Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oy pusulası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şener dediklerinde biraz haklı ama. Adam zaten "diğer bağımsızlardan küçük yazılmışım" demiyor ki, "partiler nasıl yazılıyorsa bağımsızlar da öyle yazılmalı" diyor. Parti bölümlerindeki en küçük yazının bile yarısı falan yani bağımsızların puntosu, üstelik ne büyük harfle yazılmış ne bold var partilerin aksine.
Mesaj tarihi:
of benim arkadaşıma temizliğe gelen kadın da yıllardır akp'ye oy atıyomuş bu sefer de hem chp'ye hem tuncay özkan'a basmış. şimdi de oyum sayılmayacak diye üzülüyomuş.

of salak kadın ya.
Mesaj tarihi:
oyumu attım geldim, bu saate zaten sıra falan da kalmamış rahattı.

Geçen seçimlerde her yerde akp standı falan oluyodu meyvesuyu sandviç falan veriyolardı, bu seçimde yoktu bişi. Oy pusulaları temizdi, geçen seçimde ağzımızı arayıp kime oy atacağımızı öğrenmeye çalışan sandık görevlisi vardı bu seferkiler sadece uzun uzun açıkladılar nasıl atılacağını. Oyu attık, geldik. Valla türkiye genelinde neler döndüğünü bilmesem oha ne güzel organize seçim derdim.
Mesaj tarihi:
kimse bişi anlatmadı, pusulalara evirip çevirip bakınca bıyıklı bi amcam "ne bakıyor lan bu?" der gibi baktı.. sonra bakıştık. anime olsa kıvılcım, yıldırım falan çıkardı işte.

abi pusula tasarımları cidden tırt ama. aeahaha komik yani
Mesaj tarihi:
Bella said:

of benim arkadaşıma temizliğe gelen kadın da yıllardır akp'ye oy atıyomuş bu sefer de hem chp'ye hem tuncay özkan'a basmış. şimdi de oyum sayılmayacak diye üzülüyomuş.

of salak kadın ya.
Pasta said:

seneye bi daha girer

ahahahhahah
Mesaj tarihi:
maliano: "Nişanlımın felçli babasını götürüp oy kullandırdığı okulda görevli AKP'li aile dostu: "Tekerlekli sandalyeyi de, işi de onlar verir artık."

twitterda takip ettiğim bi blog yazarı twitlemiş.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

kimse bişi anlatmadı, pusulalara evirip çevirip bakınca bıyıklı bi amcam "ne bakıyor lan bu?" der gibi baktı.. sonra bakıştık. anime olsa kıvılcım, yıldırım falan çıkardı işte.

ya da hentai olsa şiddetli bi öpüşme takip edebilirdi, yine dua et değil :P
Mesaj tarihi:
hahaha bir tane daha komik var öyle.

arkadaşımın sevgilisinin dedesi kör. her seçimde akp'ye oy veriyorum sanıyormuş fakat anneannesi chp'ye basıyormuş onun için hahah.
adamın haberi yok ama.
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Şener dediklerinde biraz haklı ama. Adam zaten "diğer bağımsızlardan küçük yazılmışım" demiyor ki, "partiler nasıl yazılıyorsa bağımsızlar da öyle yazılmalı" diyor. Parti bölümlerindeki en küçük yazının bile yarısı falan yani bağımsızların puntosu, üstelik ne büyük harfle yazılmış ne bold var partilerin aksine.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...