Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bir süredir bekliyordum böyle bir şey olacağını ve bugün gerçekleşti. buradaki gizli akpli liboşlar zırlayıp duruyordu internet filtresi sizi etkilemeyecek, istemeyen kullanmayacak zart zurt diye. hani ne oldu? en aşağılık propagandalarla koruduğunuz adamlar kapatıyor işte siteleri teker teker. daha ağır konuşmak istiyorum sizin hakkınızda ama sürekli ban yemek istemiyorum. bir kaç ayla yırtarım belki.. ps: hani şu taksim'de polis korumasında yaptığınız sözümona eylemlerde hepsinin aynı yerde basıldığı belli olan, üstünde darbeye hayır falan yazan mor renkteki pankartlarınız varya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 4chan kapanalı çok oluyo yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 4chan kapanacak ilk siteydi bence, geç bile kalmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 geçen hafta girebiliyordum. buradan fede hödö hödö bişiler yazmışlardı. bakmıştım ben de. şimdi giriş yapamıyorum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 yarım saat önce girebiliyordum şimdi hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 sayfa yüklenirken hata oluştu diyo, sitenin kendinden olmasın? yani mahkeme yasaklasa yazardı tırı vırı diye dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 burada sığırın biri vardı. hükümetin neyini eleştirsek ''lol chp 30'larda 40'larda ne yapmış aç bak'' derdi otomatiğe bağlamış gibi. korkuyorum şimdi gelip ''lol internet tek parti döneminde de kapandı'' falan yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 "Tatar Ramazan" said: sayfa yüklenirken hata oluştu diyo, sitenin kendinden olmasın? yani mahkeme yasaklasa yazardı tırı vırı diye dimi? http://www.downforeveryoneorjustme.com/4chan.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ben de tam downforeveryone a girip sonucu yapıştırıcaktım ki önce davranılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 gayet açık ve sağlam 4chan ? /a/ da ilk threadde lighting var hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 vay site süpermiş düştükalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 It's not just you! http://www.4chan.org looks down from here. diyor internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Boards are down due to a flakey NIC driver. Recompiling the kernel now—should be fixed in approximately thirty minutes. BY MOOT @ 1:30 AM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 o teaa SUNDAY, MARCH 27, 2011 ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 şaştıydım ben de bu zamana kadar kaldığına. anon olaylarından sonra mı kapandı acaba heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 //Xunn Home page block'lu ama boardlar blocklu değil, url'yi ayarlayın giriyor, blocklamakta bile yetersiz herifler zaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Norak said: o teaa SUNDAY, MARCH 27, 2011 ama :p ahaha Lyvanna_Dolores said: //Xunn Home page block'lu ama boardlar blocklu değil, url'yi ayarlayın giriyor, blocklamakta bile yetersiz herifler zaa. sdfsdf harbi giriyor http://boards.4chan.org/int/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 4chan şer yuvası zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 evet aynen öyle ben seslisözlükte aynısını yapmıştım anasayfa engelliydi ama /search=blabla yazınca giriyordu siteye xunn önce davranmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 sitede bi sorun var heralde.kanada'da olmama ramen giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 abi tamamda 4 chan yasaklansin zaten ya bildigin ahlaksizlik diz boyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Tek bir site yasaklanacaksa o da 4chan olmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 kapansın. az önce çok pis spoiler yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 BonePART said: abi tamamda 4 chan yasaklansin zaten ya bildigin ahlaksizlik diz boyu olm harbi kayserili role playi yaptın lan ahah özün ortaya çıkıyo böyle yaş kemale erdikçe aehua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar