mokoko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hLn0dFG5olg&feature=player_embedded abi ahahaha dun gece yarıs yağmur nedeniyle 2 saat kadar durduktan sora yağmur kesildi ve yaruş devam etti. şunu canlı canlı gorduğum saatler 12 falandı heralde. yerden kalkamadım gulmekten. mal herif ya asdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 O adam çok garip bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 abi bu nasıl bir guvenlik acıgıdır yahu. formula 1'de boyle seylere rastlamak enteresan gercekten. istanbul'da piste kopek girdikten sonra ikinci kez goruyorum boyle bi mallık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 hayır diğer elemanlar gayet sakin gidip alıyor negzel ama bu şişko panik olmuş bi de asdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Adam bildiğin bokuyla dövüşmüş.sadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 video yorumu said: I want to be his friend, so when we get chased by zombies he'll just fall over and let me get away ahfaosfhlasfhalsfhzaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 kanadalı işte. bursalı gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 http://3.bp.blogspot.com/_t9pl9Dh5gGQ/TB5GmmjgXDI/AAAAAAAAWzM/2ldmEgtHg-4/s1600/Canadians%252520On%252520Strike.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 izlerken yarılmıştım bende (: arkadaş yerden parça alamayacaksan senin orda ne işin var (: oftopic fakat en sevdiğim pilot webber den içler acısı hikaye. http://www.youtube.com/watch?v=Be3-J9XtJCw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 abi adam dengesini kaybediyor iste, nasıl ne isi var? herkesin basına gelebilecek birsey. garip olan bu kadar basit mi guvenligi hice saymak formula'da? benim bildigim guvenlige her zaman maksimum onem veriliyor bu organizasyonda. sarı bayraklar bosuna sallanmıyor yani, ya guvenlik aracı girene kadar bekleyeceksin, ya da hic piste adımını atmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 toggie said: abi adam dengesini kaybediyor iste, nasıl ne isi var? herkesin basına gelebilecek birsey. garip olan bu kadar basit mi guvenligi hice saymak formula'da? benim bildigim guvenlige her zaman maksimum onem veriliyor bu organizasyonda. sarı bayraklar bosuna sallanmıyor yani, ya guvenlik aracı girene kadar bekleyeceksin, ya da hic piste adımını atmayacaksın. adamın dengesini kaybetmesiyle falan olayın alakası yok. soru şu: o adamın arabaların ortasında ne işi var? durumun yaşandığı sırada güvenlik aracı içeride. güvenlik aracının amacı, otomobilleri konvoy halinde toplamak ve görevlilere zaman kazandırmak. burada muhtemelen yarış kontrol ekibi uyumuş ve tam konvoy geçerken "çıkın" demişler. bu adamlar da konvoyun ortasına dalıyorlar. ben de müdahele hakemi olarak formula 1'de görev yaptım ve yarış kontrolün izni olmadan kesinlikle piste çıkamazsın. burada da bir kişi değil birkaç kişi birden piste daldığına göre muhtemelen yarış kontrolün hatası. ufak bir ihtimal de adamların kafalarına göre piste dalmış olması. gerçekten çok ama çok ucuz atlatılmış bir kaza. burada da 1991 monako gp'de yine çok ucuz atlatılmış bir durumu görebilirsiniz: http://www.youtube.com/watch?v=2LbXmsc7kW4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 alakasız dokulmussun. moriQ parca alamayacaksan ne isin var demis adam icin, ona yazdım cevabı. zaten guvenlik acıgından bahsetmisim ben farklı bisey dememisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 lan ne tırsmıştır adam yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Senna :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 görüntü patlamış ya varmi bi tane daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 hatırladığım en hardcoreu ralf schumachere el ense yapan bi diğer pilotun bariyerlere ve tellere paralel havada uçup teldeki yarıktan bi gazetecinin kafayı patlatmasıydı. hayal gücümün etkisi de olabilir gerçi de adamın kafa gg diye hatırlıyorum. doğru hatırlayan varsa doğrulasın bi zahmet dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Adam tırsmakta haklı çünkü o olayın ucuz atlatılmamışı da var. Çok merak eden varsa Tom Pryce nasıl ölmüş aratsın, videosunu koyup midenizi kaldırmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 biraz da gülelim http://www.youtube.com/watch?v=hBIZF3sDFTI&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar