Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 demokrasi son 200 yıldır her türlü hükümet için bir bahane olmuştur. Her ülkenin vatandaşına, ülkesinin gidişatında bir rolü olduğu, başa geçen insanları halkın atadığı ilüzyonunu yutturmak için kullandığı bi araçtan başka bişey değil ki demokrasi? En azından Türkiye'de hala eskisi gibi kağıt/damga sisteminin kullanıldığına, başka ülkelerdeki elektronik oylama sistemleri gibi 2 satırcık backdoor kodlarla seçim sonuçlarının tereyağından kıl çeker gibi değiştirilemediğine şükredin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1NBQsJ4UGlg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Ardeth said: hile yapılsın da ortaya çıksın diye umuyorum. sırf meraktan yani hala akpnin demokrasi palavrasına inanan kalacak mı diye hile yok dicekler, herkes tamam dicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 hile karışır, akp %45-50 yi alır ve hayat normal şekilde devam eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DM613 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 After I finally got XBL gold (bought a 12 month subscription card for 40€), me and my friends were playing BC in a party. This guy came to our squad and decided for some reason to get under stairs and start idling there, so we couldn't squad spawn on him. Me and one of my friends were special ops, so we chose to punish him with tracker guns (or whatever those are)... RS GoldRift PlatCheap RS Gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 patideki gözlemin %40 ı olsun yeter. bi üstümde spam vardı 40 saniye önce falan. hayaldi sanırım. yoksa gerçek mi olmuştu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 balon said: ahaha ağlamalar başladı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 skandal deil ki bu, secimlerde hile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Haberi okumadım bile ama en basitinden yedek ayağına 10m pusula bastırıldı. Sonra seçimlerde hile mi var ne olacak demek garip geliyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Yedek diye 10 değil, 17 milyon basıldı. Toplamda 52 milyon seçmene 17 milyon yedek, üç seçmene bir yedek adeta. Şükür dinimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 art niyet olduğunu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 2007 seçimlerinde babama sandık başkanlığı vermişlerdi tüm gün sandık civarındaydım o gün sadece oradaki 5-6 sandıkta yapılanları görünce seçimin temiz olamayacağını anladım. üstünden 4 sene geçti ileri demokrasi geldi şimdi neler yapar bunlar düşünmek bile istemiyorum. Yarın kendi sandığımda müşahit kimse yoksa şahsen bekleyebilirim gönüllü olarak rezilliği gözlerimle görmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 5 seçimdir sandık görevi aldım. Bu seçimlerde istemedim ama gönüllü olarak kendi evimin etrafındaki 4 okulda devriye gezeceğim. Arkadaşlarla paylaştık okulları. Onlar da kendi bölgelerindeki okulları gezecekler. Bir de sandıklar açıldığında özellikle kendi sandığıma gidip benim, eşimin, annemin, babamıni kardeşimin ve kardeşimin eşinin oylarını takip edeceğim. Sizlere de en azından oyular sayılırken gidip nasıl sayıldığını izlemenizi öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ben de oy kullanacagım okulda 1 saat falan göz kulak olma amaçlı oyalanayım izleyeyim diyorum. Herşey yolunda gibiyse terkederim. 