yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 http://www.bilalmacit.com/images/bmacit02.jpg http://files.sharenator.com/troll_face_in_640_10_Troll_Face_in_the_Real_Life-s580x530-148558-580.jpg BENZİYOR SANKİ TC'nin en genç milletvekili vatana millete hayırlı olsun. http://www.bilalmacit.com/ sitesinden dönem ödevlerine falan ulaşabiliyoruz :D akademisyenlik kasan pati'lerin sinirini bozacak şeyler var. EĞİTİM Üniversite 2009 - 2010, Yüksek Lisans, Kamu Yönetimi Sosyal ve Politik Bilimler Departmanı King’s College London Londra / İngiltere Tez: Serbest Ticaret Politikaları ve Türk Ticaretine Etkileri 2008 - 2009, Yüksek Lisans, İşletme Yönetim Bilimleri Departmanı Brunel Ünversitesi, Londra / İngiltere Tez: Türk Şirketlerinde Kurumsal Yonetim (Üstün Başarı Ödülü) 2003 - 2008, Toplumsal ve Siyasal Bilimler (Uzmanlık: Uluslararası İlişkiler) Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi Sabancı Üniversitesi, İstanbul Başarı Bursu Ortalama: 2.8/4.00 2007 Yaz Boston Üniversitesi Dersler: Avrupa Birliği Medya ve Siyaset Iliskileri Boston, Amerika Birleşik Devletleri Ortalama: 3.00/4.00 Lise 1999 - 2003, Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi, İstanbul SİVİL TOPLUM ÇALIŞMALARI · Genç Siviller Derneği, kurucularından · Network of Students İngiltere öğrenci dernekleri konfederasyonu, danışman 2008 - 2009 · Medeniyetler İttifakı Gençlik Forumu Türkiye toplantısi Turkiye temsilcilerinden, 2009 · Sabancı Üniversitesi Öğrenci Birliği Başkanlığı 2005 - 2008 · İstanbul Üniversiteleri Öğrenci Birliği kurucusu ve yönetim kurulu üyeliği 2006 - 2007 · Sabancı Üniversitesi Kaynak Geliştirme Kurulu Üyeliği 2006 - 2007 · Sabancı Üniversitesi Kalite Geliştirme Kurulu Üyeliği 2006 - 2008 · Sabancı Üniversitesi İstanbul Kulübü Başkanlığı, 3 eğitim yılı 2005 - 2008 · Sabancı Üniversitesi Motor Sporları Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği 2005 - 2007 · Sabancı Üniversitesi Karting takımı üyesi 2004 - 2008 · OECD- CERI Yüksek Eğitimin Geleceği Konferansı- Türkiye öğrencileri temsilcisi, 2006 · SU Toplumsal Duyarlılık Projesi, 2003 - 2004 (Haftada bir gün bakıma muhtaç çocukların eğitimlerine ve kişisel gelişimine yardımcı olmak amacıyla Yardıma Muhtaç Çocuklar Yurdu'nda görev aldım.) İŞ TECRÜBESİ Şubat - Haziran 2008, Coca Cola İçecek A.Ş Finans Departmanı, Bütçe Planlama Finansal Analist - Part Time (4/5) · Marka, kategori, kanal, müşteri karlılık analizleri · Operasyon gider raporlanmasi · Varyans analizleri · Bütçelenen ve gerçekleşen sonuçları karşılaştırmak ve raporlamak Ağustos 2006, AC Nielsen Pazar Araştırmaları Müşteri Geliştirme Departmanı · İngilizce - Türkçe çeviri · Anket sonuçlarının raporlanması, kontrol edilmesi ve sunuma hazırlanması · Saha çalışmaları denetimi BİLGİSAYAR VE YABANCI DİL BECERİLERİ Dil: İngilizce (Akıcı, TOEFL iBT: 104/120), Fransızca (Orta) · Hovecollege, British Study Centers (6 haftalık yoğun iş ingilizcesi programı) Brighton / İngiltere · Centre International D'Antibes (5 haftalık yoğun Fransızca programı), Nice / Fransa · Fransiz Kültür Merkezi (5 aylik Fransizca programi), İstanbul Bilgisayar: MS Office (Word, Power Point, Excel), SAP (Finans Modülü), SPSS ÖDÜL VE BURS · Sabancı Üniversitesi Akademik Başarı Onur ödülü 2006 - 2007, 2007 - 2008 · Sabancı Üniversitesi Başarı Bursu: ÖSS sıralaması 4500. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 İyi işte, bir sürü davarın gireceğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 doc post doc yok.. ama bilgili birilerinin girmiş olası iyidir, güzeldir. daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 beş senede sabancıyı 2.8le bitirmiş ALTIN NESİL GEREKLERİNİ YERİNE GETİRİYOMUŞ BOŞ ZAMANLARINDA bunu da işte altın nesle "sadece veliaht koymuyoruz, çok çalışırsanız iyi minyonluk yaparsanız bigün siz de buralara gelebilirsiniz:)))" diye koydular sanırım, eğer zaten birinin veliahtı falan değilse sdf bide biraz kermite benziyor mu ne? burun falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 adam kaybetti bu arada. mhp oyları yeniden saydırdı. o bölgeden akp bu adamı kaybetti. mhp bi mv aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 abi sabah geri geçti denildi, 4.ye mi sayıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 sabahki olayı bilmiyorum gazetede gördüm dünden kalan bilgidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 yok.. soruyorlar.. halledin diyorsun. hallediyorlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 bu cv akademisyenlik kasan kimsenin sinirini bozmaz. ingilteredeki master programlarina meeeh diye bakar herkes. iki tane part time iste claismis, MS OFFICE BILIYORMUS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 fede said: adam kaybetti bu arada. mhp oyları yeniden saydırdı. o bölgeden akp bu adamı kaybetti. mhp bi mv aldı pazar günü kesin snuç belli olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 fizban said: bu cv akademisyenlik kasan kimsenin sinirini bozmaz. ingilteredeki master programlarina meeeh diye bakar herkes. iki tane part time iste claismis, MS OFFICE BILIYORMUS. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 fizban said: bu cv akademisyenlik kasan kimsenin sinirini bozmaz. ingilteredeki master programlarina meeeh diye bakar herkes. iki tane part time iste claismis, MS OFFICE BILIYORMUS. öküzü bağlasam yurtdışında master yapar, birde 3 sayfa yazı yazıp adını tez koymuyorlar mı deli oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 bakalım pazar ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Viktor said: fizban said: bu cv akademisyenlik kasan kimsenin sinirini bozmaz. ingilteredeki master programlarina meeeh diye bakar herkes. iki tane part time iste claismis, MS OFFICE BILIYORMUS. this sinirini bozar derken zaten kıskandırır maksadında söylemedim nerden çıkardınız adam lisanstaki kitap ödevlerini falan makalem diye koymuş ahah hani akademisyenlik kasan birisi muhtemelen yaptığı işleri böyle allayıp pullayıp göstermiyordur mütevaizdir falan o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mighty_THoR said: fizban said: bu cv akademisyenlik kasan kimsenin sinirini bozmaz. ingilteredeki master programlarina meeeh diye bakar herkes. iki tane part time iste claismis, MS OFFICE BILIYORMUS. öküzü bağlasam yurtdışında master yapar, birde 3 sayfa yazı yazıp adını tez koymuyorlar mı deli oluyorum. misal =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 yav said: Viktor said: fizban said: bu cv akademisyenlik kasan kimsenin sinirini bozmaz. ingilteredeki master programlarina meeeh diye bakar herkes. iki tane part time iste claismis, MS OFFICE BILIYORMUS. this sinirini bozar derken zaten kıskandırır maksadında söylemedim nerden çıkardınız adam lisanstaki kitap ödevlerini falan makalem diye koymuş ahah hani akademisyenlik kasan birisi muhtemelen yaptığı işleri böyle allayıp pullayıp göstermiyordur mütevaizdir falan o yüzden. hı hı kesin öyle at yalanı .... inananı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 twitterdan: said: Arkadaslar gidip geliyoruz durmak yok duaya devam. wtf :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 harbi kermit'e benziyomuş ama haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 başarılı bir cv niye başka bir akademisyenin siniri bozsun ayrıca, karaktersiz olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 nomsaR said: harbi kermit'e benziyomuş ama haa ne alaka lan sizde beni herkese benzetiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 abi aday olursanız bi kenarına super powers: common sense and sense of humour da yazın. çok önemli bak bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ben lvl85 paladin yazicam aday oldugumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 said: RÖPORTAJLAR Endişeyi bıraksınlar gerçeğe alışsınlar Yeni Şafak, 4 Haziran 2011 Koşuda hepsini geçerim ama gençlik yaşta değil baştadır Star, 23 Mayıs 2011 Seçilirse Meclis'in en genç vekili olacak: Söyleyecek sözüm var Zaman, 22 Mayıs 2011 Youngest and oldest candidates in elections differ in opinions Today's Zaman, 1 Mayıs 2011 TV PROGRAMLARI 12 Haziran Seçimleri, Bugün - 1.Bölüm - 2.Bölüm TGRT Haber, 9 Haziran 2011 zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 abi bu adamla az kavga etmedim ben sabanci'nin discussion grouplarinda. bildigin dibine kadar cemaat adam, sonra gittiler ogrenci birligi yoneitm kurulu uyesi oldular kendisi gibi bisuru sakirt. sonra yine tartismalar arasinda bunun kankasi gelip bana tehdit wall of text maili atti. sonra ben bunu rektorluge goturdum, baya olay oldu falan. bu herif pazar gunu meclise girerse benim ulkeye donunce ergenekondan iceri girmem olasi ahah bu arada, adam rezil abi, bizim HUM diye bi ders var yabanci edebiyat tan sanata kadar farkli dallari var, adam o derslerden birinde yazdigi odevi koymus makale diye... 0 vasfi olan bi adam, zira okulu yeni bitmis ve vasat alti bi ogrenci, ama iste akp icin onlardan cok hangi abiyle maklube yedigin, babanin kimlere burs verdigi onemli falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar