Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Film çok iyiydide tam son sahne psikolojisini verirken bitmeyip gereksiz uzatılmasaymış keşke. Aktörlerde döktürmüş buarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 BramStoker said: Red said: leonardo di caprio oscar alamaması bildiğin şike herifin kötü filmi yok kötü oyunculuk performansı yok. doğru rolde oynarsa alabilir. Doğru rol = lincon :) bizimkiler hiç Atatürk oynuyana ödül vermiyolar ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 bu filmi bu akşam izlemek istiyoruz. gösterime girdi mi girdiyse nerede girdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 torrentlerde girdi gösterime sinemaya şubatta geliyordu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 şu devirde sabırsızlıktan 240x320 çözünürlükte film izleyenleri anlayamıyorum. böyle izleyenlerin sinemadan da anlamadığını düşünüyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 9.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayican Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 son zamanlardaki en iyi kovboy filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 goldbären said: şu devirde sabırsızlıktan 240x320 çözünürlükte film izleyenleri anlayamıyorum. böyle izleyenlerin sinemadan da anlamadığını düşünüyorum sdfsben de ''sinemadan anlıyorum'' diyenleri anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 iyi abi siz piksel sayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 üç milyon altıyüz altmış dört bin on sekiz piksel saydım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 dohuz bin ücyüz elli bir dohuz bin ücyüz elli iki dohuz bin üçyüz elli üccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 http://i.imgur.com/GUccJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Tarantino yine müthiş iş çıkarmış, klişe olmayan ters köşeye yatıracak her şeyi yapmış, üstüne o detaycılık off Valla helal adama az film yapıyor ama öz yapıyor çok farklı cidden filmleri, umarım 2.yi de çeker zaten westerni çok sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 olm film i na nıl maz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Hocam film bildigin cok iyi. Zamanin nasil gectigini anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 len gelsede izlesek dünya izledi bize hala gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 orijinal baya iyi ya, hatta bazı eleştirmenler clint eastwoodun üçlemeden daha iyi tutuyolar falan öyle. haa bence onların yanına yaklaşamaz ama yine de iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Bu pazar gidiyoruz biz, bizim ekipten gelmek isteyenler ulaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 sonunda oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Nah spoillarsın şükrü bey. Hiçbirşeyine bakmadım inatla, ölen ölsün yeheyt. Sert counterlayacagın için topige bakmıcam bir daha, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 olm tarantino filmi lan zaten asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 izledim, yeni geldim hatta MÜKEMMELDİ LAN direk 9/10 film, neredeyse hiçbir eksiği yok. Neredeyse bile değil yok yani Western türünü sevip, az çok işleyişini ve geçmişini biliyorsan şu film direk kusursuz, benim için öyle en azından Sergio Leone yaşasaydı gidip alnından öperdi Tarantino'yu, sonunda kotayı bir tık daha yükselttin diye. Şuan ki imkanlarla filmler çekiyor olsaydı da kendisi de direk böyle çekerdi filmleri... cCc Tarantino reyiz, aşmış bu sefer bir ara orjinalini de izlemek gerek bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Ben hiç beğenmedim lan bu filmi gerçi sadece ilk yarısını gördüm ilk yarısı için yorum yapıyorum ben pek beğenmedim zevk meselesi tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Kitabını oku hayatın değişir, beğenirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar