Ciprian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ya sıradan bir başlık yazmak istemedim, çok isterse modlar değiştirir zaten. Konu druid tank, evet. Benim gearım işte justice pointlerle aldığınız zımbırtılardan oluşuyor, ilevel346. Birşeyi yanlış yapıyorum ama neyi bir türlü çözemedim. Threat problemim var abiler. 2+ mob olduğunda Charge > Swipe > Trash > Demo Roar > Swipe > Maul .... gibisinden bir rotasyon kullanıyorum. Tek mobda Faerie Fire > Charge > Mangle > Trash > Lacerate * 3 > Maul diye devam ediyor. Threatim her iki durumda da %120lerı zor buluyor, multitargetta kesin biri kaçıyor, hele bir de bazen 372 gearlı adamlar denk geliyorlar, taunt butonum yalama oluyor artık o derece. Maul, Lacerate, Mangle glyphleri takılı, evet. Ne biliyim paladinlerin rightous fury'si gibi birşey mi var da ben kendime onu koymayı unutuyorum. Help plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 druid tank ömür törpüsü. oyundan tiksindirmişti beni. reroll pala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Soyle dpslere senin targeti targetlayip aoe yapsinlar. Sorun sende degil onlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Armory verirsen daha faydalı olur. Sen 346'yken, 372'lik adam geliyorsa ve ololo diye assistlemeden dalıyorsa zaten tutman zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 maul hala next attack olarak sıralanıyorsa emin deilim, başlarda da araya sıkıştırabilirsin, burst threat etmiş olursun biraz daha sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Maul next attack değil artık ama global-free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ahmedinejad said: druid tank ömür törpüsü. oyundan tiksindirmişti beni. reroll pala. Ben bunu yaptım ve gear kasmaya takatim kalmadığı için bıraktım oyunnu sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 346 ilvlde tahminen hit/exp sorunu yüzünden threat problemi yaşıyosundur.. bi de izin versinler biraz vengeance stackle , hafif hafif dalsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 druidden tankmı olur lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 o apayrı bi konu başlığı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Bazen ise yariyor mesela chimerion ve halfusda. Dodge for the win :) Ama genelde en kotu tank classı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 abi gecen zul yaptim kan geldi heryerimden tutacam diye moblari druid tank yas is, ha oynanir ama ne gerek var simdi o kadar kasmaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar