unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 izledim izledim onca anime, love hinayi bi gordum tam gordum. yamuldum. tam anlamiyla mukemmel.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Duygusallık ile komedi ancak bu kadar iyi birleştirirlir bence.Çok güzel bir şaheser yapmışalr fakat ne yazık ki manga'sı kadar iyi olmamış.Kesinlikle bir türlü manga'sı okunması gereken bir seri. Beni anime'ye asıl bağlayan serilerden biridir bunu not düşmek isterim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 mangasini da komple okudum. mangasi cok daha comic imsi olmus karakter cizimi cok cocuksu. animesi ise oylesine yapilmis ki karakterler sanki etrafimizdan herhangi bir insan olabilirmis gibi. yalniz 5. bolumden itibaren mi ne karakter ciziminde bariz bir degisme, biraz cocuksulasma var.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 said: unity100, 09 May 2003 21:11 tarihinde demiş ki: mangasini da komple okudum. mangasi cok daha comic imsi olmus karakter cizimi cok cocuksu. animesi ise oylesine yapilmis ki karakterler sanki etrafimizdan herhangi bir insan olabilirmis gibi. yalniz 5. bolumden itibaren mi ne karakter ciziminde bariz bir degisme, biraz cocuksulasma var.[hline]www.mizzah.com Yalnız manga'daki senaryo çok güzel.Anime'den sonra geçen yerler var ki bence oralar en güzel yerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Bilgisayar 1 hafta açık kalacak gibi gözüküyor. 2.5 GB falan olacak OAV larla... Pembe dizi gibi izledim, hiç bir seriye bu kadar bağlanmamıştım. İki OAV la Spring Special kaldı geriye. Umarım 2 güne biter... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Bu da sitesidir. İsteyen bakabilir. (Karakterlerin hepsini incelememişler ama neyse) http://lovehina.bandai-ent.com/regular_version Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Yaw ben şimdi bunun 25 bölümünü indirdim bitirdim güzel bitti de!!!! Niye hikaye havada kaldı ya deli olacam sinir olurum bölye havada kalmış sonlara!!! Bunu bitişi yok mu yani bu kadar mı??? Silerim hepsini valla!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 devamı var .. oyle havada kalmiş gibi gelmesine bakma sen[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 said: Rhoube, 14 February 2004 11:48 tarihinde demiş ki: Yaw ben şimdi bunun 25 bölümünü indirdim bitirdim güzel bitti de!!!! Niye hikaye havada kaldı ya deli olacam sinir olurum bölye havada kalmış sonlara!!! Bunu bitişi yok mu yani bu kadar mı??? Silerim hepsini valla!! 26 Christmas Special var 27 Spring Special var Artı Hikayenin noktalandığı Love Hina Again var (3 bölüm 30 ar dakika...) Sileyim deme o yüzden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 21. bölümdeyim. bakalım daha 1 bölüm bile izlemedim.[signature][hline]Bakımdayız. Yakın zamanda yeni bir imzayla sizlerle olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 İyiki silmemişim 30 dk + 3 bölüm fena değil gibi. Ama o special ları beğenmedim şahsen değmiyo harcadığı zamana. Neyse bitti ama halen havada kaldı, istediğim gibi bi son değil ama güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HawkEye Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 bilenler bilir bilmeyenlerse bilgilensin (brahhh cümleye bak) love hina hotbird uydusu game one kanalında amma ve lakin french bitek oui yi anlıyom okadar :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 game one kanalını bilmiyorum da bulmaya çalışayım belki haberim yok, ne vakitlerde oluyor onu da yazsaydın?[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HawkEye Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 bayaadır nete girmiyorum cevap simdi yazabildim hafta sonları sbah 9.50 de karsılastım kanalda ayrıyetten cobra da cıkmakta hala izliyorum mukemmel yaw bide bu arada nisanın 16 sında .hack baslıyacakmıs duyurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 ilk 3 bolumu izledim guzel anime kalan 24 bölümüde bugun yarin izlerim artik.[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 beyler bende merak ettim , kazaayimi kullaniyorsunuz yoksa baska bir programlami buldunuz bölümleri bana ozel mesaj atarsaniz sevinirim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ben arkadastan aldim :) o da dc++ den cekiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 yav ben 24 bölümdeyim ama içimden bir ses bu anime nin sonu kötü bitecek diyor kapanış müziği çoook hüzünlü hadi hayırlısı[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Hastasıyım valla love hinanın herkese tavsiye ediyorum...[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ben de 2-3 haftadır indiriyorum, bir baştan bir sondan seyrettim kendimi tutamayıp, ilk 1-2 bölüm biraz yavan geldi ama sonradan bayıldım, hastası oldum.. süper olmuş, hem komik hem eğlenceli hem de ana hikayenin bağlanış şekli çok hoşuma gitti sonunda.. sürekli gülümseme, ara ara da kahkahalarla izledim sürekli, karakterler süper.. :)[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ilk 6 bolumu seyrettim, hic gulmedim. Herkes onermis, en komik serilerinden biri olarak yazmis, acaba seyrettiginizde ki eski bir seri, teenager miydiniz, cunku hic ama hic beyenmedim,zorla sizin secimlerinize inandigim ve guvendigim icin deniyorum ama naaaa birakmak uzereyim. Biraz daha mi zorlamaliyim kendimi, nedir ? belki bunca anime seyrettikten sonra bu serinin bos oldugunu anlamissinizdir, bugun icin bir yorum bekliyorum sizden, ona gore devam edecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bence zorlama kendini, büyük ihtimalle seriden çok Love Hina gibi anime türleri sana uygun değil. Eğer 6 bölüm içinde beyenmediysen, Harem/Love Comedy animeleri sana pek uygun olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bırak gitsin. Ne romance, ne drama, ne komedi düzgün yapamayan çok ortalama bir anime, mangası da aynısının 10x kere uzatılmış hali. Birçok kişinin türe ilk başladığı isimlerden olduğu için nostalji yüzünden sevilir. İlla Harem love/comedy arıyorsan animeden ziyade mangaya bakıcaksın. Ai kora falan dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 4 sene önce mi ne izlemiştim o seriyi.. süper komiktir bence, en sevdiğim seriler arasındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 güzeldi izlemiştim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar