Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mutlu Yıllar...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aslında 18 Eylül günü Dünyaya gelmiş ama benim bu saatte açmak zorunda kaldım..Zaten yeni günede 30dk kaldı..
Geçmişte bundan 2-3 yıl önce fazla samimi degildik hatta icq msn gibi ortamlarda bile konusmuslugumuz yoktu..Sadece eskiden aynı ekipte 1-2 ay beraber olma imkanım olmustu..
Suan yeni bir proje sonucu yakın ve samimi olduk..
Tanıdıgım kadarı ile kimse için önyargılı düşünmeyen , sabrını sonuna kadar kullanan , insanlara herzaman anlayışla veya elinden geldigi kadar yardımla yaklaşan Sphere'in pırlanta çocugu...

Mutlu Yıllar Bronx
seviyorum vallahi seni ne desem azdır Sir =)

Saglıklı , başarılı ve mutlu bir yıl diliyorum..[signature][hline]Game experience may change during online play...
Mesaj tarihi:
nebuladan beri tanıdığım(o beni tanımasada) bronx

kutlu olsun nice yıllara aynı burcuz yani;)[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
hepi pörtlek sevgili bronx :tebrikz:[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ii ki pörtlediin
:tebrikz:[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Mesaj tarihi:
said:
Laroux, 17 Eylül 2004 23:42 tarihinde demiş ki:
olagan yıllar, olaganlıktan kim zarar gormu$?

olağan ol sende "mutlu" diyebilirsin olaganliktan kimse zarar gormemis :)

[Bu mesaj Bronx tarafından 17 Eylül 2004 23:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
doğum gunun kutlu olsun nice senelere bronx.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
nice senelere[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Mesaj tarihi:
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce, sana c++ ile kuş yaptım konacak desktopuna... :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze
[spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity;
the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
  • Yeni Oluştur...