SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 başlık bulamadım kafam gecenin şu saatinde balon gibi olduğundan uyku tutmaz artık bari yazayım 1-2 trollensin. şimdi bi hatun kişi vardı 2007den bu yana tanıdığım eski üniversitemden sınıf arkadaşım, dostum, Eskişehirde en yakın olduğum insanlardan. bölümü bırakınca benim bu bayana duygularım değişti özler oldum, bir baktım sürekli iletişimdeyiz kanka ayağı ... ayağına doğru gidiyor sonra nolduysa bozulduk bundan 1 sene önce. msnden tek tük yazışmalar, Eskişehire gidince mecburi yüzeysel sohbetler vs. dayanamadım en sonunda senden hoşlanıyordum demiş bulundum bi gün ee doğal olarak koptuk. son gidişimde geçen ay aynı ortamda bile merhaba merhabadan öteye gitmedik. olaya gelirsek şimdi gecenin bir yarısı biraz önce msnden seni senle konuşmayı özledim demesi ve uzunca bir sohbete dalmış olmamız. biliyorum canı sıkkın okulu bitmedi yaz okuluna kaldı, ev arkadaşları birkaç gün yok, muhtemelen alkollü ve bana sararak rahatlıyor ama ben salağı bu duruma gider yapamıyorum. kısaca kullanıldığımı bile bile ağzıma edilmesine izin veriyorum. siz olsanız ne yaparsınız? veya trolleyin takılın işte iyi geceler :) need alcohol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ilgi bekliyo sadece bi kere açıldıysa aran ver yolu gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 konuş işte. konuşmak istemiyosan konuşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 fede@ ne yapmak istediğime karar veremiyorum işte ne zamandır konuşmuyoruz hayatımdan çıkarmışım iyi güzel ama sıradan bir hoşlanılan kız değil son 3-4 yılımda aktif bir figür kesip atamıyorum. bariz duygusal olarak kendini tatmin ediyor bende buna engel olamadım bu gece kızdım şuan kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 e konuşmak istiyomuşsun işte. neden tartıştınız onu bilmiyoruz ki. kıza da açılmışsın. kız da yürü git demiş zamanında. muhtemelen boşta şimdi ilgi bekliyo, atak bekliyor. sen de istiyosan yazıcaksın kıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Bence yarını düşünerek konuş. Kalkıp yarın sen selam verdiğinde dün baya konuştuk, güzeldi dediğin zaman "hadi yaaa Allah kahretmesin alkollüydüm" gibi birşey derse bu sefer hepten mıçarsın, yıkılırsın bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Seni seninle konuşmak istiyorum. Bayağı cool'muş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 yarın bi sıkıntı olmaz ya bilirim içkili hallerini muhtemelen vişne şarabı içiyodur. fede atak matak olamaz 1000kmden ilişki yürümez en fazla böle msnden 2-3 lak lak yaparız ama ben bu insana gerçekten fazlaca değer veriyorum hemde her türlü halini, huyunu, geçmişini biliyor olmama rağmen ve bunu sömürüyor şuan kahretsinki! hayatımdan shift+delete yapmam lazım ama olmuyor beceremiyorum tamamen silmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Bu kadar değer veriyorsan biraz zor shift delete yaparsın, aynı şekilde ben de zamanında değer vermiştim, unuturum demiştim de hala bi yerde rastlaşınca kalbim çarpar, heycanlanırım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 senin kafan karışmış. kapat msni yat uyu en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 abi konusmak istedgn icin konusuyorsndur zaten.. istemiosan cek fisi yat bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Durumun farkidnaymissin zaten. Seni kullanmasina izin vercek misin vermicek misin? Bence salla gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 cyber sex olur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 msnden kullanılsan nolcak hacı. logu kaydet bari de belki gülersin sonra bakıp bakıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 kız,arkadaş ihtiyacını gidericek ama sen sinirleniceğinle kalıcaksın block&delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 yüz verme daha cok pesinden kossun. imkansiz ol degere bin vuuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 msnden kullanılmak sıkıntı değilde gecenin 3ünde devrelerimi karıştırması sıkıntı. 2-3 duble rakıya ihtiyacım var düzelmek için yarın akşam geçer. ayrıca seksin sanalı mı olur agalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ona kucuk .... fill in the black board. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar