yav Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 hangi deodorant'ı tercih ediyosunuz? kokuyu maksimum engelleyecek, hiç iz bırakmayacak, kendi parfüm kokusunun da minimum olduğu bir deo arıyorum. Bu axe'lar falan baya dandik sanırım hiç memnun kalmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 axe inca vardı artık üretilmiyor. pudrasız nivea roll-on kullanıyorum memnunum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 8x4 roll on ve adidas deo. hangisi kafama eserse onu kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 SPectre88 said: pudrasız nivea roll-on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 SPectre88 said: pudrasız nivea roll-on kullanıyorum memnunum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ben güzel kokuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 slazenger yeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 valla geçen gün CK One aldım. Gazsız falan güzel böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 nivea silverprotect. kesinlikle zerre ter kokusu yapmıyo. nivea fresh active i de tavsiye ederim, ama silverın kokusu daha çok hoşuma gidiyo. roll on'u siyah tişörtümde iz bırakmıştı ama, spreyini kullanıyorum ben o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 nivea, pure invisible. roll on. iz yapmıyor, kokusu hoş. bayağı da etkili. http://asset3.wellmedia.ca/images/large/products/nivea-pure-invisible-roll-on-deo_1265643774_LRG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 gül suyuyla hacı yağını karıştırıp sürüyorum, 1-2 damla limon sıkarsanız sanki limon bahçesinde koşuyosunuz hissi veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 http://images.gittigidiyor.com/3730/Gillette-Men-Deo-Stick-Power-Rush-70-ml__37302868_0.jpg Deodorant degil ama ayni amac icin daha iyisi yok resmen. Beyaz olanlari degil, jel olanlari. Etki suresi ne kadar terledigin ve ne kadar temiz oldugunla goreceli olarak 1 haftaya kadar devam edebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 http://asset0.wellmedia.ca/images/large/products/brut-deodorant-spray_1207600034_LRG.jpg fakirlik naparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 axe in temptation da iyidir , nesi dandik ki anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Laorx said: gül suyuyla hacı yağını karıştırıp sürüyorum, 1-2 damla limon sıkarsanız sanki limon bahçesinde koşuyosunuz hissi veriyor. aynen efendim, bizde de böyle. ben kokusu biraz ağır diye zemzem ile eğer evde kalmamışsa damıtılmış su ile az karıştırıyorum yalnız. hurmalı parfüm var bir de bende. alkolsüz tabii. onu da tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 adidas ice dive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 di said: http://images.gittigidiyor.com/3730/Gillette-Men-Deo-Stick-Power-Rush-70-ml__37302868_0.jpg Deodorant degil ama ayni amac icin daha iyisi yok resmen. Beyaz olanlari degil, jel olanlari. Etki suresi ne kadar terledigin ve ne kadar temiz oldugunla goreceli olarak 1 haftaya kadar devam edebiliyor. olm sen tatilde değil misin, ne işin var patide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 deodorant mı ? O ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Nivae Silver Protect cidden ter kokusuna birebir.. ama iz yapıyo çok.. Şimdi Rexona Extreme kullanmaya başladım, antiperspirant zaten kokusu da hoş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mr_Hand said: di said: http://images.gittigidiyor.com/3730/Gillette-Men-Deo-Stick-Power-Rush-70-ml__37302868_0.jpg Deodorant degil ama ayni amac icin daha iyisi yok resmen. Beyaz olanlari degil, jel olanlari. Etki suresi ne kadar terledigin ve ne kadar temiz oldugunla goreceli olarak 1 haftaya kadar devam edebiliyor. olm sen tatilde değil misin, ne işin var patide? Tatil mi ? O ne ? Evet Kusadasi'ndayim ama bilgisayar basinda calisiyorum abi. Tatilin havasini kokluyorum anca. Hatunla baldiz kopuyorlar ama. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Bu bahsettigim urunun kokusu kuruduktan sonra pek belli olmuyor bu arada. O yuzden roll-on'lardaki gibi terle karisip rezil bir hale donusmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Axe dark süper kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 şu niveanın yeni çıkan invisible for black&white kullanıyorum.pudralı sanırım ama garip bir şekilde iz bırakmıyor. ha bir de dip not: haftaiçi her gün önlük giyiyorum bütün gün, o kadar uzun sürelerde dahi çok sıkıntı olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Ben de nivea kullanıyorum ama normalde de pek terlemediğimden kriter kabul edilemem sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 nivea roll-on al yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar