aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Şimi evin yanında bir araba girecek kadar boşluk var. Ancak yoldan 50, 60cm kadar alçakta bulunuyor. Buraya bir şekilde rampa yaparak arac parketmeye elverişli hale getirmek istiyorum. Bu rampayı nasıl yaparım? Aklıma en kolay toprak dökmek geldi, ama toprağı nerden bulucam? Ve sonradan toprak sıkışıp dağılır ve şekli bozulabilir mi? Beton vs gibi olaylara girmek istemiyorum, kendim halledeyim istiyorum Değerli görüş ve fikirlerinizi bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 dasaaa yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 toprakla olmaz. yağmur yada kar yiyince direk gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 dök asfalt. ne kadar büyüklükte bir alan ki. madem bir işe girişiyorsun tam olsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 beton var yahu. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 tahta koy iki tane her giriş çıkışta adrenalin salgılarsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Temel kazanlar çıkan malzemeleri atıcak yer arıyor. Oturduğun yere yakın temelinde kayalık malzeme çıkan bir inşaatı bul, beğendiğin bir kamyona biraz para verip yıktır oraya, kepçe ilede düzenletir sonra üzerine asfaltın son katına konan sarımtırak mıcırlı bir malzeme çok güzel sıkışıyor ondan atıttırırsın mis gibi ucuza rampa sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Yahu asfaltı ben nasıl dökücem? Zaten park ededceğim yer de toprak. İnşaattan falan bir miktar taş bulmak mantıklı geldi. Sonra onların üstünü toprakla düzleştirmek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Ölçüleri adam gibi al ve demirciye git sana gerektiğinde sökebileceğin portatif bi rampa yapsın. Hem belediye falan sorun çıkarırsa kaldırabilirsin hem de ne biliyim eğimi yanlış falan olur aracın altı sürterde değiştireyim dediğinde uğraşmassın hemde pisliği az olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Ahah ben de baska türlü rampa yapmak anladım. Askerde cok kullanilir rampa yapmak tabiri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 throine said: beton var yahu. sdf en temizi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Komple alanı doldurmaktan bahsettim az önce. Demir denmiş ama demir orada altı toprak olacağından batar elverişsiz olur beton atılsa da yumuşak toprağı biraz kazıp altına birşeyler doldurmak lazım gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Temel atmak, üstüne asfalt dökmek vs gibi büyük işlere girişemem ne yazık ki. Kaldı ki bahsettiğim boşluk toprak, saçma sapan otlar türemiş bakımsız bi alan. Üst kattakiler evlerinin çöplerini zaman zaman camdan atıyolar oraya, böyle öküzlerin arasında yaşıyorum, o yüzden, taş topraktan varsa daha basit fikir onları merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Demirden yaptır işte tertemiz. Altınada boydan boya köşebent dönersin batmaz. Hatta maliyeti azaltmak için sadece tekerlek genişliğinde 2 rampa yaptır heyecan olsun girip çıkarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 mıcır dök rampa şeklinde sonra üstüne toprak at? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Peki heyecansız demir rampa için şekil şemal nası olmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 eğimli? ne kadar mesafen olduğuna bağlı.. -çok okumaıdm evet- yakın bi zamanda asfalt döken olursa, rica edip ceplerine biraz para sıkıştırırsan sana güzel bi rampa yaparlar bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Bizim sokaklar parke zaten, asfalt demeyin lütfen bi daha :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 asfalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 toprakla olmaz abi 2 haftaya dağılır o. yağmur kar falan zaten söylemeye bile gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 50-60'a 120-125cm dersen işte 1/2'den daha düşük eğim yapıyorsun beton? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Archangel_ said: mıcır dök rampa şeklinde sonra üstüne toprak at? 50-60cm kalınlığında mıcır araba üzerine basınca oynama yapar, bence demiy yerine rampayı temelden çıkan kayalarla yapsan daha makulç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 tahta koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 beton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar