Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Dairelerden halka yaptım.Zincir gibi oldu bele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Laorx said: Seçimlerde Son Durum: Akp: %25 - Chp: %0 - Mhp: %0 - Diğer Partiler: %0 - Açılan Sandık Sayısı: %0 ahahaha bu iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Laorx said: Seçimlerde Son Durum: Akp: %25 - Chp: %0 - Mhp: %0 - Diğer Partiler: %0 - Açılan Sandık Sayısı: %0(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 3mm cemberi kaydırdım ama başarılı bir mühür sayılabilir evet i tam ortaladım chp ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Kacta acilmaya baslaniyordu sandiklar? Bizim burda da o kagit katliydi zaten, ilk 5 parti ust tarafta gorunuyordu iste alfabetik siraya gore. Cogu kisi onlara basiyor diye kolaylik yapmislar sanirim, ordan iki kez katlandi mi sigiyordu zarfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben 3 partiye birden verdim ama en çok akp'ye verdim. 3 tane altalta damgayı ona bastım. diğer tercihlerime 2 ve 1er damga bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hadi yaa, ama bu ülkede en çok kime değil , ilk kime verdin o önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Vingthor said: ben 3 partiye birden verdim ama en çok akp'ye verdim. 3 tane altalta damgayı ona bastım. diğer tercihlerime 2 ve 1er damga bastım. desene, cobanin oyu senin oyundan fazla olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Fistan said: 3mm cemberi kaydırdım ama başarılı bir mühür sayılabilir evet i tam ortaladım chp ye yeminlen ne oylar geçersiz sayılıcak şimdi bu mühür yüzünden umarım geçersiz saymazlar senin 3 mm bende 1 2 mm gibi bişey oldu kaydı yana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bende de 3mm kaydı =( o kadar ölçüp biçtim bastım ama meret kayıyor abi illa ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ya kaysa bişey olmaz ya benim ki de tam daireye oturmadı sonuçta belli bibölge var partilere ayrılmış başka bi partiye taşmadığı sürece sorun yok ki öle bişey de olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 noobs.. ben de gidip kullanayim hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kaçta bitiyor oy verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 17.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bölgeye göre değişiyor doğuda 4 batıda 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bittus said: Vingthor said: ben 3 partiye birden verdim ama en çok akp'ye verdim. 3 tane altalta damgayı ona bastım. diğer tercihlerime 2 ve 1er damga bastım. desene, cobanin oyu senin oyundan fazla olacak. bu şakaydı ya tabiki perinçek reyise verdim oyumu. İZMİR BAĞIMSIZ PERİNÇEK BAĞIMLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 2007 secimlerinde sandık basındaydım, cemberi bırakın direk logonun üstüne basılanları bile geçerli kıldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 alnına basanları bağımsız yazdınız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Fistan said: 2007 secimlerinde sandık basındaydım, cemberi bırakın direk logonun üstüne basılanları bile geçerli kıldık aynısını babam söyledi grevli iken öyle basanları geçerli sayıyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 tam daireye oturttum http://art.ngfiles.com/images/119/jae_fuck-yea.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 geçerli kıldık diye cümleler kuruyorum lan, kafam bimilyon.sabah sabah seçim çarptı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi zaten EVET 'i çemberin tam içine tutturanların oranı araştırsak %1 'i geçmez bu ülkede, o yüzden sıkıntı yapmayın 2-3 mm taşmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 eh yeterince boşalmıştır sıralar, ben de gidip vereyim bari oyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kime verdiğinizi yazmayın olum!!! 4saat sonra yazarsını. ehauhuahuahuauah benim oy verdiğim partinin adını büyük ihtimalle duymamışsınızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 AHAHAHHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar