kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 şu anda oturduğum ev aslında tek kişi için ideal ama çok ufak be banyosu, tuvaleti, mutfağı temiz. 1 tane odası var başkada bişi yok. odasıda baya küçük. 3 kişi yatamaz yani 2 kişi kalır max. ama bir sorunu daha var tavan alçak biraz. ilk başlarda sıkıntı olmuyodu ama sonradan bi kaç ay geçince daraltmaya başladı. birde rutubet başlangıcı var gibi. yaz gelince daha beter olacak sanki. sarıyerde heryerde nem, rutubet mevcut diyolar ama olmayan evlerde var şimdi canım. neyse ben bu evden çıkıcam ama 1+1 bulayım diyorum özellikle. tek oda evlerle 1+1 arasında 100 150 lira farkediyo bu çevrede. özellikle sarıyer istiyorum çünki istanbulun diğer şehirlerine göre, pis adam nüfusu (pis adamdan kastımı anladınız) yok denecek kadar az. herkes laz. gençlerinin bi çoğu apaçi ama kendine apaçi. gecenin bi yarısıda olsa dışarda yürürken cins cins bakıpta peşine takılcak insan yok. herkeste birbirini tanıyo güzel bi yer. herneyse dün bi kaç eve baktım ulan 1+1 lerde hep sobalı falan. yada bok gibi bazıları. güneş almıyor. yada ulaşımı zor. bir tane tek oda bi ev buldum. ev çok iyi. büyükderenin azcık yukarısında. yürüyerek ana caddeye 3 4 dk falan. giriş kat ama yerden yüksek giriş kat. mutfak banyo tuvalet ayrı, düzgün boyutlarda, temiz. 1 tanede odası var. mahalle olarakta güzel bi yere benziyo. kirasıda baya baya hesaplıydı. yani tek başıma 500 600 TL yi gözden çıkarmıştım 1+1 için (faturalarıda dahil edersek çok para ediyo tek kişi için) ama bu fiyatlardan daha uygun. odasıda şu anki odamdan bile daha geniş. doğalgazlı. ama işte ben sıkıntı yaptım. gelen giden çok olmuyo bana ama olduki yarın bi gün bi misafirim gelse illaki ayrı bi oda olsun istiyorum niyeyse. şu anki oturduğum evde artık canımı sıkıyo. hani bi kere soğudum evden bi an önce kurtulayım diyorum. aramaya devam edicem bi kaç güne kadar daha ama yüksek ihtimal tarabya tarafındanda bulamazsam bu tek odaya kalıcam gibi. böyle bi kararsız kaldım napsam ne etsem diye. 1 oda istemiyorum. 1+1 ler adam gibi değil ve bazıları çok fazla istiyolar. ev bulun bana lan demiyorumda siz olsanız napardınız bi düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 barınaktanmı tutsam acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 çok uzun değil lan yazı okurken masal gibi geliyo böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 valla kardes, bi yerde sen de haklisin, ama durum bu yani, yapicak fazla bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 sen sietılda sıcak yatağında uyurken biz 1 metre karın içinde balık tutuyoruz şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 sietil ne ya, lesser coast sehri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 "of ben parasını vereyim de sus" dendi mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 oku bakalim, denmis mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ayın 25 i gelince görürüm seni bella KREDİ KARTLARIM DOLDU 3 LİRA PARAM VAR ÜHÜÜÜÜÜ diye ağlarsın ama ben tabiki hala zenginim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 okumayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 şükrü orda saat kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 kermit said: ayın 25 i gelince görürüm seni bella KREDİ KARTLARIM DOLDU 3 LİRA PARAM VAR ÜHÜÜÜÜÜ diye ağlarsın ama ben tabiki hala zenginim ahahhhhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 gel benimkini tut derdim de ne yazık ki fazladan bi evim yok.. yoksa tut bunu tut.. çekinme derdim. abi, piyasayı kolla biraz. takip ederken kesin uygun bişiler bulursun. gerçi yazın fiyatlar az daha yüksek olur hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 burda saat, artik uyusam cok iyi olucak bucuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 abi 1 haftam var çıkmam için şu evden yani kendi kafamda böyle çizdim ev sahibiyle falan bi olayım yok yani hemde şey açısından düşünüyorum. depozito verdim ve yeni aya geçmeden kirayı depozitoya saydırıcam. yoksa ev sahiplerinden o depozitoyu alma işi sıkıntı. gelip bakacak şu bu diye bık bık edecek. halbuki aldığımdan daha temiz bırakıcam evi. boya badana bile yaptım girerken eve mikrobu ölsün duvarların diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 aquila said: burda saat, artik uyusam cok iyi olucak bucuk. uyuma lan boşuna zaman kaybı az dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 o 1 odalı evin odası baya büyükse alçı panla felan bölme yaparsın misafir için diycemde ev sahibi izin verir mi yada bölünebilecek büyüklükte mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 yok bölünürse bi boka benzemez mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 şu anki evde kira için ne kadar veriyosun ve daha fazla ne kadar çıkabilirsin verdiğin fiyattan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 bunları söylersen yarına evin anahtarını elinde bil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 şu an ki ev 350 lira lan hiç bişi değil. tek yaşayacağım için işte 500 falan civarı diyorum 600 ü zorlarım belki çok rahat edeceksem evde sıkıntısı olmazsa değer yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 nem, rutubet varsa ayrıl kankut, bu her yönden problem insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 İstanbulda nufus fazla, memleketine dönsün herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 600e besiktasta bile bulursun abbasaga tarafinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 evi olan bi kızla evlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar