Chemical Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 fdsfds bir endtascı olarak İKİBİN ELLİ YILI KONSEPT TASARIMLARIMIZ kafasına lol diyip, şunu gösteriyorum: 90 yıl bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 teknolojinin 1910 yılında daha az gelişmiş olması bizim 90 yıl sonrasını geçmişe göre daha iyi tahmin ediceğimiz anlamına gelmiyor, teknolojinin gelişmesi gelişmiş teknoloji sayesinde olduu için, hızlanarak artıyor. gelecek 5-10 yılı takip edin abi, uğraşmayın bunlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 çelik, alüminyum özelliklerinde ve brittle da olmayacak cam.. he tabii uçak kısmına girmedim bile farkındaysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 toggie said: yemin ediyorum benim aklıma gelmisti!!! aynen, baya ufakken hatta. Ama sonra yükseklik korkum aklıma geldi ve.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 işte o kadar primitif bi fikir. uçağın her tarafını şeffaf yaptık. iyi aferim. Uçağı cruise gemisi gibi hayvani sayıda insan taşıyabilir yapabilirlerse, dikey iniş kalkış falan yapan bi alet olursa ya da ne biliim "hoca biz SCRAMJet olayını hallettik, artık herkeş binebilecek bunlara" diyebilirlerse o zaman böyle gaz olabiliriz. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ilk fırtınada yolcular gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 huun said: çoğu kişi uçarken kendini güvende hissetmeyip tercih etmeyecektir. O zaman korkuya da bir çare bulurlar herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 idda ediyorum, ulaşım sorunu ulaşım ihtiyacı ortadan kaldırılarak çözülecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 otur oturduğun yerde diyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Chemical said: idda ediyorum, ulaşım sorunu ulaşım ihtiyacı ortadan kaldırılarak çözülecek ulasım ihtiyacı olmadan hawaii'de denize nasıl girebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 transparan kelimesini görünce mürettebat transparan olacak sandıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 için fesat ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mukavim olmaz o uçak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 hayret, ucak muhendisi arkadas saldirmamis konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 SeaGle said: Mukavim olmaz o uçak. niye ulan adamın kullandığı malzemeyi mi biliyosun? sdf. şeffaf ve mukavim bi kompozit geliştirirlerse ne diyeceksin buna? ha? TANRIN NEREDE ŞİMDİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Yok abi bi çelik tadı vermez bence Bi alex değil ehüeh Malzeme bilimcilerden adam olmaz, en fazla nanoteknolojiyle mikrofiberli cam bezi üretirler bu saatten sonra sdfsadfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Kojiroh said: Artık hosteslerin eteklerinin altlarına da bakarız yerden YYYYYEEEEEEAAAAAHHHHHHHH http://i81.photobucket.com/albums/j228/da5starrmd/hnnnnnggg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 aquila said: hayret, ucak muhendisi arkadas saldirmamis konuya. olay malzeme olayı da ondan girmemiştir. hehe hadi bakalım diyip gülüp geçmiştir anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cath Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 vuhu çoğoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Norak said: düşerken çok faydası olur, yere çarpmadan tam 1sn önce kalkıp zıplarız koridorda tam çarpma anında, böylece yere çarpmaktan kurtuluruz.5 yaşından beri asansör düşerse bunu yapmayı planlıyorum da uçak düşerse kurtarmaz gibi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 kompozitin gözünü seveyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 DoruK said: 5 yaşından beri asansör düşerse bunu yapmayı planlıyorum da uçak düşerse kurtarmaz gibi :/ işte hazır zıplamışken bide tüm vücudu encapsulate eden airbag suitini açıcan böle michelin man gibi pofuduk olcan komple, o biraz kurtarabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 mythbusters yaptıydı onu kurtarmıyormuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 50 euroya easyjete binmek varken 500euroya buna niye binsin (insanların %99u sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ömründe 1 kere binersin yahu. meraktan o da. paran varsa daha çok binersin tabi. fakirler de her şeyi merak etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar