Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Eğer tutturabilen varsa cidden tebrik etmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 aga damga kayık çıkıyo ya ama evet yazısı halkanın içinde olduğu sürece sorun yok. O değil 20'ye falan katladım herhalde sığması için bu sefer sandığa girmedi meret, dedi ben neden sandığa girmiyorum baba beni sandığa soksana falan, neyse ki tam sokmadan aklıma fikir geldi içe soktum zarfın kabını. Vatana millete hayırlı olsun agalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben tutturdum valla. bildiğiniz kaşe lan. zor değil yani. heyecan mı yaptınız nedir. Viktor'un dediği gibi pusulanın üzerinde zaten altta ve üstte çizgi var arasına yerleştirip basıyorsunuz cuk diye içine oturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bloodless said: Eğer tutturabilen varsa cidden tebrik etmek isterim. bizim yerde boş kağıt vardı ona basıp calibre edebiliyordun kaşeyi, negzel EVET yazısı tam çerçevenin içine geldi :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 direk oturttum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ne istediğini bilen rahatça tutturur. sizin kafanız karışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Burda oturtamadım oturdamadım dıye kasınca ınsanlar bende basarken biraz dikkat ettim basılınca nereye tam gelıyo falan bastım cuk oturdu uyarmasanız benımde kaçabilirdi belki rastgele vurmaktan ama uyarılınca sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bende kullandım 1 saat önce. Şimdi onlar düşünsün ! http://th00.deviantart.net/fs70/150/f/2011/093/4/4/the_victory_baby_by_drawmaster722-d3d3vyg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 şimdi de ben gidiyorum oy kullanmaya.. haydi bismill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Nasıl sıra var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Beşiktaş'ta sıra yok, bomboştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 oyumun vatana millete hayırlara vesile olması dileğiyle attım geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 google süper site hazırlamış. http://www.google.com.tr/intl/tr/landing/elections/2011/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 said: İzmir Çınarlı'da AKP'ye "EVET" mührü basılmış hazır oy pusulalarıyla dolu "35 AC 9019" plakalı araç ve sürücüsü hakkında işlem başlatıldı. yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kaşeden amma dert yanmışsınız yahu. biraz dikkat etseydiniz yapardınız ama başka partiye bulaşmadıkça sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ataşehir'de bulunan dolu oy pusulası da akp'ye evet basılmıştı işte. rezalet ya. şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Kaçta başlıyordu açıklanma . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Laorx said: said: İzmir Çınarlı'da AKP'ye "EVET" mührü basılmış hazır oy pusulalarıyla dolu "35 AC 9019" plakalı araç ve sürücüsü hakkında işlem başlatıldı. yuh 17 milyon tane bulunduysa icimiz rahatlayabilir. link var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Laorx said: said: İzmir Çınarlı'da AKP'ye "EVET" mührü basılmış hazır oy pusulalarıyla dolu "35 AC 9019" plakalı araç ve sürücüsü hakkında işlem başlatıldı. yuh hemen ağlamaya başladınız -balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1052549&Date=12.06.2011&CategoryID=77 2 kişiye özel seçim sandığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 chp'nin komploları bunlar hep, değil diyeniniz de tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 biri tweet atmış, doğruysa haberlere çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 mokoko said: http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1052549&Date=12.06.2011&CategoryID=77 2 kişiye özel seçim sandığı sayfa sonu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bella said: ataşehir'de bulunan dolu oy pusulası da akp'ye evet basılmıştı işte. rezalet ya. şaka gibi. bella o başlık kitlenmiş burdan yazim o olay 1 ay öncesinden ve pusulalar 2009 seçiminden. anap falan var onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 gittim CHP ye verdim sdfkh ama çok fena kovalıyorum bu işi sandık görevlilerini kenara çekip konuştum kadının birisi avukat getirdik bak çok iyi takip ediyoruz ama hırsızken hırsız her türlü yöntemi bulur diyo YSK'ya kadar takip edicem gerekirse içeri camdan girerim. kadına dedim elektrikleri kesme yöntemi gibi klişe şeylere devam ediyolar. FENER GETİRDİK FENER dedi sdkfjasdlk nasıl inanmış bütün chp grubu baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar