Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oy pusulası

SuSaNoO

Öne çıkan mesajlar

Şener dediklerinde biraz haklı ama. Adam zaten "diğer bağımsızlardan küçük yazılmışım" demiyor ki, "partiler nasıl yazılıyorsa bağımsızlar da öyle yazılmalı" diyor. Parti bölümlerindeki en küçük yazının bile yarısı falan yani bağımsızların puntosu, üstelik ne büyük harfle yazılmış ne bold var partilerin aksine.
Sosyal ağlarda paylaş

oyumu attım geldim, bu saate zaten sıra falan da kalmamış rahattı.

Geçen seçimlerde her yerde akp standı falan oluyodu meyvesuyu sandviç falan veriyolardı, bu seçimde yoktu bişi. Oy pusulaları temizdi, geçen seçimde ağzımızı arayıp kime oy atacağımızı öğrenmeye çalışan sandık görevlisi vardı bu seferkiler sadece uzun uzun açıkladılar nasıl atılacağını. Oyu attık, geldik. Valla türkiye genelinde neler döndüğünü bilmesem oha ne güzel organize seçim derdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Şener dediklerinde biraz haklı ama. Adam zaten "diğer bağımsızlardan küçük yazılmışım" demiyor ki, "partiler nasıl yazılıyorsa bağımsızlar da öyle yazılmalı" diyor. Parti bölümlerindeki en küçük yazının bile yarısı falan yani bağımsızların puntosu, üstelik ne büyük harfle yazılmış ne bold var partilerin aksine.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...