Proxa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 arkadaşlar şöyle uyurken dinlenebilecek bir PL yapmak istiyorum şu anda elimde silent man hollow years ve eclipse var önerebileceğiniz bu tip şarkılar varsa bahtiyar olurum[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki:
Jhengie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ben one and only "enigma" derim..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 slipknot - people = sh*t :-P anathemanın yavaş şarkıları olabilir belki[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 freddy elm sokağı kabusu - soundtrack 1-2 sana geliyor fredy 3-4 kapıyı ört 5-6 yatagın altı ....[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 [Bu mesaj Demon_of_Hell tarafından 07 Eylül 2004 16:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Creus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Empyrium dinle mışıl mışıl uyutur seni..[signature][hline]..... Günlük hayatın sıkıntısından biraz silkeler insanı,herşeyin aynı olmasından.Kişiyi bedenin ve aklın dışına çıkarıp duvara yapıştırır. Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. ..Charles Bukowski..
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 dream theater -the spirit carries on guns n' roses-patience opeth-benighted star wars episode I soundtrack-anakin's theme aklıma gelenler bunlar.[signature][hline]administrator error [Bu mesaj Norton_Antor tarafından 07 Eylül 2004 16:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: shapshal, 07 Eylül 2004 15:40 tarihinde demiş ki: slipknot - people = sh*t :-P elki yok ben almayayım ha bir de dediğin gibi anathema-angelica olabilir.[signature][hline]administrator error
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Loreena Mckennitt ' in bütün sarkıları[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 anathema dan one last goodbye angelina dream theaterdan spirit carries on ekledim opeth den to bid you farewell ekledim öneriler için sağolun[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki:
corso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 alison krauss - down to the river to pray gillian welch, alison krauss & emmylou harris - didn't leave nobody but the baby John Cage - She Is Asleep - Duet for Voice & Prepared Piano
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 eagles-hotel california[signature][hline]Thrash 'Till Revolution
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Echoes of Nature.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 marilyn manson slow şarkıları travis incubus[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Blind Guardian - Mr SandMan (Anlayana ;))[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel 10 Milyon Dolar verseler Doom3'ü oynamam. Kötü olduğundan değil ... KORKUYORUM ULAN ÜHÜH!
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Ceza - Sunuş[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri...
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 him de güzel olur... diğer bir tavsiyem ise uzun zamandır dinlemediğin şarkıları dinle.. çok haz veriyo insana[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Hadescik, 07 Eylül 2004 17:54 tarihinde demiş ki: Ceza - Sunuş bunu boşuna yazmışsın... ha proxa o angelina değil angelica olacak.[signature][hline]administrator error
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 pinkfloyd nilerim,her akşam başka albüm.dark sde of the moon favorim[signature][hline]sevgü kelebeğüüüü
Caranlothwen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 opeth-in my time of need cranberries-like dying in the sun creed-with arms wide open lake of tears-a crimson cosmos anathema-temproary peace nightwish-forever yours deniz arcak-buzdan eller[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Norton_Antor, 07 Eylül 2004 17:58 tarihinde demiş ki: said: Hadescik, 07 Eylül 2004 17:54 tarihinde demiş ki: Ceza - Sunuş bunu boşuna yazmışsın... ha proxa o angelina değil angelica olacak. Niye Boşa yAzdım?[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri...
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Opeth-Damnation albümü çok güzeldir uyumak için. Sonra Blind Guardian-Forgotten Tales fena değildir uykuya. (Gerçi ben yatarken hepsini dinlerim BG'nin ama. Ben hastalıklıyım :P) Gregorian dinleyebilirsin. Süper gidiyor uyurken.[signature][hline][ quote ]Bonus, 06 Eylül 2004 10:51 tarihinde demiş ki: artık bu sene yokum öss var topiclerinden çok 3 ay yokum zina işledim kendinize ii bakın topcleri gorucez ehrhalde yakında ben bile acabilirim o topiclerden .p [ /quote ]
arar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 uyku öncesi için damnation baya iyi, ayrıca imkanın varsa -radyo bilgisayar falan- uykuya daldıktan sonra da müziği tavsiye ederim, rüyanızda daha önce hiç dinlemediğiniz şarkılar dinliyosunuz ve sabah kalktığınızda gerçekten dinlenmiş oluyosunuz.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Apocalyptica'yı tek geçerim. uyumak istersem uyutur, azmak istersem azdırır, ağlamak istersen ağlatır.
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Angizia - Ein Sängerleben - Welch wunderbarer Nachtgesang?[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ?
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Birisi, 07 Eylül 2004 18:37 tarihinde demiş ki: ha proxa o angelina değil angelica olacak. ühühü özür dilerim :([signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki:
Öne çıkan mesajlar