Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyurken dinlenecek şarkılar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar şöyle uyurken dinlenebilecek bir PL yapmak istiyorum
şu anda elimde silent man hollow years ve eclipse var önerebileceğiniz bu tip şarkılar varsa bahtiyar olurum[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki:
Mesaj tarihi:
ben one and only "enigma" derim..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mesaj tarihi:
slipknot - people = sh*t :-P

anathemanın yavaş şarkıları olabilir belki[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
freddy elm sokağı kabusu - soundtrack

1-2 sana geliyor fredy
3-4 kapıyı ört
5-6 yatagın altı ....[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862

[Bu mesaj Demon_of_Hell tarafından 07 Eylül 2004 16:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Empyrium dinle mışıl mışıl uyutur seni..[signature][hline].....
Günlük hayatın sıkıntısından biraz silkeler insanı,herşeyin aynı olmasından.Kişiyi bedenin ve aklın dışına çıkarıp duvara yapıştırır.
Sanırım içmek,
ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.

..Charles Bukowski..
Mesaj tarihi:
dream theater -the spirit carries on
guns n' roses-patience
opeth-benighted
star wars episode I soundtrack-anakin's theme

aklıma gelenler bunlar.[signature][hline]administrator error

[Bu mesaj Norton_Antor tarafından 07 Eylül 2004 16:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
anathema dan one last goodbye angelina dream theaterdan spirit carries on ekledim opeth den to bid you farewell ekledim
öneriler için sağolun[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki:
Mesaj tarihi:
alison krauss - down to the river to pray
gillian welch, alison krauss & emmylou harris - didn't leave nobody but the baby
John Cage - She Is Asleep - Duet for Voice & Prepared Piano
Mesaj tarihi:
Blind Guardian - Mr SandMan (Anlayana ;))[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

10 Milyon Dolar verseler Doom3'ü oynamam. Kötü olduğundan değil ... KORKUYORUM ULAN ÜHÜH!

Mesaj tarihi:
opeth-in my time of need
cranberries-like dying in the sun
creed-with arms wide open
lake of tears-a crimson cosmos
anathema-temproary peace
nightwish-forever yours
deniz arcak-buzdan eller[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs
Mesaj tarihi:
Opeth-Damnation albümü çok güzeldir uyumak için. Sonra Blind Guardian-Forgotten Tales fena değildir uykuya. (Gerçi ben yatarken hepsini dinlerim BG'nin ama. Ben hastalıklıyım :P) Gregorian dinleyebilirsin. Süper gidiyor uyurken.[signature][hline][ quote ]Bonus, 06 Eylül 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
artık bu sene yokum öss var topiclerinden çok 3 ay yokum zina işledim kendinize ii bakın topcleri gorucez ehrhalde yakında ben bile acabilirim o topiclerden .p [ /quote ]

Mesaj tarihi:
uyku öncesi için damnation baya iyi, ayrıca imkanın varsa -radyo bilgisayar falan- uykuya daldıktan sonra da müziği tavsiye ederim, rüyanızda daha önce hiç dinlemediğiniz şarkılar dinliyosunuz ve sabah kalktığınızda gerçekten dinlenmiş oluyosunuz.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mesaj tarihi:
Angizia - Ein Sängerleben - Welch wunderbarer Nachtgesang?[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ?
Mesaj tarihi:
said:
Birisi, 07 Eylül 2004 18:37 tarihinde demiş ki:
ha proxa o angelina değil angelica olacak.

ühühü özür dilerim :([signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki:
  • Yeni Oluştur...