Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

love hina derim baska bisey demem

unity100

Öne çıkan mesajlar

said:
unity100, 09 May 2003 21:11 tarihinde demiş ki:
mangasini da komple okudum. mangasi cok daha comic imsi olmus karakter cizimi cok cocuksu. animesi ise oylesine yapilmis ki karakterler sanki etrafimizdan herhangi bir insan olabilirmis gibi. yalniz 5. bolumden itibaren mi ne karakter ciziminde bariz bir degisme, biraz cocuksulasma var.[hline]www.mizzah.com

Yalnız manga'daki senaryo çok güzel.Anime'den sonra geçen yerler var ki bence oralar en güzel yerleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
said:
Rhoube, 14 February 2004 11:48 tarihinde demiş ki:
Yaw ben şimdi bunun 25 bölümünü indirdim bitirdim güzel bitti de!!!! Niye hikaye havada kaldı ya deli olacam sinir olurum bölye havada kalmış sonlara!!! Bunu bitişi yok mu yani bu kadar mı??? Silerim hepsini valla!!

26 Christmas Special var
27 Spring Special var

Artı Hikayenin noktalandığı Love Hina Again var (3 bölüm 30 ar dakika...)

Sileyim deme o yüzden :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
game one kanalını bilmiyorum da bulmaya çalışayım belki haberim yok, ne vakitlerde oluyor onu da yazsaydın?[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
ben de 2-3 haftadır indiriyorum, bir baştan bir sondan seyrettim kendimi tutamayıp, ilk 1-2 bölüm biraz yavan geldi ama sonradan bayıldım, hastası oldum.. süper olmuş, hem komik hem eğlenceli hem de ana hikayenin bağlanış şekli çok hoşuma gitti sonunda.. sürekli gülümseme, ara ara da kahkahalarla izledim sürekli, karakterler süper.. :)[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
ilk 6 bolumu seyrettim, hic gulmedim. Herkes onermis, en komik serilerinden biri olarak yazmis, acaba seyrettiginizde ki eski bir seri, teenager miydiniz, cunku hic ama hic beyenmedim,zorla sizin secimlerinize inandigim ve guvendigim icin deniyorum ama naaaa birakmak uzereyim.

Biraz daha mi zorlamaliyim kendimi, nedir ? belki bunca anime seyrettikten sonra bu serinin bos oldugunu anlamissinizdir, bugun icin bir yorum bekliyorum sizden, ona gore devam edecegim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bırak gitsin. Ne romance, ne drama, ne komedi düzgün yapamayan çok ortalama bir anime, mangası da aynısının 10x kere uzatılmış hali. Birçok kişinin türe ilk başladığı isimlerden olduğu için nostalji yüzünden sevilir. İlla Harem love/comedy arıyorsan animeden ziyade mangaya bakıcaksın. Ai kora falan dene.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...