Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Facebook Sayfası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
diger grubun nesi yonetilecek anlamadım, yigit arda kurmustu ilk grubu admin yapmıstı benı dynayı fızbanı vs, facebooktan ne istiyorsunuzki olayımız forum bizim biri demis zaten.

bence page vs gerek yok, onu kapatırsak iyi olur.
Mesaj tarihi:
Sereglin said:

Group iyi yönetilmiyor. Alakasız insanlar tarafından adminliği yapılıyor ve asla da bırakmazlar bunlar sahipliğini. Secret yapılsın diyoruz 30 kere dinlemiyorlar. Group da gayet açık ve okunuyor. Patick yazan biri o grubu görüp yazılanları okuyabiliyor.

Page'in publicliği size dokunmayacak, daha çok page sahibi olarak Paticik adına konuşulacak. Atıyorum haftanın en başarılı postu veya olayı tarzında şeyler paylaşılır ve bunlara yorum yapılır. Event'ler düzenlenir gibi.

Page'in durumu ortada, kişisel muhabbet açılırsa secret page yapamayacağımızdan insaların kimliğinin açığa çıkması sorun yaratacaktır. Yapılma nedeni bir şekilde PR diyebiliriz, aynı zamanda daha kontrollü bir facebook konumu da diyebiliriz.

Lan forumun admini grubun statüsünü değiştirmiyor, bana düşer mi?

QES.

sdf
Mesaj tarihi:
Zegna, group public ve alakasız kişiler invite edilmiş dolmuş taşmış. 20 kere söyledik secret grup yapın diye takmadılar. Şimdi de post yapılamıyor zaten.

Diğer bir durum Page aktif olarak kullanılmıyor, kullanılmayacak olabilir. Ama elimizde bulunmaması için neden yok. Sonuçta biz orda insanların muhabbet yapmasını beklemiyoruz veya group üzerinden bunun yapılmasını da söylememiştik zaten.

İletişim aracı sonuçta bu. Pasif şekilde de olsa elde bulunmasının gerekli olduğunu savunuyorum. İstenmiyorsa kapatılır zaten.
Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:

Lan forumun admini grubun statüsünü değiştirmiyor, bana düşer mi?

QES.

sdf

abi elde bulunmasının bir kayıbı yok dediğim gibi. O grubu secret yapsanız, invite only yapsanız yeterli olacaktır o zaman. Arkamda dursana şurda Page'i açınca sanki dünya yakıldı.
Mesaj tarihi:
elesso said:

niye alakasız kişi dolu ben onu anlamadım :)

paticik seven kişiler işte hepsi

sonuçta orada nick kullanmıyoruz. bu nedenle bir çok kişi secret grup olmasını istiyor. paticik seven kişiler olsa da bu açıdan alakasız kalıyorlar.
Mesaj tarihi:
sayfayı ben açtım bu arada. ne müşteri veritabanı yapabileceğim bir şirketim var ne başka bir şeyim. sırf grubun wall kapalı ve açılırsa incicilerin notification'larla ağzını kıracağını bildiğim için zararsız olan ve artık her sitenin bakkalın vsnin sahip olduğu bi fan page'i olsun istedim patinin de. burdan facebook arkadaşım olan 3 admin ve sereglin ile eski grubun açıcısı zaugna'yı da admin yaptım zaten direk. BENİM SAYFAM NİHAHAHA tribim de yok yani. Arada event atarız komikli mesajları postlarız en fazla homepage'inize, başka yapacağımız bişey yok.
Mesaj tarihi:
abi 10 mesajdır neden aynı şeyi söylüyorsun. biliyoruz ne istediğini artık. biz de o group yeni şekline çevrildiğinden beri aynı şeyleri istiyoruz. page de elimizde olsun diyoruz işte, istenmiyorsa unpublish yaparız gerektiğinde açılır.

hala anlayamadığım open group'u bu kadar savunuyorsunuz page'e giydiriyorsunuz. Şuan ikisi de aynı konumda. gizlilik yok.
  • Yeni Oluştur...