BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 sayfa başıan 10k para vermiştir o zaman ya da tez diye bizi skiyorlar, tez değil de proje de olaiblir o tezsiz yüksek yapmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 milton firedman'ın doktora tezi tek sayfalıktı diye bir efsane dolaşıyor ama hani adamın tezini bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 2dk baktım. Simon Kuznets ile yani danışmanı, sonrasında kitap haline getirmişler doktorasını 600sf http://www.worldcat.org/title/income-from-independent-professional-practice/oclc/306035 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Abi zaten absract, kaynakça vs. derken 10 sayfayı geçer. 3 sayfalık şey en fazla ödev olur, proje de olmaz. Eğer 3 sayfa yazıp tez diye verdiyse ve kabul edildiyse kepenkleri indirsin o üniversite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 dasaaa said: 2dk baktım. Simon Kuznets ile yani danışmanı, sonrasında kitap haline getirmişler doktorasını 600sf http://www.worldcat.org/title/income-from-independent-professional-practice/oclc/306035 piiii 600 sayfa ne lan başka adam o zaman tek sayfa dr tezi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 yav said: Esh said: hayatı kurtulmak böyle bişey değil. adam zaten zengin, özelden özele koşmuş. kısacası doğuştan kurtulmuş hayatı. milletvekilliği tuz biber eker. Bu arada eğitim bölümünde bir şekilde ingiltereye kanadaya orayaburaya burssuz da olsa gitmeye çalışanlara yol gösterip bu konuyla ilgili sürüyle tartışma tavsiye şu bu dönerken aynı adamlar (mortis mesela) 5-10 yıl sonra bir iyi işe girdiğinde de para bastı gitti mi diyeceğiz ya ehueh çok anlamsız geldi birden her şey. Evet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 şimdi de diyebilirz, parayı bastırıp gidiyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ha mortis direk baba parasıyla mı gidiyor yoksa iki senedir fln çalışıyor benim bildiğim oradan biriktirdiğiyle mi gidiyor bilemem sözü mortise bırakıyoruz; mortis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 parayi bastirip gidilmiyor, gidilip para bastiriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Önce bankaya ödeme yapılması gerekmiyor mu? Yoksa dekana çuvalla parayı verip "al kardeş" mi diyoruz. Bu kısım önemli şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Chaotic said: Mighty_THoR said: fizban said: bu cv akademisyenlik kasan kimsenin sinirini bozmaz. ingilteredeki master programlarina meeeh diye bakar herkes. iki tane part time iste claismis, MS OFFICE BILIYORMUS. öküzü bağlasam yurtdışında master yapar, birde 3 sayfa yazı yazıp adını tez koymuyorlar mı deli oluyorum. 3 sayfa yazı yazıp tez olarak saydırabileceksen bu zaten başlıbaşına bir başarıdır. öbür türlüsü hamallık, mallıktır bence. yurtdışında tez standartları farklı, bizde iyi bir üniversitede yüksek lisans yapan bir öğrencinin hazırladığı herhangi bir ödev yurtdışındaki tezlerden daha kapsamlı. kalite bukadar düşük olunca şaka gibi oluyor.Benim tez danışmanımın yüksek lisans tezi 100 sayfadır ama tez ile son derece sınırlı bir konuyu baştan düzenlemiştir. bizdeki tezsiz yüksek lisansı bitirmek için hazırlanan bitirme ödevleri dahi yurtdışındaki akademisyenler haricinde hazırlanmış doktora tezlerinin alayını döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Yanliz ingiltere'de bazi programlarda tez calismanizi yazmasi dahil 3 ay icinde yapiyorsunuz o yuzden 60 sayfalik tez mumkun fizikci ya da muhendisseniz 6 ay derslere giriyorsunuz 3 ay da tez calismasi. Ama gel gor ki sosyal bilimler de okuyanlarin 20.000 kelime civari yazmasi lazim bu adam 12.000 yazmis ki kalitesine de hic guven duymuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 o yüzden bilim ve teknolojide bayrağı çeken ülkeyiz, ama beyaz bayrağı ihihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ee hani mhpli giriyodu noldu o olay? akp daha fazla mı bastırdı nedir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 BabacumMostors said: dasaaa said: 2dk baktım. Simon Kuznets ile yani danışmanı, sonrasında kitap haline getirmişler doktorasını 600sf http://www.worldcat.org/title/income-from-independent-professional-practice/oclc/306035 piiii 600 sayfa ne lan başka adam o zaman tek sayfa dr tezi diye görmedim.. CN Yang On the Angular Distribution in Nuclear Reactions and Coincidence Measurements 9-11sf David Lee An unstable Adams spectral sequence 9sf John Nash Non-Cooperative Games 26sf vs bi sürü 15-20sf tez var. şey gibi olmasın, ayrımcılık değil bu ama fizik ve matematik dışında kısa tez verilebileceğine ihtimal veremedim şimdi. bilal sarmadı, ondan bu konu üstünde yorum yapıyorum bu arada. alakası olduğundan değil. adam kalkıp iki denklem takımı yazıyor 2-3sf süren açıklamasını da yazıyor. bi de doğruluğunu kanıtlıyor. bitti gitti.. böle tez sadece mat, fizikte olur. bulan adamlar da hayvan zaten. Milnor K-theory falan var mesela 14sf mi ne. Kurt Gödel var. vs... sosyalden falan olmaz yani, sıradan ea'da da olmaz ama ekonomi olur. yine matematik olur tabii. adam groundbreaking bi denklem takımı çıkartır mesela borsayı tahmin edeceğin. tek sf bile olsa kabul edilir kesin. gerçi o adamı öldürürler bence. ehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 abi bu adam niye seçildi diyorum tınlamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 http://www.dpmms.cam.ac.uk/~bt219/papers.html bu adamın da çalışmalar kısa kısa.. theorem 1.1 theorem 1.2 ... bitti bu arada newton yapsaydı iki peçeteye yazsa bile sağlam geçerdi hani. bi de öle bişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 hep kel kalacaksın!!! hep öğrenci kalacaksın dasa!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 and who cares? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 senin tez noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 berbat abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 benim tez noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 berbat abi Bu mesaj gönderilemedi. Gönderdiğiniz mesajın aynısı aynı konuda bulunmaktadır. Aynı içerikli çift mesajlara izin yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 rahatsiz said: yuh adam okuduğu kitaptan yaptığı ödev benzeri bir sayfalık bir şeyi makale diye koymuş. ahahahahabi sana diyorum saka degil, Sabanci'da HUM201 diye bi ders var onda kitap okuyup uzerine essay yaziyosun, tartisiyosun falan. Adam onlari falan koymus makalelerime safdghafdasah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 oha herif makalelerim bolumunu kaldirmis asdfhafsdahfsdafhsdafh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar