Remus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 www.gamersgate.com Bu siteden oyun alan varmi acaba yada kullanan cok piskopat fiyatlarla oyun satiyorda!! EU3 chrononicles 8$ mesela oyunun normalini 3$ a veriyor birde alicamda bi soruyum dedim daha once kullanan varmi diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 steam'den sonra en kaliteli 2-3 siteden biri zaten sorun yaşamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Kullanıyorum ben de. İyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 beleş IGN Prime trial ile gamersgate için PERMANENT %15 indirim hakkı alabiliyorsunuz, ve indirimde olan oyunlara da oluyor mesela %75 indirimdeki oyunun indirimli fiyatı bir de %15 indiriyor. baya güzel bence ign'in verdiği beleş steam indie oyunlarından bile daha güzel bu promo. http://login.ign.com/prime/promos/gamersgate/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 checkout sayfasina gelmeden %15 indirim gorunmuyor, kafaniz karismasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 IGN'ye üye olunmuyor ya, bi üye ismimi beğenmiyor bi şifre olmaz diyor sürekli arıza veriyor Subscribe kısmında:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 User cannot be registered. Please try other nickname/email. 3 mail 5 isim denedim tık yok:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ben de gamersgate'e üye olamadım 2 kere deneyip, eah eytere be dedim çıktım, sonra denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 üye olmayı kabul etti şimdi de Prime yapmak için Sucribe kısmında Invalid username or password. Please try again. hatası veriyor bu neyin kasması böyle ya ööeeeeaaaahh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 free trial seçtim de bu gene kredi kartı istedi, geçen seferki gibi cancel edebiliyoruz 7 gün bitmeden çekmesin diye, değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 evet renew off yaparsan 7 gün sonra iptal olur ama kredi kartı vermek sakat bunlara sanal kart değilse, paypal en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 tamam ign pet'i aldım da benim strateji oyunları için napoleon pet vardı, onun yerine koyamadım her nasılsa. neyse artık oyun alacağım zaman denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 petin bi olayı yok checkoutta otomatik %15 indirim gözüküyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar