Npc Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Arkadaslar Fallout 3 çıkacak mı bir bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 benim baya bilgim var çıkmicak şu an lionheart ve konsol için bg yapılıo bi de konsol için bos zımbırtısı.. sonra jefferson var ancak jeffersondan sonra büyük ihtimalle fallout 3 gelir diyorum ben[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 bu arada greyhawkın son trailerı çıktı, oda cidden çok güzel olmuş, alınası oyun olcak.[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 greyhawk nere fallout nere.. ayrıca tim cain sux lionheart ta greyhawk ı döver[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 fallout 3 cıkıcak ama sımdılık bı calısma yok ...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 fallout 3 zaten illaki cikacak cikmazsa interplay in yonetiminin zekasindan suphe ederim, ama ne zaman cikacak oyle bi sorun var... onumuzdeki 5 sene icinde degil ondan eminim bi tek[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Belli olmaz ama eğer çıkmazsa akıllarına tükürülesi bir paradox yaratmış olurlar... Sıyıracam artık. Çıkmazsa tam bir hata olur. Çıkıp da yeteri kadar özen gösterilmemiş olursa da hıyarlık olur. Fallout3 isterem ben hede hödö anlamam![hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 şöyle düşünün siz sürekli bi kahramanı oynasanız baymazmıydı fallout 2 den farkı combat sisteminin biraz daha gelismis olması ve farklı hikaye olurdu bi tek ben böyle bi oyun istemezdim daha orjinal bi fikir çıkmazsa da yapmazdım ben olsam[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Koskoca wasteland de konu kitligi olacagini sanmiyorum ama bi water chip, G.E.C.K. fln arattirirlarsa yine iste o bayar cidden.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 wasteland öyle bi ortam ki çatır çatır 20 senaryo yazarın şuraya 5 sene içinde kesinlikle çıkacak.. aegean ın dediği gibi de basit bişe olmayacak gidin okuyun BI forumlarını yanıldığınızı görün hele söz konusu interplay gibi mali sıkıntı içinde olan bir firma ise elbet çıkartıcak...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 700 tane ayrı muhtesem hıkaye yazarım kı vaktım olursa fallout 2 edıtoruyle bı campaıgne settıng yapmayı planlıyorum ....konu cok anlıyacagınız.....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 o editörle setting yapanların settingine tester olmaya talibim her türlü senaryonuz itina ile roleplay karakteriyle oynanır incelenir :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 tmm dır beta testerda bulduk :D[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Ben de talibim :P[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 said: arcane, 16 May 2003 22:45 tarihinde demiş ki: greyhawk nere fallout nere.. ayrıca tim cain sux lionheart ta greyhawk ı döver[hline] onun yokluğunun belli olduğu fallout 2'yi bil beğenmeyen o kadar insan varken bu dediklerin neo uçuşu olmuş.. :) eski kadrolarrı yokken senin dediğin gibi mali kaygıyla çıkartılacak bir fo3'ün hayalkırıklığı olma ihtimali daaha yüksek. 3d olacak bir kere siz kesin burun kıvıracaksınız daha bakmadan o bir yana, combat ve konu da zayıf olabilir. fo2 fo'nun gerisindeydi mesela konu olarak. fot daha iyi kesinlikle o bakımdan..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 şimdi sana 2 sayfa yazardım fallout 3 hakkındaki düşüncelerimi uzuuun uzuun ancak uykum var zor duruyorum fallout 2 yi sevmemişmişlermişmiş te mişmiş yok öyle bişe uçuosun yine :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 benim de uykum var yoksa bir sayfa yazardım, matrix'i beğenmeyenlerle dövüşmek yordu beni, amma çoktu adamlar ajan simit gibi.. :-p[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 heh benı yenı kalktım daha ıstersenız ben yazayım bı kac sayfa fallout :D[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 hazır fallout settingleri var mı meydanda? bulup oynasak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 zilyon tane var da masaüstü için var bilgisayar içinde var ancak sayısı konusunda emin değilim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 şöyle fallout manyağı (diablo 2 de seven biri ) [3 tanede amdalyası var]işte gelkip de o masaqüstündeki zilyon tane ley için bi link atsaya ? :P[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC [Bu mesaj LethE tarafından 17 May 2003 17:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 http://www.iamapsycho.com/fallout/resources.htm bu da aynı sitenin yenisi eski arşiv belki eklenmemiştir diye eskisini verdim http://pnp.duckandcover.net/ ayrıca duckandcover.net nma-fallout.com bütün fallout sitelerinin forumlarında hikaye bölümleri var adamlar oturup kasıp sayfalarca yazıyo takdir edioruz biz de :)[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 bu topic fallout 3 hakkında yeterli bi topic -------------------------------- bu da fallout frp için : en altta vault 00 var post apocalyptic roleplay için[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become [Bu mesaj arcane tarafından 17 May 2003 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Edıtor yenı cıktı ve cok zor bı edıtor yanı daha mode cıkması cok zor masaustu var ona karısmam post apo nun masaustunu sevmem plasma rıfle falan .....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 editör bence zor olmasından çok zaman alan birşey komutlarını pdf olarak verdiler onları bakarak yaparsın emek isteyen bi olay[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar