fizban Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 pinkporing gibi birilerinin olduğu ülkede iktidar olmaya çalışmanın anlamı yok zaten. şampiyonluk turuna çıkmış adam.
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 o 326 327 de oynayan adaylar kalp krizi gecirirler ha gidip gidip geliyor
jowu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 pinkporing said: bu chp bir daha gelemez iktidara olm boşuna yırtınmayın,milletin ezanını değiştirirsen,sevdiği adamı astırırsan,dinine kitabına dil uzatırsan,maalesef arkadaşlar yırtınsada,%25 i geçemez işte,şöyle bir ülke düşünün ki %70 oranda sağ partilere oy veren bir ülke yani azınlığın çoğunluğa tahakkümü olamaz olmaz,nese ben tura çıkıyım millet tur atıo katiliim birazda çatlasın diğerleri biraz ahahahha darısı 3500 yılında chpnin başına:D din kitap = akp zihniyeti adam
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 aquila said: ahmedinejad said: tek patlayan bu cumhuriyet güç birliği oldu. kim? kimse giremedi sanırım adaylarından. çetintaş'ın grubu.
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 pinkporing said: bu chp bir daha gelemez iktidara olm boşuna yırtınmayın,milletin ezanını değiştirirsen,sevdiği adamı astırırsan,dinine kitabına dil uzatırsan,maalesef arkadaşlar yırtınsada,%25 i geçemez işte,şöyle bir ülke düşünün ki %70 oranda sağ partilere oy veren bir ülke yani azınlığın çoğunluğa tahakkümü olamaz olmaz,nese ben tura çıkıyım millet tur atıo katiliim birazda çatlasın diğerleri biraz ahahahha darısı 3500 yılında chpnin başına:D Arapça anadilin herhalde, Türkçe ezan okunsa ne oluyor, Allah günah mı sayıyor? ne saçma yorumlar yav :D. Deli gibi kıskandık şimdi sen tura çıkınca, burda içimiz içimizi yiyecek :D.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 jowu said: pinkporing said: bu chp bir daha gelemez iktidara olm boşuna yırtınmayın,milletin ezanını değiştirirsen,sevdiği adamı astırırsan,dinine kitabına dil uzatırsan,maalesef arkadaşlar yırtınsada,%25 i geçemez işte,şöyle bir ülke düşünün ki %70 oranda sağ partilere oy veren bir ülke yani azınlığın çoğunluğa tahakkümü olamaz olmaz,nese ben tura çıkıyım millet tur atıo katiliim birazda çatlasın diğerleri biraz ahahahha darısı 3500 yılında chpnin başına:D din kitap = akp zihniyeti adam ahahahahahahaha adam bildiğin stereotype lan hahaha bu ülke böyle adamlardan oluşuyor işte dikkat ette tayyibin sonu idolü menderes gibi olmasın
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Viktor said: kimse sallamadi dionda olm balbay bagimsiz idilki asfdasfd, chp izmir adayiydi Neyse bağımsız diye kalmış aklımda. En azından neticede adam dokunulmazlık alıyor.
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Sparkcaster said: Sereglin said: Sereglin said: neyse mustafa balbay bağımsız seçilmiş. adam kurtuldu. abi çok sakat var CHP'den değil miydi o?
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 jowu said: pinkporing said: bu chp bir daha gelemez iktidara olm boşuna yırtınmayın,milletin ezanını değiştirirsen,sevdiği adamı astırırsan,dinine kitabına dil uzatırsan,maalesef arkadaşlar yırtınsada,%25 i geçemez işte,şöyle bir ülke düşünün ki %70 oranda sağ partilere oy veren bir ülke yani azınlığın çoğunluğa tahakkümü olamaz olmaz,nese ben tura çıkıyım millet tur atıo katiliim birazda çatlasın diğerleri biraz ahahahha darısı 3500 yılında chpnin başına:D din kitap = akp zihniyeti adam eahahahhaha abi birebirde adamlara acıyorsun ama çoğunlukta olunca kendine acıyorsun. yazık lan. bırakın adamları.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bahçeli diyarbakıra boşuna gitmiş adamın oyları düştü resmen asjdkhas
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 balkon konuşması geliyormuş, az sonra
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Beyaz duman çıktı bacadan. Cardinaller yeni papayı seçti. Birazdan balkondan söğütözü halkını selamlayacak.
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kermit said: dasaaa said: Roqq said: Mersin bi geliyo, bi gidiyo. Anlamadım gitti. gelse gitse ne olacak ki? aynı sayıda milletvekili geliyor işte. haritada sarı değil başka renk olsun 1 oyla olsun hatta o bile yeter akhsgdas Olay bu abi, harita o kadar çok sarıdan oluşuyor ki.
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 jowu said: pinkporing said: bu chp bir daha gelemez iktidara olm boşuna yırtınmayın,milletin ezanını değiştirirsen,sevdiği adamı astırırsan,dinine kitabına dil uzatırsan,maalesef arkadaşlar yırtınsada,%25 i geçemez işte,şöyle bir ülke düşünün ki %70 oranda sağ partilere oy veren bir ülke yani azınlığın çoğunluğa tahakkümü olamaz olmaz,nese ben tura çıkıyım millet tur atıo katiliim birazda çatlasın diğerleri biraz ahahahha darısı 3500 yılında chpnin başına:D din kitap = akp zihniyeti adam hahahah hey allahım ya korna falan çalarak ankaraya gidip balkon konuşmasında bulunacak şakşakçılara katılabilirsin.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Admin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Türkiye hakettiği partiyi seçti.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 burdan şunu anlıyoruzki eski dypnin oylarının hepsi akpye gitti
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 DynamicK said: Türkiye hakettiği partiyi seçti. bana iş bulsana sizin oralardan 2 kişilik çalışırım 1 kişi parasına ashgda
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bella said: jowu said: pinkporing said: bu chp bir daha gelemez iktidara olm boşuna yırtınmayın,milletin ezanını değiştirirsen,sevdiği adamı astırırsan,dinine kitabına dil uzatırsan,maalesef arkadaşlar yırtınsada,%25 i geçemez işte,şöyle bir ülke düşünün ki %70 oranda sağ partilere oy veren bir ülke yani azınlığın çoğunluğa tahakkümü olamaz olmaz,nese ben tura çıkıyım millet tur atıo katiliim birazda çatlasın diğerleri biraz ahahahha darısı 3500 yılında chpnin başına:D din kitap = akp zihniyeti adam hahahah hey allahım ya korna falan çalarak ankaraya gidip balkon konuşmasında bulunacak şakşakçılara katılabilirsin. Bella kapanırsan seni 3. yada 4. olarak alırım
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bella said: hahahah hey allahım ya korna falan çalarak ankaraya gidip balkon konuşmasında bulunacak şakşakçılara katılabilirsin. ahaahah yarım saat önce bunu maltepe de yaptılar sdfdfgdfg.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 iyi oldu ya, biraz daha duduklesin tayyibim.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 takim tutar gibi parti tutunca bole oluyo adsfsadf, zerre bakmiyorlar ne yapmis parti ne etmis diye
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 O değil de HEPAR %0.27 almış asd %3'ü geçer diyordum ama sağ kanat direk AKP'ye çalışmış MHP tabanı hariç. SIRF VIKTOR UĞRUNA HEPAR'A VEREYDİNİZ DAHA FAZLA OY ÇIKARDI LAN!
Öne çıkan mesajlar