Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 sen hala baglanti dokumunu iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Bağlantı dökümü veremeyeceklerini söylediler. Hangi sitelere girdiğimi, IP'ler ile dökümünü istedim, "ancak savcılık kararı ile ayrıntılara bakabilirsiniz, size detay vermemiz yasak, sadece zaman ve kullanım oranı bilgisi verebiliyoruz." dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Saçma bir şey söylemişler gibi geldi bana ama adamlar da korkaklıktan böyle uyguluyordur belki. Benim senin bağlantılarının dökümünün detayını almam ile senin kendi bağlantıların hakkında bilgi alman aynı kurallara tabi olmamalı tabi ki. Mücadelende sabır dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bunu yazili mi soylediler sozlu mu? eger sozluyse yazilisini iste. yazili olarak da "beni kandirdiginizi ve art niyetli, haksiz bir ucret talep ettiginizi dusunuyorum. 60YTL indirim teklifinizi de ilk basta aldigimi iddia ettiginiz hizmeti almadigimin bir gostergesi olarak algiliyorum. yine ayni cercevede detayli internet kullanim bilgilerimi benimle paylasmama kararinizi da bu art niyetli tutumunuza bagliyorum." gibi suclayici bir mail gonder. bu durumda isi ne kadar ciddi takip etmek istedigine bagli olarak bunu noter araciligiyla ya da iadeli taahhutlu olarak dilekce gibi de gonderebilirsin. eger eminsen daha sonra tum masraflarini turkcell'den talep edebilirsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ayrica senin bilgilerini senden saklamalarinin bilgi alma yasasi ve/veya tuketici haklariyla celisip celismedigini de bir avukat arkadasina sorabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 %100 eminimde uğraşmak istemiyorum off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ugrasmak istemiyorsan odeyeceksin. odemek istemiyorsan ugrasacaksin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Önce faturayı öde sonra dolandırıcılıktan dava aç. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Off, ulan uğraşmak istemiyorum diyen zengin ayfonculardan ellişer tokatlasalar zaten karamemet oluyorsun. Ulan insanlar böyle para kazanıyor a nokta ke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ip istediğin anda savcılık devreye giriyor benim bildiğim. yanlış bir şey söylememişler yani. saat kaçta kaç mb yemiş falan bunları istesen yetmiyor mu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 O bilgi ilk sayfada var zaten ama bişey ifade etmiyor o tablo, karışık byte hesaplamaları falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 evet, saatlik kullanimin bir anlami yok. adamlar zaten su gun 1gb kullanmissin diyor, Lath da kabul etmiyor. hangi sebekeden hangi ipye baglandigi bilgisi onemli bu noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 yanlış alarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 http://www.sikayetvar.com/ buraya da yaz bunu. yiyosa ilgilenmesinler. bu siteden acayip tırsıyo markalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/871527 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 çözüldü diye not geçmişler laths? aradılar di mi hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Hayır, çözülmedi, aramadılarda, altta ki mesajım gözükmüyor mu? Çözüldü mesajına çözülmedi diye uzunca mesaj attım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Vodafone'a geç, çözülsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 hayır çözülmedi yorumun gözükmüyor. diğer kullanıcıların da yorum yapmasını kapatmışlar. kapatmasalardı ben de döşicektim alta. bi daha aç last. bu şikayetin linki ver böle böle çözülmediği halde oraya çözüldü diye not düştüler, aramadılar bile falan.. yüklen kanka şikayeti açar açmaz buraya linki at da ben de giydiricem altına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Şimdi tekrar aradılar, neden 60 TL indirdik adlı BIDIBIDI konuşmasını dinledim. Mantıksız cevaplar devam ediyor. Yine tek tek anlattım telefonda neden haksız olduklarını, ucu açık bir şekilde bitirdim konuşmayı. Diyorki kadın "size inanmasak 60 TL indirmeyiz." Ulan inanıyorsan silersin 100 TL'lik kullanımı. O kadar tutarsız şeyler söylüyorlar ki inanılmaz. Vodafone paklayacak beni heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Abi escape, şimdi farkettim, şikayetin altına yazdığım WOT'u silmişler! EDIT: yok silmemişler, sadece ben login olunca görebiliyorum, yayına sokmadılar heralde. Ama çözüldü görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 hep öleler zaten. ttnet için ben de aynı şeyi yaptım sildiler 2 tane wotumu yılmadım açtım defalarca. akşam saat 11 gibi aradılar ankaradan arıyorum hedehödö buyrun orcan bey falan... bi de callcenterların kuralları var siz ona ana avrat küfür de etseniz sesini cıkaramaz. kişisel değil de genel olarak küfürlere başladım ben tamam sakin olun vs. sabah açıldı net :) bunların anlayacagı dil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bi de orda bişeye dikkat ederseniz en az şikayet vodafone'da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Daha öncede Vodafone'da 30tl'lik paketteydim. Ama faturalarım çok konuştuğumdan dolayı 60-95 arası geliyordu. Adamlar kendileri aradılar. Şu tarifemiz var. Sizi bu tarife içine aldığımızda artık bu kadar yüksek faturalar ödemeyeceksiniz diye. Bu bile ap ayrı bir güzelliktir. Hatta 80tl küsür olmuş faturamı da 55 tl'lik paket olarak gösterdiler. Ve daha da konuşmaya devam ettim. Fatura o ay 58tl geldi mesajlarla beraber... İnternet paketiyle beraber faturam hiçbir zaman 70'i geçmedi. Bir de tanıdıklarım aradığında kapatıp ben arıyorum. Ve bu konuşma paketini bana vodafone kendisi arayıp tavsiye etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 abi napsak vodafone'a mı transfer olsak? ya bu çekmeme sorunu falan olur mu? çünkü ben bütün abuk subuk yerlerde telefonla konuşurum mesajlaşırım. şişli'nin göbeğinde turkcell sıkıntı yaşataıyodu bana bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar