Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Rotweiler said: Bu arada şeyi farkettim, 10 posttan 8i abi diye başlıyo. Nasıl acınacak durumdayız, sen düşün =)) Hani şu durumu açıklamaya çalışan adamdaki üç parmak birleştirip yapılan "abi bi saniye ama şimd"i hareketi gibi... herkesin moral bozuk sinirler gergin abi, zor tutuyor millet kendini birazdan küfürler yağıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Olm bakın Yunanistan batıyor. Şurda kaçmak isteyenler birleşsek 3-5k atsak kişi başı alırız lan bir ada. Miss gibi yaşarız. Hadin lan pamuk eller cebe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 referanduma gidilirse pati halkı olarak AKP ye atarız bu sefer ama. dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 meselam http://www.youtube.com/watch?v=v5LfPucCIwo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 TD)Pentagram said: milletvekili sayısı hiç ama hiç önemli değil.ha 380 oldu ha 320.adam ben %50 yi temsil ediyorum dedimi,sölücek lafı olmaz karşısındakinin.şuan %51 oy alan bir parti her halukarda anayasayı geçirir. abi ciddi söylüyorsan çok fenaymış durum. bi araştır istersen şu tarz yorumlar yazmadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 %49.8 AKP %25.3 CHP %14.1 MHP veee diğerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Flameoffear said: Olm bakın Yunanistan batıyor. Şurda kaçmak isteyenler birleşsek 3-5k atsak kişi başı alırız lan bir ada. Miss gibi yaşarız. Hadin lan pamuk eller cebe. layn bunu düşünen iki kişi oldu. Aklıma sokmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi o dünkü çocuk nerde. akp alınca devrim falan yapcaktı hani. YÜRÜ YAP DEVRİMİNİ ŞİMDİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Yalnz said: 363'den 328'e düştü abi akp, niye kaçma planları yapıyorsunuz anlamıyorum lol. 30 milletvekili kayıptalar adamlar. Geçen seçime göre mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Vatanımıza milletimize hayırlı olması için dua edeceğim abilerim, bi duşa girip abdest alayım. Sizler de alın inşallah. Kalın selametle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 lan mersin gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yalnız mhpyi parti olarak sevmememe rağmen meclise girmesine baya sevindim. kim yaptı bilmem ama kasetler sonuçta mhp meclise giremesin diyeydi o bariz kim yaptıysa şimdi baya sinir olmuştur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yunanistandan ada alak. hem batmış ülkede zengin olmak daha kolaydır yürür namımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 TD)Pentagram said: milletvekili sayısı hiç ama hiç önemli değil.ha 380 oldu ha 320.adam ben %50 yi temsil ediyorum dedimi,sölücek lafı olmaz karşısındakinin.şuan %51 oy alan bir parti her halukarda anayasayı geçirir. meclis işlerinde bu yalan. istersen yüzde 70 oy al. o 330'u geçeceksin değiştirmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Buddha said: Yalnz said: 363'den 328'e düştü abi akp, niye kaçma planları yapıyorsunuz anlamıyorum lol. 30 milletvekili kayıptalar adamlar. Geçen seçime göre mi? Yok la yamulmuşum 340'mış. Olsun 12 düşüş var ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hakan şükür bağımsız mı girdi meclise? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Aluriel said: TD)Pentagram said: milletvekili sayısı hiç ama hiç önemli değil.ha 380 oldu ha 320.adam ben %50 yi temsil ediyorum dedimi,sölücek lafı olmaz karşısındakinin.şuan %51 oy alan bir parti her halukarda anayasayı geçirir. abi ciddi söylüyorsan çok fenaymış durum. bi araştır istersen şu tarz yorumlar yazmadan önce. anayasayı referandumda geçirir dememişim:) referandumda geçirir abi.pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 MHP baraj altında kalsaydı o zaman görecektik pompayı cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Rotweiler said: layn bunu düşünen iki kişi oldu. Aklıma sokmayın. Sok aklına hacı. Şu ara kapadık kapadık yoksa değerlenecek alamicaz. :D sdfhlknsdf hay allam ya konuştuğumuz mevzuya bak ne duruma düştük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Abi seçimden önce bol bol konuştuk nasıl hile olacak, neden olacak, kanıtları nelerdir falan diye. Neden bu kadar şaşırdınız anlamadım eheh. O değil de; OLEEEEEEEY! OLEEEEEEEY! OLEEEEEEEY! SALDIR! HEPAR! OKEY! LET'S GO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 benjani said: hakan şükür bağımsız mı girdi meclise? AKP'den girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Yunanistanda satılık ada arazileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bella said: YÜRÜ YAP DEVRİMİNİ ŞİMDİ. altı çizili sözcüğün yerine aşağıdakilerden hangisi getirilirse tümcenin anlam bütünlüğü bozulmaz? A )ilerle B )koş C )hadi D )biktirgit edit: o kadar gereksiz bi post oldu ki çok da güzel oldu iyi oldu taam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 http://i.milliyet.com.tr/SonDakikaHaberGaleriler/2011/06/12/--1409741.Jpeg Aferin iyi halt yediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar