Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Aklıma örnek gelmedi lan cevap veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 var tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben bu olaydan nefret ediyorum fakat bilinçli değil malesef. o birşeyi elde edene kadar harbi kasıyorum inanıyorum.ama elde ettikten yarım saat sonra sogurum direk.ve hemen elde edicek başka birşey bulmaya calısırım.2dkda unuturum o kadar ugraşımı elde edişimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 aynen lan hiçbişeyden keyif alamıyorum bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Olm örnek versenize bir iki tane ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 nil'i elde etsem, hic sikilmam ben mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 peki ya seks? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 major depresyon belirtisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bi şey ne abi? neyi elde edince sıkıldınız, ne yaptınız.. yok bi yere konumlandıramadım meseleyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Akhlaur said: Olm örnek versenize bir iki tane ? abi hiçbişey elde etmedin mi hayatında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 var http://images.haberevet.com/haber/resim/ali-agaoglu-nun-para-gosterisi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 oyuncak barbilerim mesela o kadar özeniyorum sonra alınca bayıyorum 2 yalayıp bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Pasta said: aynen lan hiçbişeyden keyif alamıyorum bildiğin aynen. ciddi anlamda hicbir sey keyif vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi mesela sevdiğin birisinin peşinden koşup beraber olduysan sıkılmazsın yani. araba falan ise olabilir. bilmiyorum onu. teknolojik alet dersen. ben sıkılmam. yeni modelleri çok fazla sayıda çıkınca sıkılırım sadece. yemek falan ise, bilmiyorum obez olmadım hiç. bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Çok kötü abi bu. Elde etme süreci uzadıkça, elde edince daha çabuk sıkılıyosun, daha büyük hayalkırıklığı oluyor bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 evet, o yuzden kasmiyoruz kendimizi, ellerimiz bos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Pasta said: oyuncak barbilerim mesela o kadar özeniyorum sonra alınca bayıyorum 2 yalayıp bırakıyorum benim boyle bi arkadasim vardi ya ilkokulda. barbie falan aldiriyodu annesine sonra gidip o barbielerle uyuyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dasaaa said: abi mesela sevdiğin birisinin peşinden koşup beraber olduysan sıkılmazsın yani. araba falan ise olabilir. bilmiyorum onu. teknolojik alet dersen. ben sıkılmam. yeni modelleri çok fazla sayıda çıkınca sıkılırım sadece. yemek falan ise, bilmiyorum obez olmadım hiç. bilemedim şimdi. insan faktoru olunca dedigin gibi sikilmazsin ya da ben sikilmam diyeyim. ama geri kalani icin kisiden kisiye degisir hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi ihtiyacınız olmayan bişiyi elde etmeye çalışıyorsanız böle bişi olabilir tabii.. bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 elde ettigim sey sıkıcıysa sıkılırım. neyi elde ettigine göre degisir o. gerci elde ettikten sonra ''zannettigin gibi cikmamasi'' yine farkli, heves kirikligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dasaaa said: yemek falan ise, bilmiyorum obez olmadım hiç. bilemedim şimdi. obez olmayı deneyebilirsin, herkes 1 kere denemeli. her yediğin güzel geliyo böyle daha fazla daha fazla moar MOAR diye dolaşıosun. 2023'e kadar 1 kere ol bence, sonra verirsin kiloları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 elde etmeye çabalayıp elde ettikten sora sıkıldığım şeyler orta okulda kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ankete gerek yok ki insanoglunun genelde tek sorunu var.bu binlerce yıldır devam etmekte.o da doyumsuzluk.bu sorunun da temeli doyumsuzluga çıkar ki onun da cevabı belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar