HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 altta da bu başlığı görünce nasıl alındığı konusunu açmak istedim geçenlerde fazla masraf yaptığımdan şikayet edildi ailem tarafından, özel üni yurdunda tek kişilikte kalmak istiyorum dedim herkes çemkiriyo bi ağızdan arkadaş ne çileymiş nasıl alınıyo şimdi bu kredi olayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 kyk.gov.tr http://www.kyk.gov.tr/kyk/html/kredi_burs/genel_bilgi.php#ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 özel okulda okuyanlara çıkmıyo, ha gerçi sen tek kişilik odada kalamıcak kadar fakir olduğun için çıkabilir belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 devlet okulunda okudum bana çıkmadı şu öğrenim kredisi.nasıl fitil olmuştum.fakirdim oysa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 oha kredinin çıkmadığı birini duydum. Başvuran herkese kredi vermiyorlar mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 yok cikmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 o çıkmayan harç kredisi gibi birşey olmasın? harç + öğrenim kredisi var bildiğim. harç= harçların bir kısmını devlet veriyor öğrenim= aylık devlet maaşı aka öğrenci maaşı. tabi mezun olduktan sonra geri ödeniyor o para. böyle değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 bana harç kredisi çıktı öğrenim çıkmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 nakit para verecek kadar güvenmemiş, ben öderim demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 kredi çıkmayan arkadaşları ilk defa duydum. devlet parasını sonuçta borç veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar