Eternal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Aslında 18 Eylül günü Dünyaya gelmiş ama benim bu saatte açmak zorunda kaldım..Zaten yeni günede 30dk kaldı.. Geçmişte bundan 2-3 yıl önce fazla samimi degildik hatta icq msn gibi ortamlarda bile konusmuslugumuz yoktu..Sadece eskiden aynı ekipte 1-2 ay beraber olma imkanım olmustu.. Suan yeni bir proje sonucu yakın ve samimi olduk.. Tanıdıgım kadarı ile kimse için önyargılı düşünmeyen , sabrını sonuna kadar kullanan , insanlara herzaman anlayışla veya elinden geldigi kadar yardımla yaklaşan Sphere'in pırlanta çocugu... Mutlu Yıllar Bronx seviyorum vallahi seni ne desem azdır Sir =) Saglıklı , başarılı ve mutlu bir yıl diliyorum..[signature][hline]Game experience may change during online play...
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 iiki doğmuş o zaman :P[signature][hline]gerçek gerçekten gerçek midir?
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 :tebrikz: Bronx için 3 defa : OLEEYYY!! :-p[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos |
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 hb bronx[signature][hline] curious about me ? photos
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 doum gunun kutlu ola![signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Natural Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 nebuladan beri tanıdığım(o beni tanımasada) bronx kutlu olsun nice yıllara aynı burcuz yani;)[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 hepi pörtlek sevgili bronx :tebrikz:[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ii ki pörtlediin :tebrikz:[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Bronx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 teşekkür ederim :utaniem:[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me.
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 mutlu yillar.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 mutlu yıllar :tebrikz:[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected]
Laroux Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 olagan yıllar, olaganlıktan kim zarar gormu$?[signature][hline]killing is my business in my darkest hours web site | paticik album | e-mail | icq: 266549 | msn: [email protected]
Bronx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: Laroux, 17 Eylül 2004 23:42 tarihinde demiş ki: olagan yıllar, olaganlıktan kim zarar gormu$? olağan ol sende "mutlu" diyebilirsin olaganliktan kimse zarar gormemis :) [Bu mesaj Bronx tarafından 17 Eylül 2004 23:45 tarihinde değiştirilmiştir]
nuki Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 kutlu olsun doğum günün[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 doğum gunun kutlu olsun nice senelere bronx.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Doqum qunun kutlu olsun..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found
Laroux Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 olagan olan mutluluktur dilerim hayatinda olarak bir ekleme yapalim o halde. ben mutlu olmak istemem asla, gerci extra bir durum olsa da "hersey diledigince olsun ve dogum gunun kutlu olsun bronx'um" dogru mesaj. oyle olsun.[signature][hline]killing is my business in my darkest hours web site | paticik album | e-mail | icq: 266549 | msn: [email protected]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 nice senelere bronx.. :tebrikz:[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 2) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür*
Llama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 mutlu yıllar[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu...
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mutlu yıllar br0nx.. herşey dilediğin gibi olsun[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
kermit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 nice senelere[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 mutlu yıllar pis hileci D.M.[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı.
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 iyiki doğdun...[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind
sheref Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce, sana c++ ile kuş yaptım konacak desktopuna... :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Hepi pörtlek.[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!!
Öne çıkan mesajlar