2007 de sandıkta görevliydim, benim sandıkta chp çıktı açık ara eve bi gittim akp yardırmış.sevinç hayal kırıklıgı 1 saat içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 oy kullanmamam cezasi yok hala sanirim kullanamiyorum bu yilda :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 balon said: ahaha ağlamalar başladı. Seçime bir futbol maçı mantığı ile yaklaşan bir insan demokrasiden nasibini almamıştır kusura bakma. Eğer seçimlere ve demokrasiye gölge düşüren bir olay varsa bunun ilk olarak hükümetin araştırması gerekir muhalefet partisinin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 SPectre88 said: 2007 seçimlerinde babama sandık başkanlığı vermişlerdi tüm gün sandık civarındaydım o gün sadece oradaki 5-6 sandıkta yapılanları görünce seçimin temiz olamayacağını anladım. üstünden 4 sene geçti ileri demokrasi geldi şimdi neler yapar bunlar düşünmek bile istemiyorum. Yarın kendi sandığımda müşahit kimse yoksa şahsen bekleyebilirim gönüllü olarak rezilliği gözlerimle görmek için. neler oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Pederin eski devrimci damarının kabarması sonucu 7-8 tane taşmış, bulaşmış, ampül simgesine mühür basılmış oyları saymam diye diretmesi (ne hikmetse saçma sapan oylar hep Akp'nindi bi tanesi Mhp'ydi sanırım) referans kaynak olarak akp oy kullanma broşürünü gösterip durmaları ve sonrasında nerden geldiğini bilmediğimiz 9-10 kişilik şakirt vurucu timinin babama saldırması, babamın ve benim(totalde 200kgden fazla yaparız) enrage olup o an tuttuğumuz 2-3 tanesinin yüz güzelliklerini bozmamız o arada katakulleyle oyların sayılması karakol, seçim kurulu vs. sonuç olarak rezil bir gündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 balon said: ahaha ağlamalar başladı. hıhı http://www.ysk.gov.tr/ysk/Ilgenel/gunyuzuig.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 SPectre88 said: Pederin eski devrimci damarının kabarması sonucu 7-8 tane taşmış, bulaşmış, ampül simgesine mühür basılmış oyları saymam diye diretmesi (ne hikmetse saçma sapan oylar hep Akp'nindi bi tanesi Mhp'ydi sanırım) referans kaynak olarak akp oy kullanma broşürünü gösterip durmaları ve sonrasında nerden geldiğini bilmediğimiz 9-10 kişilik şakirt vurucu timinin babama saldırması, babamın ve benim(totalde 200kgden fazla yaparız) enrage olup o an tuttuğumuz 2-3 tanesinin yüz güzelliklerini bozmamız o arada katakulleyle oyların sayılması karakol, seçim kurulu vs. sonuç olarak rezil bir gündü. hell yeah. fuck yeah. yeah yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Bu seçimin iptal olmasını ve tekrar yapılmasını sizden çok istiyorum. En azından susarsınız bir daha konuşmamak üzere. Arkanızdayım yani bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 seçimler "temiz" yapılacaksa olsun, seçmensiz kütüklerden iktidar partisine 98/120 oy çıkmayacaksa, bazı sandıklarda seçime katılım oranı %106 olmayacaksa, boş araziden yaşayan seçmen çıkmayacaksa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 balon said: Bu seçimin iptal olmasını ve tekrar yapılmasını sizden çok istiyorum. En azından susarsınız bir daha konuşmamak üzere. Arkanızdayım yani bu konuda. Şakacı canını senin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Sonuç ne kadar fark edicek tamamen seçime hile karışmış farz edelim. ÖSYM muhabbetinde de benzer şeyler oldu. Adama yüklen, kopya çekildi çekildi de. Savcılık araştırıyor, algoritma basit fakat uygulanan bir cevap anahtarı yok kararına varıyor. Burdan şu çıkıyor, basit şeylerden hayaller arıyorsunuz. Basit şeylerden nemalanmaya gayret ediyorsunuz. Adaletin bekçisi kesilmeniz iyi güzel de, ortada ne kadar haksızlık var sonuç olarak deyince bunun cevabı yok. Yani cevabı sizin yorumunuzdan ibaret kalıyor, ispatlanamıyor. Sizin delilleriniz size yetiyor. Bu da araştırılır mahkemeler ya da gerekli organlar tarafından, böyle bir şeylerin varlığı ispatlanırsa tekrar sandığa gidilir. Ama yıllardır böyle basit şeyler, nedense görüşünüz tarafından fazlaca gündeme getirilir. Hani bir şey de çıkmaz ortadan, laf olsun torba dolsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ah be abi çok yanlış girmişsin konuya sen. asdfasdf. şifre yok geyiğini bi siz yuttunuz keza. yok afiyet olsun, yutun. yutmayın demiyorum... gene yutun da. biz yutmadık. yenilir yutulur bişi değildi. yutsak da sindiremezdik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar