Masakari Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Hacılar yeni kuran-ı kerim alıcam , evdeki okumaktan aşındıda. Şimdi nereden alayım diyorum nereyi önerirsiniz. Birde bendeki Elmalı Hamdinin yazdığı idi güzel yorumlamış ama sizin öneriniz varsa onlarıda inceleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 eğer seccade yoksa ikinci el satıyorum desenleri baya güzel, yanında kuranı da veririm. eğer alıyosan takkeye de 50% indirim var ebay hesabını ver yollayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 okuma bence çok başarısız olay örgüsü yok dilbilgisi 0 özne yüklem birbirine girmiş tutarsız dili sıkıcı vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ebook olarak indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 vahiy olarak da indirebilirsin. usulü o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 elmalı var. çilekli al, mango al bence. kızlar mangoya bayılıyor diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Terbiyesizliğin lüzumu yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Seri kitabının sonuncusu o ondan önce incil tevrat var onları oku, incil bilim kurgu gibi biraz gerçek üstü olaylar anlatılıyor ama heyecanlıdır, en son olarak kuran'ı okursun. 4 kitaplık seriyi bitirirsin güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 spoiler hz muhammed ölüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 spoiler değil ki o tersten okuyosun kitabı spoiler OKU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 özeti var nette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 filmi de var onu da izleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Filmde başrol oyuncusunu göstermiyorlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 olsun abi lord of the rings in filminde de sauron 3 5 sahnede görünüyo sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 fantastik bir seri olarak gerçekten çok başarılı buluyorum. inanılmaz bir hayalgücünün arapça gibi bir dille muhteşem harmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Sıralı bangaz sistemi gelicek gibi hissettim bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 valla hikaye ortacaglara dayanıyor, bazı yerler tutarsız geneli ise sıkıcı. yıllarca ortadoguda nasıl top seller oldu anlamıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 başka seller olmayınca mecburen olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kütüphanemde sadece kuran tutarım başkada birşey okumadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Pasta said: spoiler değil ki o tersten okuyosun kitabı spoiler OKU hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 şakaydı kaka oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar