Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 emalethin 2004deki topiğine baktım da pek canı sıkılmış sonrasında. ben de olucam heralde 3-4 hafta sonra da çok zor geldi lan. nasıldır olanlar anlatsın sonrası çok mu dertli ne kadar da eski yaşantımıza dönüyoruz falan. ben çok dertli diildir diye bilirdim bunu ama ne bileyim. burun ameliyatı oldum 2 sene önce 2-3 gün kan revan ağrıyla yatmıştım sonra geçmişti. bunda nası oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 kardeşim bademcikten ameliyat oldu. zor bir ameliyat değil korkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ben 7 yaşında olmuştum bademcik ameliyatı akıllı doktorlar hazır bıçak altına yatmışken sünnet de edelim demişler sağolsunlar o da aradan çıkmıştı http://forum.paticik.com/thumbnails/389/fc8/f68/b52/4c2/e0b/013/dd9/477/a39/92_450xNULL.png [hr] 2-3 ya da 5 gün falan yutkunamıyosun bu yüzden habire bir yere tükürüğünü akıtman gerekiyordu benim zamanımda bir de 2-3 gün gene konuşamamıştım sanırım net hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 abi bu yaşta ne ameliyatı? bu çcuklara yapılmıyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 inşallah ölmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 bogazlarımın acıdıgını biliyorum 2-3 gün onun harici bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ameliyattan çıktıktan sonra boğaz yanıyor bayağı 2-3 gün sürmüşmüydü hatırlamıyorum, küçüktüm o zamanlar ama en eğlenceli tarafı bol bol dondurma yemektir sanırım(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ben sabah 8 de girip akşam 9 da çıkmıştım ameliyattan. Fazla narkozdan ölmüşüm sonra reslemişler. Korkutmak gibi olmasında narkoza dikkat :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 valla sakat tarafı o zaten. @dasaaa bu yaşta niye olmasın abi bademcik bu. 23 yaşında patladı benimkiler napacan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 valla buyukken olmak daha zor soyliyim kucukken aldiranlara gore bi 10 kat daha fazla aci cekiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 masada kalabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 çok iyi hatırlıyorum ameliyattan çıktıktan sonra canım biziz okulun kantininde satılan tuzlu bisküvi çekmişti. yiyememiştim. yediğim o kadar pudingdi mudingdi bilmemneydi falan hiç tat vermemişti. boğazım iyileştikten sonra ilk fırsatta yemiştim o bisküviden ama kesmemişti offf offff paketi böyle değildi ama marka filan buydu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Bademcik iyidir,ameliyat dışında tedavisi yok mu senin durumun ? Yani doktor olursan iyi olur mu dedi ? yoksa olman lazım mı dedi ? Oda önemli Bu arada wiki'den alıntı Wikipedia said: Bademcik ameliyatı olanlardan ortalama 100.000 kişiden 19 u hayatını kaybetmektedir. Bademcik amilyatı her ne kadar kolay gibi gözükse de çok tehlikelidir ve dikkat ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 MelvinUdall said: çok iyi hatırlıyorum ameliyattan çıktıktan sonra canım biziz okulun kantininde satılan tuzlu bisküvi çekmişti. yiyememiştim. yediğim o kadar pudingdi mudingdi bilmemneydi falan hiç tat vermemişti. boğazım iyileştikten sonra ilk fırsatta yemiştim o bisküviden ama kesmemişti offf offff paketi böyle değildi ama marka filan buydu galiba adam garip bi çocukluk geçirmiş pudingi falan hâlâ severek yerim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 paparnoz said: Bademcik iyidir,ameliyat dışında tedavisi yok mu senin durumun ? Yani doktor olursan iyi olur mu dedi ? yoksa olman lazım mı dedi ? Oda önemli Bu arada wiki'den alıntı Wikipedia said: Bademcik ameliyatı olanlardan ortalama 100.000 kişiden 19 u hayatını kaybetmektedir. Bademcik amilyatı her ne kadar kolay gibi gözükse de çok tehlikelidir ve dikkat ister. abow :) abi ölmek kolay narkozda da ölen çoktur genel olarak zaten. olmam gerekiyo. yani tedavisi olmayan bişey böyle beyaz lekeler oluşuo, pislik kaşıntı yapıo falan. ol kurtul dedi ömür boyu rahatsızlık verir dedi. olayım kurtulayım diyorum zaten 20 kere şişiyolar uğraştırıyolar sene boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 narkozu verirken yüzden geriye saydırıyorlar ya çok zevkli oluyor. filmlerdeki gibi aynı. sonra sana ne yapıyolar bilemiosun tabi o.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 bana burun ameliyatında saymadılar lan. dedim ne zmn gitçem? gerisini hatırlamıyorum. tam puştluk. gülüolardı falan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Ben de 12 yaşındayken mi ne olmuştum. Bir ay falan her gün dondurma yediğimi hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar