Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bademcik ameliyatı.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

emalethin 2004deki topiğine baktım da pek canı sıkılmış sonrasında. ben de olucam heralde 3-4 hafta sonra da çok zor geldi lan.

nasıldır olanlar anlatsın sonrası çok mu dertli ne kadar da eski yaşantımıza dönüyoruz falan. ben çok dertli diildir diye bilirdim bunu ama ne bileyim. burun ameliyatı oldum 2 sene önce 2-3 gün kan revan ağrıyla yatmıştım sonra geçmişti. bunda nası oluyor?
Sosyal ağlarda paylaş

ben 7 yaşında olmuştum bademcik ameliyatı
akıllı doktorlar hazır bıçak altına yatmışken sünnet de edelim demişler sağolsunlar o da aradan çıkmıştı
http://forum.paticik.com/thumbnails/389/fc8/f68/b52/4c2/e0b/013/dd9/477/a39/92_450xNULL.png

[hr]

2-3 ya da 5 gün falan yutkunamıyosun bu yüzden habire bir yere tükürüğünü akıtman gerekiyordu benim zamanımda bir de 2-3 gün gene konuşamamıştım sanırım net hatırlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

çok iyi hatırlıyorum ameliyattan çıktıktan sonra canım biziz okulun kantininde satılan tuzlu bisküvi çekmişti. yiyememiştim. yediğim o kadar pudingdi mudingdi bilmemneydi falan hiç tat vermemişti. boğazım iyileştikten sonra ilk fırsatta yemiştim o bisküviden ama kesmemişti offf offff

paketi böyle değildi ama marka filan buydu galiba

Sosyal ağlarda paylaş

Bademcik iyidir,ameliyat dışında tedavisi yok mu senin durumun ?
Yani doktor olursan iyi olur mu dedi ? yoksa olman lazım mı dedi ? Oda önemli

Bu arada wiki'den alıntı

Wikipedia said:

Bademcik ameliyatı olanlardan ortalama 100.000 kişiden 19 u hayatını kaybetmektedir. Bademcik amilyatı her ne kadar kolay gibi gözükse de çok tehlikelidir ve dikkat ister.
Sosyal ağlarda paylaş

MelvinUdall said:

çok iyi hatırlıyorum ameliyattan çıktıktan sonra canım biziz okulun kantininde satılan tuzlu bisküvi çekmişti. yiyememiştim. yediğim o kadar pudingdi mudingdi bilmemneydi falan hiç tat vermemişti. boğazım iyileştikten sonra ilk fırsatta yemiştim o bisküviden ama kesmemişti offf offff

paketi böyle değildi ama marka filan buydu galiba

adam garip bi çocukluk geçirmiş

pudingi falan hâlâ severek yerim lan.
Sosyal ağlarda paylaş

paparnoz said:

Bademcik iyidir,ameliyat dışında tedavisi yok mu senin durumun ?
Yani doktor olursan iyi olur mu dedi ? yoksa olman lazım mı dedi ? Oda önemli

Bu arada wiki'den alıntı

Wikipedia said:

Bademcik ameliyatı olanlardan ortalama 100.000 kişiden 19 u hayatını kaybetmektedir. Bademcik amilyatı her ne kadar kolay gibi gözükse de çok tehlikelidir ve dikkat ister.

abow :)
abi ölmek kolay narkozda da ölen çoktur genel olarak zaten.
olmam gerekiyo. yani tedavisi olmayan bişey böyle beyaz lekeler oluşuo, pislik kaşıntı yapıo falan. ol kurtul dedi ömür boyu rahatsızlık verir dedi. olayım kurtulayım diyorum zaten 20 kere şişiyolar uğraştırıyolar sene boyunca.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...