kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 1 tencere dolusu yaprak dolmasını alıp (kıymasız yada kıyması az olursa daha süper) bilgisayarın karşısında film izlerken onu çerez gibi yemek her zaman iyidir arbysten yada hamburgerden
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Ben de her zaman yiyemem o beefncheddarı ama arada bi istiyo insanın canı. O yüzden benim için de curly fries için yiyo diyebiliriz. ARBYSLER GİTSİN CARLS JR'LAR GELSİN MERAK ETTİM CEVAHİRE GİTMEYE ÜŞENİYOM SDF
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 kermit said: 1 tencere dolusu yaprak dolmasını alıp (kıymasız yada kıyması az olursa daha süper) bilgisayarın karşısında film izlerken onu çerez gibi yemek her zaman iyidir arbysten yada hamburgerden abi evet.. ama yapacak birini bulmak zor.. hani birinden rica etmeye çekiniyorum keza yapımı o kadar işkence bir yemek bu.. alayım desem istanbulda çok pahalı güel ve ucuz yapan yere de rastlayamadım, ucuz olanlar çok kalın oluyor yada vıcık vıcık oluyor
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 kermit said: 1 tencere dolusu yaprak dolmasını alıp (kıymasız yada kıyması az olursa daha süper) bilgisayarın karşısında film izlerken onu çerez gibi yemek her zaman iyidir arbysten yada hamburgerden Yaprak dolması mı? Ahahahaha. Köylü
Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 off etli yaprak dolması ve yoğurt 1 tepsi yerim
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ne ikisi de lan hıyar. savunma bunu
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 patateslerin şeklinden ziyade tadı da çok güzel ayrıca şu göründüğü gibi gelmese de tadı çok güzel, zevke bağlı olabilir.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 herhavzindibayni said: patateslerin şeklinden ziyade tadı da çok güzel ayrıca şu göründüğü gibi gelmese de tadı çok güzel, zevke bağlı olabilir. ayrıca görüntüsüde iğrenç tadıda yemem yiyenede kötü gözle bakarım patates kızartması candır ama
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 gökalp gel arbiyse gidelim patata yiyelim
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 hayatımda ilk defa duydum bu yeri.
Öne çıkan mesajlar