Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Yapan var mı ya forumda abi bi bilgi alayım bi zararı oluyo mu? Ekşide okudum gözünü açmazsan bişey olmaz diyen ama merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 gözlük tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ganamayi sümük akayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 niye gözünü aciyorsun. sualti yasam diyorsan gözlüksüz zaten bisi göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ben giriyorum.. tek sıkıntım balıklama dalarken fln lens kayboluyor eheh sağlama almak istiyordan götüömgötüm gir suya bir de deniz gözlüğü tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 http://www.spormalzemeler.com/wp-content/uploads/SG-1200-Y%C3%9CZ%C3%9CC%C3%9C-G%C3%96ZL%C3%9C%C4%9E%C3%9C-S%C4%B0YAH.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 BabacumMostors said: ben giriyorum.. tek sıkıntım balıklama dalarken fln lens kayboluyor eheh sağlama almak istiyordan götüömgötüm gir suya bir de deniz gözlüğü tak Açıyosun gözünü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Ben girdim hiç bişi olmuyor hatta ben lenslerimi hiç çıkarmıyorum(30gün). Tabi denizde gözünü açarsan lens kesin kayboluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 yüzmek bişey yapmıyorda kız kesmek amacıyla güneşlenirken baya kurutuyor gözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bir de bc si düşük takman lazım daha iyi yabışıyo göze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 gözünü açarsan direkt kaybolmakla beraber acıtıyor, açmazsan da araya tuzlu su girince çizebilir. balıklama atlarsan gözün kapalı bile olsa darbe yüzünden kayabiliyo falan. en güzeli sağlamından bi yüzücü gözlüğü al lensin üstüne onu tak onla takıl, ben öyle yapıyorum. ama o zaman da amele yanığı riski var uyarmadı deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 alla alla benimkielr acıtmıyor ya.. boş en lomb kullanıyorum tamam su altında net göremiyorum yine de neden kullnıyrsun derseniz sudan çıkınca etrafımı net göreyim diye hep.. yoksa su altında hiç etkili değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Aynı marka babacumla, denicem bakalım bugün umarım kaybolmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 denizde de görmeyiver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Yok abi denizde görmek değil amacım zaten sadece alışkanlıktan gözümü açarım ben suyun içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 BabacumMostors said: alla alla benimkielr acıtmıyor ya.. boş en lomb kullanıyorum tamam su altında net göremiyorum yine de neden kullnıyrsun derseniz sudan çıkınca etrafımı net göreyim diye hep.. yoksa su altında hiç etkili değil lens takmaya başladığım ilk bikaç sene resmen havuzdan denizden soğumuştum, hakkaten etrafı görememek çok rahatsız edici bir şey, sonra yüzücü gözlüğüne geçtim rahat ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 gözlük kullanmayacaksan lens takma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Benim bir arkadaşımın göz 1 kere "BİR" lensle denize girmekten mikrop kaptı, körlüğün kenarından geçti, 2 sene lens kullanamadı kız. Aman diyeyim, şakaya gelmez, bizim kıyıları bok götürüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 havuza giriyorum ben atlayıp zıplayarak.sorun olmadı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 "roket adam" said: Benim bir arkadaşımın göz 1 kere "BİR" lensle denize girmekten mikrop kaptı, körlüğün kenarından geçti, 2 sene lens kullanamadı kız. Aman diyeyim, şakaya gelmez, bizim kıyıları bok götürüyo. başka bişeyden kapmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 gözleri açmadım bişey olmadı rahattı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 yok roket haklı, denizde ve özellikle havuzlarda lense bakteri kaptırma riski baya yüksek ve körlüğe götüreni de var. En iyisi çizdirin gitsin, ben yaptım mesutum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Hele havuz korkunç yani, lenssiz girince bile iptal oluyor gözlerim kıpkırmızı, diğer türlü, düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Dartanian said: Yok abi denizde görmek değil amacım zaten sadece alışkanlıktan gözümü açarım ben suyun içinde. aynen gözümü denizin içinde açmadan yüzemem, saçma. o yüzden en az 2-3 çift lens gitmiştir gözümden, açtığınız anda denizin derinliklerine kaçıyo lensler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 gözlük hacı. ben öyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar