Eternal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Kız arkadasımızla gidebilirmiyiz yahu. iplenmeye taraftar modeli yapmayın bana burda gece gece yıkarım bu forumu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 gidebilirsiniz. rahatsız edici sahne pek yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Eternal said: Kız arkadasımızla gidebilirmiyiz yahu. iplenmeye taraftar modeli yapmayın bana burda gece gece yıkarım bu forumu sdfs kan falan sevmiyorsa gitmeyin. kadınlar genelde sevmiyor bu tarz filmleri. filmde kısa da olsa etkili sahneler var kanlı, patlamalı, parçalamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 tesekkür ettim gidiyoz.. imdb notu güzel filmleri seciyorum kız daralmasın diye sonra cemkiriyo bu ne diye.. baktım buna 8.2 diyo hemen ben tutturdum bu olsun diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Git git sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Eternal said: tesekkür ettim gidiyoz.. imdb notu güzel filmleri seciyorum kız daralmasın diye sonra cemkiriyo bu ne diye.. baktım buna 8.2 diyo hemen ben tutturdum bu olsun diye.. kızlar genelde 5 ortalamalı filmleri seviyo ama bi dene bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Valla şimdi geldik son zamanlarda izledigimzi en keyifli filmlerden biriydi.. imdb yanıltmadı 8.6'yı sonuna kadar haketmiş. Di caprio ve Waltz'in oyunculukları mükemmeldi.. arada bir esprili sahnelerde baya keyif verdi. Baya başarılı film olmuş herkes gitsin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 inanilmaz bi filmdi, muhtesem. Bu haftasonu tekrar gidesim var. Off :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Hiç beğenmedim. Olmamış. Almanın atı komikti. Bir tek onu beğendim. Zaten atın yaptığı rolle samuel l jackson'ın yaptığı roller herkesi ezmiş geçmiş. Hadi Samuel L. Jackson'ı da beğeneyim bari mesajım sona ermeden. Film kötüydü ama. Bir de niye paraya kıyıp Leonardo'yu filme dahil etmişler boş yere? Filme kattığı bir şey yok adamın. Üff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 http://www.thelab.gr/members/tsunami-1014/albums/general--300/baby-ban-him-7574.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Bu mudur yani? Ban him midir? Bu kadar kolay mı ya? At, Django'dan, Leonardo'dan daha iyi değildi de. De hadi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Selam veren ata bu kadar bayiliyorsan sirke gitmelisin bence sinemaya degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 http://www.gazeteyenigun.com.tr/img_haberler/h_cirit_940.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Sirk geliyor ama yaşımdan ötürü gidemiyorum. Utanıyorum. Elinden tutup götürebileceğim kimsem de yok. Paticiğe giriyorum onun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Akito said: http://www.gazeteyenigun.com.tr/img_haberler/h_cirit_940.jpg Ciritical fotosu koyayım derken seksüel fantezilerin yukarı çıkmış. Gece rüyanda Godiva mı gördün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 at üstünde kadın: SEKSÜAL FANTEZİ çünkü kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Kadınlar seksüel çağrışım yapmayınca daha elit daha kalburüstü olunuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mayonez şişesine mi halleniyorsun kimse bakmazken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 hayır sadece insan oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Ya kes ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 hayvan herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Hayvan dedi. Ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 film güzel. o esprili halini biraz da karanlık bir atmosfer ve tiplerle bezeseler daha güzel olabilir diye aklıma geldi bir tek izlerken. yani kötü adamlar yeteri kadar kötü ve karizma değil gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Abi kötü adamlar villain tarzında kötüler değil ki, film ırkçılık temelleri üzerine kuruluyor ve dönemindeki insan tiplerini de kusursuz bir şekilde yansıtıyor. Bir dönem filmi olarak zaten kusursuz, sinematografisi, kurgusu ve tür uyarlaması zaten çok üst düzey. Gülmek için izliyorsan hatalısın, Aksiyon için izliyorsan hatalısın, Tarihsel bilgi için izliyorsan hatalısın, Tarantino filmlerine beklenti ile gitmeyip ne veriyorsa onu alacaksın. Adamın verdiği şeyler kendi muhalif tarzı içinde o kadar iyi ve düzenli ki zaten sana pek iş düşmüyor. Ayrıca filme bağlama konusunda kara mizahı bile harika şekilde kullanıyor. Bu yüzden Tarantino filmleri sıradan sinema izleyicileri için hiçbir zaman anlaşılmayacak, anlaşılsa da beğenilmeyecek. Düz değil çünkü, dolambaçlardan götürüyor seni sona, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar