Artariel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150176402573789&oid=231192279233&comments çok iyi bir trolleme örneği listenizdeki salakları test edin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Gerçek bu contorium olayı bizim evde biraz olması gerekiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 oyunu başka bir partiye verecekken seçim öncesi bunu izleyip akp'ye veren var mıdır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Artariel said: http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150176402573789&oid=231192279233&comments çok iyi bir trolleme örneği listenizdeki salakları test edin işte Bunu koysan şaka diye koyduğuna bile inanmayacak kadar salak bir kitle ortaya çıkar, sinirin bozulur sonra :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 videoki herşey gerçek con klasörü açılamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kaptan obvious türkmüş said: Mücahit Karaoglan 1)Faydali radyasyon nedir? Bi kere radyasyon nedir bilse cevabini alir. 2)Con ismindeki klasör ismine gelince. Sadece con degil ayrica: *prn,aux,nul,lpt1,lpt2...,com1,com2,... gibi klasörler de olusturamazsiniz. MS-Dos un ayrilmis dosyalari g...ibi, aygit ismi gibi düsünün. Microsoftla, ikiz kulelere yapilan terör eylemini nasil bagdastirdi onu hic anlayamadim. 3)Radyasyon, kursun plakadan da gecemez. O yüzden röntgenlerde görebilirsiniz. üzerinize birsey giydirirler. Yani bogazin derinlerine girmeye gerek yok. 4)Gösterdikleri baliklara dikkat ederseniz. Atom müzesinden falan degil.Bogazdan bile degil. Okynusun derinliklerinde öyle baliklar varki görseniz uzayli dersiniz. 5)Manisa'dan 367 km kuzeye gidecegine batiya neden gitmiyor? O zaman Yunanistan'da da gözleri var. Toryuma sirtini daya con un kütle numarasi yani 367 km git con bulacaksin, zengin olacaksin. 6)Cikan madenlerin derken, kazdiktan sonra olusan yiginin kendilerine ait oldugunu, yani sorumlulugunun onlara ait oldugunu söyler. Ortadan kaldirmak onlarin isi. Yapip etrafi pis birakamaz. Her yerden birsey calmislar. Cok güldüm. Duydum fakat izlememistim. Bu kadar komik olacagini da tahmin etmemistim. Siz asil bu söylediklerimi insanlara ulastirin. Baskalarinin kafasini karistirip, yalanlarla doldurmasinlar. Bir sey sormak isteyen varsa da hazirim cevaplamaya. Cevaplayamazsam arastirir ögrenirim, yeni bir sey ögrendigim icinde tesekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 a.tım videoyu 10 dakka dedi hadi len diyip kapattım. biri özetlesin neymiş olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 şu açıklamayı yapan adam arkadaş grubundaki araştırmacı kişilik gibi bi şeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 metin güzel aslında 10 dk diye atlayarak izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 .con bf1942 ayar dosyasıymış sdf http://filext.com/file-extension/CON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 fdvcvds çok iyiymiş küsaratlı kütleye sahip olmasının nedeni çekirdeğinin çatlak olmasıdır hehe ama mücahit karaoğlan daha komikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 said: In MS-DOS, several special "device files" were available to aid in performing certain tasks, such as clearing the screen or deleting extraneous output from a program. In order to maintain backwards-compatibility, all versions of Windows up to and including Windows 7 will refuse to allow you to create a file with these "reserved" device file names. The following file names are reserved: CON PRN AUX NUL COM1 COM2 COM3 COM4 COM5 COM6 COM7 COM8 COM9 LPT1 LPT2 LPT3 LPT4 LPT5 LPT6 LPT7 LPT8 LPT9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 71. entry ve maddeleri...harbi iyi açıklamış... http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=contorium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Çok komik lan bu Puhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 çok sakat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 said: kendisinin korktuğu diğer elementler için bakınız efendim; auxerrium (aux), nulanium (nul), commicerium 0-9 (com0...com9), lipiteryum 0-9 (lpt0...lpt9) (bunların değişik izotopları var, yaa yaa), pirinçoryum (prn). şimdi bunlar da ne be adam diye sorduğunuzu duyar gibiyim. bill gates bu elementlerden o kadar korkuyor ki, bu kısaltmalarla klasör oluşturmamıza bile izin vermiyor. ben çeşitli araştırmalar yaptım. az önce. teker teker denedim. isterseniz siz de deneyin. açılmıyor. peki neden? dedim ya, bill gates bunlardan korkuyor. sanırım superman'e kryptonitin yaptığı etkiye benzer bir etki yapıyorlar. ahahahahha http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=16858502 epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 "Güney kampüse dikilen meçhul contorium anıtı da öğrencileri ibretle titretmektedir" Ahahahahaha adam güzel yapmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 önünden her geçişimizde,ibadet ediyoruz kampüsçek!!! contoriumu bir vursak harçlar kalkar bizim okulda ben söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar