mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Ya yapma yaaa...Ne işi var İ.Melih'in Hilalciğimin yanında, tüm şevkim kaçtı beee....Yapılmaz ki bu ama...
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Yalnız bu Hilal sayesinde yakında bu tweeter'da herkes açılıp saçılacak düşüncesindeyim. Nez'de eksik kalmayayım demiş anlaşılan,bu fotoyu paylaşmış akşam. Nez
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 zaten hepsi acik sacikti yahu, yeni degil ki.
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Ya tvda o kadar adam arasında inceleme imkanı olmuyor dostum,böyle foto paylaşınca ayrı bir durum yaratıyor şeklinde bir düşünceye sahibim.Kafam bir miktar kıyak ama olsun.Behzat'ı bekliyorum.
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 oha yeni resim bu sefer fena http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_10512_B_10056_b.jpg Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sn. Ünal Aysal’ın futbol dünyamızdaki son gelişmelerle ilgili açıklaması: Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse – ki bunu düşünmek bile istemem - bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil. Konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü’nün hassasiyetini göz önünde tutarak Galatasaray TV başta olmak üzere Kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim. Ünal Aysal Başkan Galatasaray Spor Kulübü
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Hilal bitirdin beni allahsız.Rakının dibine vurmuşum zaten kendimden geçtim şu an.Of valla yanıyorum abi biri beni serinletsin
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 abi sen testisleri komple aldır bence, en temizi, yoksa sana rahat yok
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 RamsesII said: Hilal bitirdin beni allahsız.Rakının dibine vurmuşum zaten kendimden geçtim şu an.Of valla yanıyorum abi biri beni serinletsin http://www.youtube.com/watch?v=dmLaOVm2jwQ
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Ya Ramses. Kendimi yalnız hissetmememi sağladığın için sağol kardeşim.
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Ulan şimdi yazmış, bu gece başka foto yok ama yarın sürpriz resimler var panpişlerim diyor. Hadi gidin yatın ya da açın Behzat'ı izleyin.Bu gece dükkan kapandı.
Nepherith Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 panpişler nezin de mi twitterı var çılgın attığı öyle? DO LINK
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Nez'in twitterı var da bence daha öyle yemiyor Hilal gibi fotolar koymak.Tuba Altıntop'ta da hazırlıklar var anladığım kadarıyla.Neticede 4 gündür herkes Hilal'i konuşuyor.Bu kadınlar görün bakın kısa süre sonra tangalı,stringli resmi geçit yaparlar tvitır üzerinden.
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 abi ramses rp mi yapiyor yoksa gerekten mi oyle bu adam?
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ramses hep öyleydi ya.neyseki geri döndü ahaha
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ramses http://galeri.uludagsozluk.com/57/gulucuge-odaklan_32283.jpg
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 yazik lan adama, bi foto ile raki masasina dusuyorsa
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 yok adam rakı masasındayken resim düştü
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 olsun, iciyorsa da abazaliktan iciyordur muhtemelen sdfsd
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ramsese laf yok, adam sadece kadının iyisinden anloyor beyler
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 http://twitpic.com/5ap07w yorum (tu) ahmet_koc18 17 days ago fotomontaj olduğu bariz belli
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Red said: yok adam rakı masasındayken resim düştü Evet abi rakı masasındayken şu fotoyla karşı karşıya geldim,içim titredi. Mertadam sağol abi,eyvallah.Anlarım abi anlamasına, görürüm yani o gizli cevheri bayanlardaki.Benimde özelliğim bu.
Öne çıkan mesajlar