Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Vingthor said: halkın yüzde ellisinin şu gidişattan MUTLU olması ve desteklemesi. ben gerçekten akp'ye oy verenlerle oturup konuşmak istiyorum. NEDİR? yani neden mutlular neye oy veriyolar neyi destekliyolar. ben çünkü bilmiyorum düşününce bulamıyorumda. varsa eğer akp'ye oy verenler burada agresifleşmeden düzgünce bir anlatabilir mi neye oy verdiklerini ve neden mutlu olduklarını falan? valla otobüste tartıştığım bir türbanlı bana "HİZMET YAPIYORLAR HİZMETLERİNİN DEĞERİNİ BİLMİYORSUNUZ" dedi. mesela otobüs verdiler , ulaşım hakkı sağladılar bize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ya son bi iki şey diyelim.. halkın istediği olur. halkın istediği ile bizim istediğimiz uygun düşmüyorsa kendi bireysel kararlarımızı verme zamanı gelmiş demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 9 milyon kişi oy kullanmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 eh verebilecek kadar param olsa keşke :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dasaaa said: ya son bi iki şey diyelim.. halkın istediği olur. halkın istediği ile bizim istediğimiz uygun düşmüyorsa kendi bireysel kararlarımızı verme zamanı gelmiş demektir bağımsızlık istiyor özerk akdeniz türk cumhuriyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 -last- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 cıks.. birey dedim ben topluluk, grup vs değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 post kastık bitti gitti hadi bakim Halkımız hakkında da, ülkemiz hakkında da hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bella said: Vingthor said: halkın yüzde ellisinin şu gidişattan MUTLU olması ve desteklemesi. ben gerçekten akp'ye oy verenlerle oturup konuşmak istiyorum. NEDİR? yani neden mutlular neye oy veriyolar neyi destekliyolar. ben çünkü bilmiyorum düşününce bulamıyorumda. varsa eğer akp'ye oy verenler burada agresifleşmeden düzgünce bir anlatabilir mi neye oy verdiklerini ve neden mutlu olduklarını falan? valla otobüste tartıştığım bir türbanlı bana "HİZMET YAPIYORLAR HİZMETLERİNİN DEĞERİNİ BİLMİYORSUNUZ" dedi. mesela otobüs verdiler , ulaşım hakkı sağladılar bize :) türbanlı yaşıyor mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bella said: Vingthor said: halkın yüzde ellisinin şu gidişattan MUTLU olması ve desteklemesi. ben gerçekten akp'ye oy verenlerle oturup konuşmak istiyorum. NEDİR? yani neden mutlular neye oy veriyolar neyi destekliyolar. ben çünkü bilmiyorum düşününce bulamıyorumda. varsa eğer akp'ye oy verenler burada agresifleşmeden düzgünce bir anlatabilir mi neye oy verdiklerini ve neden mutlu olduklarını falan? valla otobüste tartıştığım bir türbanlı bana "HİZMET YAPIYORLAR HİZMETLERİNİN DEĞERİNİ BİLMİYORSUNUZ" dedi. mesela otobüs verdiler , ulaşım hakkı sağladılar bize :) yol yaptılar köprü yaptılar halı saha yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Yalnz said: 9 milyon kişi oy kullanmamış. aferin onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 325 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 cidden konunun açık durması için sebep göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 neyse balkon konuşmasından sonra adaya akarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Buddha said: Bella said: Vingthor said: halkın yüzde ellisinin şu gidişattan MUTLU olması ve desteklemesi. ben gerçekten akp'ye oy verenlerle oturup konuşmak istiyorum. NEDİR? yani neden mutlular neye oy veriyolar neyi destekliyolar. ben çünkü bilmiyorum düşününce bulamıyorumda. varsa eğer akp'ye oy verenler burada agresifleşmeden düzgünce bir anlatabilir mi neye oy verdiklerini ve neden mutlu olduklarını falan? valla otobüste tartıştığım bir türbanlı bana "HİZMET YAPIYORLAR HİZMETLERİNİN DEĞERİNİ BİLMİYORSUNUZ" dedi. mesela otobüs verdiler , ulaşım hakkı sağladılar bize :) türbanlı yaşıyor mu hala? yok dispozibıl onlar bi kere konuşup ölüyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ya şu iki sayfa küfürlü olabilir mi bireysel küfretmek istiyorum bi rahatlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Rotweiler said: post kastık bitti gitti hadi bakim Halkımız hakkında da, ülkemiz hakkında da hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hazmetmek gerek. hazmedilmiyorsa, çaba sarfetmek gerek. kendi idealarınız sadece oy ile temsil edebileceğiniz bir ülkede yaşamıyoruz, aksi için klavyeden girilen yazılardan fazlasını yapmak gerek. meydanlarda toplanıp bayrak sallamak da değil bu. aynen onların yaptığı gibi, onların dilinden konuşmak gerek. pisliğe bulaşmam derseniz, hazmedeceksiniz. sad but true. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kapatalım artık başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 uğur dundar nıye ole acayip konuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Kürt ırkçılarına yaradı bu seçim, bağımsız girip içerde toplaşma yasaklansın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Vingthor said: halkın yüzde ellisinin şu gidişattan MUTLU olması ve desteklemesi. ben gerçekten akp'ye oy verenlerle oturup konuşmak istiyorum. NEDİR? yani neden mutlular neye oy veriyolar neyi destekliyolar. ben çünkü bilmiyorum düşününce bulamıyorumda. varsa eğer akp'ye oy verenler burada agresifleşmeden düzgünce bir anlatabilir mi neye oy verdiklerini ve neden mutlu olduklarını falan? alternatif yok. ciddi ciddi yok. chp ve mhp alternatif değiller. akp barajı geçebilecekler arasında tek eli iş tutan parti. kararsızdım ama pusulaya bakınca göremedim başka seçenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kapatıyorum yavaştan... kapat-tım geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar