Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Contorium - zeka testi


Artariel

Öne çıkan mesajlar

kaptan obvious türkmüş

said:
Mücahit Karaoglan
‎1)Faydali radyasyon nedir? Bi kere radyasyon nedir bilse cevabini alir.
2)Con ismindeki klasör ismine gelince. Sadece con degil ayrica:
*prn,aux,nul,lpt1,lpt2...,com1,com2,...
gibi klasörler de olusturamazsiniz. MS-Dos un ayrilmis dosyalari g...ibi, aygit ismi gibi düsünün. Microsoftla, ikiz kulelere yapilan terör eylemini nasil bagdastirdi onu hic anlayamadim.
3)Radyasyon, kursun plakadan da gecemez. O yüzden röntgenlerde görebilirsiniz. üzerinize birsey giydirirler. Yani bogazin derinlerine girmeye gerek yok.
4)Gösterdikleri baliklara dikkat ederseniz. Atom müzesinden falan degil.Bogazdan bile degil. Okynusun derinliklerinde öyle baliklar varki görseniz uzayli dersiniz.
5)Manisa'dan 367 km kuzeye gidecegine batiya neden gitmiyor? O zaman Yunanistan'da da gözleri var. Toryuma sirtini daya con un kütle numarasi yani 367 km git con bulacaksin, zengin olacaksin.
6)Cikan madenlerin derken, kazdiktan sonra olusan yiginin kendilerine ait oldugunu, yani sorumlulugunun onlara ait oldugunu söyler. Ortadan kaldirmak onlarin isi. Yapip etrafi pis birakamaz.

Her yerden birsey calmislar. Cok güldüm. Duydum fakat izlememistim. Bu kadar komik olacagini da tahmin etmemistim. Siz asil bu söylediklerimi insanlara ulastirin. Baskalarinin kafasini karistirip, yalanlarla doldurmasinlar. Bir sey sormak isteyen varsa da hazirim cevaplamaya. Cevaplayamazsam arastirir ögrenirim, yeni bir sey ögrendigim icinde tesekkür ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
In MS-DOS, several special "device files" were available to aid in performing certain tasks, such as clearing the screen or deleting extraneous output from a program. In order to maintain backwards-compatibility, all versions of Windows up to and including Windows 7 will refuse to allow you to create a file with these "reserved" device file names. The following file names are reserved:

CON
PRN
AUX
NUL
COM1
COM2
COM3
COM4
COM5
COM6
COM7
COM8
COM9
LPT1
LPT2
LPT3
LPT4
LPT5
LPT6
LPT7
LPT8
LPT9
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kendisinin korktuğu diğer elementler için bakınız efendim; auxerrium (aux), nulanium (nul), commicerium 0-9 (com0...com9), lipiteryum 0-9 (lpt0...lpt9) (bunların değişik izotopları var, yaa yaa), pirinçoryum (prn). şimdi bunlar da ne be adam diye sorduğunuzu duyar gibiyim. bill gates bu elementlerden o kadar korkuyor ki, bu kısaltmalarla klasör oluşturmamıza bile izin vermiyor. ben çeşitli araştırmalar yaptım. az önce. teker teker denedim. isterseniz siz de deneyin. açılmıyor. peki neden? dedim ya, bill gates bunlardan korkuyor. sanırım superman'e kryptonitin yaptığı etkiye benzer bir etki yapıyorlar.

ahahahahha
http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=16858502
epic
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...