Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rusyanın amerikaya yenildiği gün! Mcdonalds!


tinu

Öne çıkan mesajlar

bundan önce marshall yardımların yapıldığı dönemde amerikanın rusyaya yolladığı gıda paketlerinin, ruslara ruslar tarafından verildiği düşünülsün diye kurulan paketleme hattı geyiği var.
şöle amerikadan gelen ürünün kabını açıp rus hükümeti kabına koyuyorsun..


halbuki önceden 1921'de büyük açlık ve 40larda lend lease aid falan da var hani. hatta öle ki bu dönemlerde elemanlar neredeyse üretmeden amerikanın yolladıkları araçlara konuermişler falan tarzı bişiler de duymuşum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada rusyada açılan bu mcdonalds o zamanlarda açtığı en büyük mcdonalds şubesiymiş yani amerikada bile o büyüklükte bir mcdonalds yokmuş, yıllarca yaşanan soğuk savaş, komunizmin ve kapitalizmin savaşı, ve sonuç bir cheesburger menu ile soğuk savaşın sonu, yenilen rusya kazanan usa.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Rusya'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, Rusya'da McDonalds'a hazır değilsiniz. Hazırım diyeniz de tatava. Rusya'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...