar. hatta asteke kadar gider bu olay. benim babam da 25 sene kd. başçavuş olarak görev vermiş biri jandarma olarak. ama herşeyin sistemi farklı işliyor günümüzde. şaşırmamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ahmedinejad said: said: astsubaylar, uzman çavuşlar ile eşlerinden oluşuyor. Üs’te çalışan bazı sivil memurlarında bu sandıklarda oy kullandığı öğrenildi. bu grup direk akp elbette. üst düzey subaylardaki gibi elitizm seçmeleri yok alt tarafta. ayrıca %90 osman pamukoğlu falan mı bekliyordunuz onu anlamadım. Başında "üst düzey rütbeli subaylar" var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 üste atıyorum 1000 kişi çalışıyosa, senin dediğin adamlardan max 100 tane var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 cetintas said: ahmedinejad said: said: astsubaylar, uzman çavuşlar ile eşlerinden oluşuyor. Üs’te çalışan bazı sivil memurlarında bu sandıklarda oy kullandığı öğrenildi. bu grup direk akp elbette. üst düzey subaylardaki gibi elitizm seçmeleri yok alt tarafta. ayrıca %90 osman pamukoğlu falan mı bekliyordunuz onu anlamadım. Başında "üst düzey rütbeli subaylar" var. taş çatlasa 10 15 tane. fede 100 demiş. 100 olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 abi asker dediğin 1-2 kişi değil ki her asker laik diye birşeyde yok genelkurmay başkanı akpye bassa oyunu bi nevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 çok aptalca bir konu olmuş bu. haber olması ayrı bi aptallık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Aptalca konuya aptalca mesaj yazmak da çok aptalca olmuş. Hızlı söyleyince güzel tekerleme oluyor, spiker sınavı hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ee bizene diyarbakir'daki askerin oyundan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Siz kimsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 sana kimler lazim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 e yazdık neden olduğunu yukarda ona cevap vermeyip sağa sola niye yazıyon çetin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Sen lazım değilsin ama PATİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ, BAŞKANI, ZARTI ya da ZURTU'ysan söyle haberim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 mani said: çok aptalca bir konu olmuş bu. haber olması ayrı bi aptallık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Askerde Turkiye geneline uygun vermiş oyunu işte negzel. Tartışmaya özelliklede birbirinzle tartışmaya gerek olmayan bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar