Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

noob'a tavsiyeler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
wowhead.com ve wowwiki.com buraları sömürürcesine kullan, ihya olursun.

Artı, bi şey yapamam edemem diye çekinme, karşındaki adamların çoğu 12 yaş SWE veya İngiliz bebesi sdfsd
Ben yaptım o hatayı, şu an lagım var tanklamiyim, arkadaş gelicek dancına girmiyim falan diye diye raid mantığından soğudum, 2 arkadaşla beraber 5 kişilik dancınları 3 kişi yapmaya kasan bi adam topluluğu haline gelip dağıldık.
Mesaj tarihi:
ya senin anlayışlı noob ama sevimli tavrın midemi bulandırıyo dostum umarım burdaki yardım ettiğini sanan elemanlarla dalga geçiyorsundur, geçmiyosanda ömründen ömür gitsinde o zaman bukadar polyana olabilcenmi görürüz.
Mesaj tarihi:
bu sana yardım ediyorum tarzındaki elemanlarda çok komik he dostum ben proydum bi zamanlar sen şuan noobsun o yüzden sana sıcak davranıp eski tecrübelerimi paylaşayım bu zor yolda yorulma falan ... /böööğğğhhh
Mesaj tarihi:
Abi of ya BC aldım yükleyeyim dedim, cata launcher ve 4.1 update'ini mi ne yaptığı için oyunum bozuldu silip tekrar yüklemem gerekti. Aptal mı bunlar ya? İnsan uyarı verir sende zaten daha üst model yüklü diye, ben patch'in expansion'ı da yüklediğini bilmiyordum. directx bile sende daha yükseği zaten yüklü abi rahat ol diyor, wow demiyor :(
Mesaj tarihi:
ya mage oynayamıyorum ama lvl21'e tekrar çıkmaya kasmak da istemiyorum yani. Biri bana dps mage nasıl olur nasıl oynanır anlatabilir mi? Demin dungeon'da dps'de 4.ydüm :( 2 saat cast yapıyor o arada diğerleri hızlıca vuruyor nasıl daha fazla dps yaparım ki? help pls :(
Mesaj tarihi:
Hunter, Mage veya Paladin oyuna başlamak için iyi classlar bence. Aggro pek sorun olmuyor eğer 9 yaşındakilerle aynı gruba düşmediysen. WoW'da genellikle iyi class/kötü class diye bi ayırım yoktur PvP'de çünkü her class gelen patchlerle nerflenir veya boostlanır. Örneğin, hunter, shaman eskiden bg'lere adım atamazdı şimdi terör estiriyor..Bu aralar arcane mage, frost death knight ve hunterlar (classına hakim) güçlü fakat arcane mage'e ve frost dk'ya nerf geliyor. Blizzard'ın işine akıl erdirmek mümkün değil açıkçası. PvE açısından konuşursak her classla herhangi bir rolü üstlenebilirsin fakat healer veya tank olmak dps olmaya göre daha zorlayıcı olur. En ufak bir hatada grubuna wipe yedirttirebilirsin.Çoğu kişi DPS olduğundan dolayı gruplarda genellikle healer ve tank ihtiyacı olur. Ayrıca tavsiyem bir kaç video bakarak class'ını seçmek değilde hepsini açıp 10-20 levela kadar kasmak,beğendiğin classla yola devam edersin zaten 3 ay da 85 olmak için yeterli bir süre. Eğer herhangi bir sorunun olursa beni real-id'den ekle konuşalım..
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

ya mage oynayamıyorum ama lvl21'e tekrar çıkmaya kasmak da istemiyorum yani. Biri bana dps mage nasıl olur nasıl oynanır anlatabilir mi? Demin dungeon'da dps'de 4.ydüm :( 2 saat cast yapıyor o arada diğerleri hızlıca vuruyor nasıl daha fazla dps yaparım ki? help pls :(

yapacağın pek bir şey yok açıkcası aman aman dps yapayım diyorsan fire treeden devam et zamanla düzelecektir.

bende 1 yıldır uzağım wowdan açıkcası ama low levelda zaten pek bir skillin yok fireball + blast + fireball düz devam edeceksin procladıkça arcane missiles. Yanlış hatırlamıyorsam scorchun bir glyphi var yürürken cast edebiliyorsun cast timeıda düşük zaten daha iyi sonuçlar alabilirsin ona bir bak ahtan. bir classla level 45 50ye kadar oynadıktan sonra zaten hakimyetin artacak ve nerde ne yapman gerektiğini nasıl bir dps alacağını bileceksin sakin ol =)

illa dps metera çalışmak istiyorsan dungeonlarda moblara yakın bir mesafeden cast etmeninde %10-15 lik bir etkisi olur low levelda. Bunuda yüksek ihtimalle son spellerinin boşa gittiğini düşünerek şincik şeyaptım ama aşırı bir doğruluk payı yok.

iyi oyunlar =)
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

zaten dungeonlarda level 50'ye kadar tanklar toplam dpsin yarısını yapar o levellerde pek düşünmene gerek yok dps üstüne
Mesaj tarihi:
S-H said:

nileppezdel said:

zaten dungeonlarda level 50'ye kadar tanklar toplam dpsin yarısını yapar o levellerde pek düşünmene gerek yok dps üstüne

sildim zaten mage'i de dps meter'larda hunter'ımla genelde ilk sıradayım bazen de 2. Devam ediyorum o yüzden hunterla artık napalım..
  • Yeni Oluştur...