Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Farklı konser mekânlarında ve açık hava sahnelerinde gerçekleştirilecek çok sayıda konser, etkinlik ve atölye çalışmasıyla Tünel Şenliği, 2 Temmuz Cumartesi akşamı Tünel ve çevresinde bir caz maratonu yaşatacak.Gece boyunca izleyeceğimiz sanatçılar arasında Neil Cowley Trio, The Souljazz Orchestra, Mdungu, East Park Reggae Collective, Elif Çağlar, Jehan Barbur ve Emir Ersoy gibi isimler bulunuyor. 02 Temmuz 2011 18:00 Tünel Galata Şişhane, İstanbul Sınırsız - 56.50 TL Sınırlı - 39.50 TL Gidecek var mı pati'den? isimler güzel, gidilesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Ben bunu beleş sanıyordum. Gitmem o zaman sdf. Jehan Barbur'u canlı hiç beğenmemiştim bir yerde izlediğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 çok meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 topiği açıncaya dek ben de ücretsiz sanıyordum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 gidilir ya uzaktan dinleriz, elimizde şişeler sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 armin var o gece. kusra bakmasin tunel ahalisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 trans buluruz sana ya gel sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 sınırlı ne sınırsız ne? google da aratınca bu kou başlığını buldum bu arada AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 zaidral said: armin var o gece. kusra bakmasin tunel ahalisi. Aman be ya ona da gidemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Sereglin said: trans buluruz sana ya gel sen. O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ya benim bildiğim konserler bedava sonucta bu sokak festivali şeklinde olucak , tramway icinde mini konser olucak vs... sokak müziği tadında, ücretler de o cevrede satılacak olan şeyler icin olacak, ama hani onu nasıl belli edicekelr bilmiorum =) sokak aralarında orda burda bi eventler olucak, sanırım geçen sene hollanda konsolosluğunun bahcesinde konser falan olmuş mışmuşmış. ben gidicem ama bilet işini bilemiorum. bu arada böle jazz festivallerini falan sevenlere gelsin 7 temmuzda da marcus miller geliyür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Şu isimlerin hiçbirisini bilmiyorum aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 scorch said: ben gidicem ama bilet işini bilemiorum. bu arada böle jazz festivallerini falan sevenlere gelsin 7 temmuzda da marcus miller geliyür. Oha geçen 2 günlük konserlerini küçücük iksv'de yaptıkları için 2 günde biletleri bitmişti. güzel oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 sınırlı ney sınırsız ney agalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viseroy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ben gidiyorum. ama biletini çıktığı gün aldığım marcus millerın (+2 konser daha) iş seyahatim yüzünden 1-2 saatle (dönüş günü tam) kaçırıyor olmam böyle nası koydu anlatamam. koydukça koyuyor kendimden geçiyorum. sinirimden kendimi ..cem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 ben gidicem muhtemelen akşam ya zaten ders de çalışmıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 ben yarın uğrıycam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 yarın mı? yarın yok ki. bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 evet bende bi devreler yanmış bi ara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Niye jazz sevmiyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 gidenler yazsa ya Elif Çağlar nasıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Jehan'ı ve sokak müzisyenlerini izledim ben. şimdi geldim. elif çağlar'ı bilmiyorum da atmosfer çok hoştu. geçen seneki gibi tramvayın arkasında müzisyenler vardı yine, güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Tünel'de yerler kırık bira ve vodka şişeleriyle doluydu. İyi açık ayakkabı giymemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Bella said: Jehan'ı ve sokak müzisyenlerini izledim ben. şimdi geldim. elif çağlar'ı bilmiyorum da atmosfer çok hoştu. geçen seneki gibi tramvayın arkasında müzisyenler vardı yine, güzeldi. Elif Çağlar'ın albümü baya baya iyi keşke dinleseymişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 elif caglar kacirilir mi ya bi bana nasip olamadi zaten canli canli dinlemek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar