xaty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Sahne önü satan varsa bana ulaşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sicilium Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 arkadaşlar, normal bölümden çok acil bir adet bilete talibim. satan varsa bana pm atabilir misiniz? teşekkürler!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ben aldım agalar bilet 200 tele domalarak. darısı başınıza muck sçs kib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuatsengul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 bir tane NORMAL bilet var elimde, İşim çıktığı için gitmeme durumum var, bilet yanmasın diye giderim ama satılırsa daha iyi tabi. 180TL'ye verebilirim, ankaradayım. mail adresim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sicilium Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 arkadaşlar yok mu başka normal bölümden satan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lagun_b Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Saha içi (normal) bilet arıyorum. Ankara'da elden teslim alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Sonisphere sitemize nurtopu gibi balonlar kazandırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuatsengul Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 220TL'den iki NORMAL bilet satılıktır, birisi garanti değildir, ne kadar erken yetişirseniz ikisini de alabilmeniz o kadar olası. [email protected]'den ulaşabilirsiniz. ANKARA'da ikamet etmekteyim, ödeme peşin olmalıdır, pazarlık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 6 taksi yapar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuatsengul Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 dasaaa said: 6 taksi yapar mısın? çok komiksiniz :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 bazen :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuatsengul Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 hadi şanslısınız ben değil de gittigidiyor 12 takside kadar yapıyor... http://urun.gittigidiyor.com/Sonisphere-2011-Istanbul-NORMAL-Bilet_W0QQidZZ40993993 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 hadi yine şanslısınız bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 hani fakirsiniz falan ama şanslısınız yine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viseroy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 400'e bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 benim kuzen satmış gibi bileti, benden beklemeyin artık :( çok ufak bir ihtimal yine elemanın almama olasılığı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 http://www.biletix.com/event.htm?id=MLSON Satışa koymuşlar sanırım yeniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ahhaahah baktılar istek çok, nasılsa sıkışır bunlar bi kenara diye tekrar açmışlar satışları. umarım sıkış tepiş olmaz alan. sadece sahne önü ve vip satışa cıkmış. sahne önü dedikleri alanın yarısı zaten djskfhjskfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 @barbu mesaj kutun dolu, pm atmaya çalıştım atamadım. sorduğuna hitaben şunu yazdım; ha bak öyle riskli abi. ben elden aldım, üstelik aldığım adam biletini çıkarmamıştı henüz, beraber gittik biletixe öyle çıkardık. benim de aldığım adamın referansı bile yoktu da işte dediğim gibi elden alabileceğin bitane bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar