yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 henüz değil şu daha bir baskın gerçi bende hayallerimin ne olduğundan emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 adam olana adam gibi sokarim. gerce adam olan laf sokulma geregi duymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 çok hayalci de olmamak lazım. Benim hayalim ömrü hayatımda kimseye muhtaç olmamak. Bi de çok laubali bir hayat yaşamamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 çoğuna eriştim ama hayal kovalamak adına bir daha kendimi yoracağımı sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 balon said: çok hayalci de olmamak lazım. Benim hayalim ömrü hayatımda kimseye muhtaç olmamak. Bi de çok laubali bir hayat yaşamamak. http://galeri.uludagsozluk.com/32/aytek_57207.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 kermit said: ya kes adam gibi laf sok öyle gel canımı sıkma benim kalitesiz şey seni İroniyi vurgulayayım mı yoksa gerek yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 bi forçen resmiyle yapabilirsin hadi zorla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 kermit said: bi forçen resmiyle yapabilirsin hadi zorla Kıyamam lan. http://i.imgur.com/Dd4Cb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 asıl ben sana kıyamam lan =) dolmuş taşmışsın 1 ay boyunca alacak yerin kalmamış belliki patladın yani belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 olmayacak hayaller peşindeyim şıkkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 hayal ne abi? gay misiniz? delikanlı adamın hedefleri olur. Toplam 54 gay oy atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 said: hiç hayal kurmam. burnumun ucundaki vaziyete odaklanır ve onu lehime çeviririm. bunu işaretledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 hedefim olunca geriliyorum ben hayal diyorum o yüzden. mesela hayalim dersten dd ile geçmek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 rasmon gay değilmiş.. fede.. so gay bi açıklama lan o. hocaya gidip "dd vericen lan!" demen lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 kermit said: asıl ben sana kıyamam lan =) dolmuş taşmışsın 1 ay boyunca alacak yerin kalmamış belliki patladın yani belli u mad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 dedim lan 2 gün önce. sen peki ilgilenmiyon dedi. son dönemim dd ver uğraşmayak ikimizde dedik. tamam dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 sizin hayalleriniz bizim gerçeklerimiz dendi mi ? konuya gelirsek hayallerim direkten döndü diyebilirim.butun hayatım boyunca hayal edeiblceğim cogu şey parmaklarımın ucundan kaydı gitti. şimdi 0 dan yeni hayaller kuruyoruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
busetekin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Ben hayallerimin bir kısmına kavuştum. Ancak çok istediğim ve yapmak için sürekli planlar kurduğum hayallerim hala var. Treni henüz kaçırmadım..Umutluyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Marsta koloni kurmak ve 4 dönüm bahçemde şeker pancarı yetiştirme hayalim var. Hangi şıkkı işaretlemeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 27-28 yaşımda doktor olurum diyordum 24 yaşımdayım üniv anca bitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 paspatur said: Marsta koloni kurmak ve 4 dönüm bahçemde şeker pancarı yetiştirme hayalim var. Hangi şıkkı işaretlemeliyim? sen sus suçlusun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 gerçekleştirsek hayal hayal olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 subhanallah kardeşim bu mesajınla ufkumu açtın resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniz88 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Ehh yarısını gerçekleştirdim diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 hangi yarısını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar