kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 gidin atın lan üşengeçler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Şener dediklerinde biraz haklı ama. Adam zaten "diğer bağımsızlardan küçük yazılmışım" demiyor ki, "partiler nasıl yazılıyorsa bağımsızlar da öyle yazılmalı" diyor. Parti bölümlerindeki en küçük yazının bile yarısı falan yani bağımsızların puntosu, üstelik ne büyük harfle yazılmış ne bold var partilerin aksine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bu arada evet basılı pusulayı alıp , boş pusulayı getirene küçük süprizler hazırlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 annem pusulasında (yakın gözlüğü olmadığı için) bağımsızların isimlerini okuyamayıp bağımsız istediği adaya atamamış. true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 çeyrek altın veriyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 o kötü olmuş, ama onun yerine chp ye atma potansiyeli gördüm bu mesajda, win hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 of benim arkadaşıma temizliğe gelen kadın da yıllardır akp'ye oy atıyomuş bu sefer de hem chp'ye hem tuncay özkan'a basmış. şimdi de oyum sayılmayacak diye üzülüyomuş. of salak kadın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 seneye bi daha girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 pusulanın tasarımı cokkötü zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 tasarım değil kağıt ne abi öyle, 2 kere içe katlayıp 2 kere de küçültmek için katlıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 o değil de ne zaman başlıyo oy sayımları kaçta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 oy atmayı bile beceremeyen adam chp ye oy atsa da bu ülke değişmez zaten.işte bizimkisi bi umut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 keşke izmirde olsaydım da tuncay kankaya bassaydım oyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 oyumu attım geldim, bu saate zaten sıra falan da kalmamış rahattı. Geçen seçimlerde her yerde akp standı falan oluyodu meyvesuyu sandviç falan veriyolardı, bu seçimde yoktu bişi. Oy pusulaları temizdi, geçen seçimde ağzımızı arayıp kime oy atacağımızı öğrenmeye çalışan sandık görevlisi vardı bu seferkiler sadece uzun uzun açıkladılar nasıl atılacağını. Oyu attık, geldik. Valla türkiye genelinde neler döndüğünü bilmesem oha ne güzel organize seçim derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 o nasıl pusula abi.Katla katla bitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kimse bişi anlatmadı, pusulalara evirip çevirip bakınca bıyıklı bi amcam "ne bakıyor lan bu?" der gibi baktı.. sonra bakıştık. anime olsa kıvılcım, yıldırım falan çıkardı işte. abi pusula tasarımları cidden tırt ama. aeahaha komik yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bella said: of benim arkadaşıma temizliğe gelen kadın da yıllardır akp'ye oy atıyomuş bu sefer de hem chp'ye hem tuncay özkan'a basmış. şimdi de oyum sayılmayacak diye üzülüyomuş. of salak kadın ya. Pasta said: seneye bi daha girer ahahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 maliano: "Nişanlımın felçli babasını götürüp oy kullandırdığı okulda görevli AKP'li aile dostu: "Tekerlekli sandalyeyi de, işi de onlar verir artık." twitterda takip ettiğim bi blog yazarı twitlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Günaydın, gidip kullanayım bari ben de oyumu... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dasaaa said: kimse bişi anlatmadı, pusulalara evirip çevirip bakınca bıyıklı bi amcam "ne bakıyor lan bu?" der gibi baktı.. sonra bakıştık. anime olsa kıvılcım, yıldırım falan çıkardı işte. ya da hentai olsa şiddetli bi öpüşme takip edebilirdi, yine dua et değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 en çok amerikan 80ler sonu aksiyon filmi olsaydı güzel olurdu ama. kesin havalandırma kanallarına falan girerdim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 "sandığa gel, hem oyunu kullanırsın. hem vatandaşlık görevini yaparsın..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hahaha bir tane daha komik var öyle. arkadaşımın sevgilisinin dedesi kör. her seçimde akp'ye oy veriyorum sanıyormuş fakat anneannesi chp'ye basıyormuş onun için hahah. adamın haberi yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 daireyi tutturamadım bende %50 si dışarı taştı ama tek bi kere bastım sayarlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Baggio said: Şener dediklerinde biraz haklı ama. Adam zaten "diğer bağımsızlardan küçük yazılmışım" demiyor ki, "partiler nasıl yazılıyorsa bağımsızlar da öyle yazılmalı" diyor. Parti bölümlerindeki en küçük yazının bile yarısı falan yani bağımsızların puntosu, üstelik ne büyük harfle yazılmış ne bold var partilerin aksine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar