Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ev sorunsalı

kermit

Öne çıkan mesajlar

şu anda oturduğum ev aslında tek kişi için ideal
ama çok ufak be
banyosu, tuvaleti, mutfağı temiz.
1 tane odası var başkada bişi yok. odasıda baya küçük. 3 kişi yatamaz yani 2 kişi kalır max.
ama bir sorunu daha var tavan alçak biraz. ilk başlarda sıkıntı olmuyodu ama sonradan bi kaç ay geçince daraltmaya başladı.
birde rutubet başlangıcı var gibi. yaz gelince daha beter olacak sanki.
sarıyerde heryerde nem, rutubet mevcut diyolar ama olmayan evlerde var şimdi canım.
neyse ben bu evden çıkıcam ama 1+1 bulayım diyorum özellikle.
tek oda evlerle 1+1 arasında 100 150 lira farkediyo bu çevrede.
özellikle sarıyer istiyorum çünki istanbulun diğer şehirlerine göre, pis adam nüfusu (pis adamdan kastımı anladınız) yok denecek kadar az. herkes laz. gençlerinin bi çoğu apaçi ama kendine apaçi. gecenin bi yarısıda olsa dışarda yürürken cins cins bakıpta peşine takılcak insan yok. herkeste birbirini tanıyo güzel bi yer.
herneyse dün bi kaç eve baktım ulan 1+1 lerde hep sobalı falan. yada bok gibi bazıları. güneş almıyor. yada ulaşımı zor.
bir tane tek oda bi ev buldum. ev çok iyi. büyükderenin azcık yukarısında. yürüyerek ana caddeye 3 4 dk falan. giriş kat ama yerden yüksek giriş kat. mutfak banyo tuvalet ayrı, düzgün boyutlarda, temiz. 1 tanede odası var. mahalle olarakta güzel bi yere benziyo. kirasıda baya baya hesaplıydı. yani tek başıma 500 600 TL yi gözden çıkarmıştım 1+1 için (faturalarıda dahil edersek çok para ediyo tek kişi için) ama bu fiyatlardan daha uygun. odasıda şu anki odamdan bile daha geniş. doğalgazlı. ama işte ben sıkıntı yaptım. gelen giden çok olmuyo bana ama olduki yarın bi gün bi misafirim gelse illaki ayrı bi oda olsun istiyorum niyeyse.
şu anki oturduğum evde artık canımı sıkıyo. hani bi kere soğudum evden bi an önce kurtulayım diyorum. aramaya devam edicem bi kaç güne kadar daha ama yüksek ihtimal tarabya tarafındanda bulamazsam bu tek odaya kalıcam gibi.
böyle bi kararsız kaldım napsam ne etsem diye.
1 oda istemiyorum. 1+1 ler adam gibi değil ve bazıları çok fazla istiyolar. ev bulun bana lan demiyorumda siz olsanız napardınız bi düşünün.
Sosyal ağlarda paylaş

abi 1 haftam var çıkmam için şu evden
yani kendi kafamda böyle çizdim
ev sahibiyle falan bi olayım yok yani
hemde şey açısından düşünüyorum. depozito verdim ve yeni aya geçmeden kirayı depozitoya saydırıcam. yoksa ev sahiplerinden o depozitoyu alma işi sıkıntı. gelip bakacak şu bu diye bık bık edecek. halbuki aldığımdan daha temiz bırakıcam evi. boya badana bile yaptım girerken eve mikrobu ölsün duvarların diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...