Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

12.06.2011 genel seçim sonuçları

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Rotweiler said:

Bu arada şeyi farkettim, 10 posttan 8i abi diye başlıyo.
Nasıl acınacak durumdayız, sen düşün =))

Hani şu durumu açıklamaya çalışan adamdaki üç parmak birleştirip yapılan "abi bi saniye ama şimd"i hareketi gibi...

herkesin moral bozuk sinirler gergin abi, zor tutuyor millet kendini birazdan küfürler yağıcak
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

milletvekili sayısı hiç ama hiç önemli değil.ha 380 oldu ha 320.adam ben %50 yi temsil ediyorum dedimi,sölücek lafı olmaz karşısındakinin.şuan %51 oy alan bir parti her halukarda anayasayı geçirir.

abi ciddi söylüyorsan çok fenaymış durum. bi araştır istersen şu tarz yorumlar yazmadan önce.
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

milletvekili sayısı hiç ama hiç önemli değil.ha 380 oldu ha 320.adam ben %50 yi temsil ediyorum dedimi,sölücek lafı olmaz karşısındakinin.şuan %51 oy alan bir parti her halukarda anayasayı geçirir.

meclis işlerinde bu yalan. istersen yüzde 70 oy al. o 330'u geçeceksin değiştirmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

TD)Pentagram said:

abi ciddi söylüyorsan çok fenaymış durum. bi araştır istersen şu tarz yorumlar yazmadan önce.

anayasayı referandumda geçirir dememişim:) referandumda geçirir abi.pardon
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...