kozalak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ben alacam d600'ü vuracam kırbacı vuracam kırbacı :D sene sonunda alacağımı tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Selam, Bir türlü gelmedi alet TR pazarına. Bir de hâlâ genel kullanım için ne lens alacağımı bilemedim :( Nikon'da lens seçeneği az mı Canon'a göre? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 http://www.turknikon.com/nikon-fiyatlari/nikon-lens-fiyatlari pek sayılmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Hadi ufak bi parti daha koyiim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 güzellermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Teşekkürler =) edit: aslında kronolojileri biraz karışık oldu bu fotoların, aktif olarak kullanmayı öğrendiğim için belli bir iyileşme var doğru kronolojik sıradayken fotoğraflar. Halen istediğim seviyede değilim gerçi. Çok pratik lazım çok. 18 - 105 ölüyo artık foto çekmekten sdfsdf (neyse ki body dayanıyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 olm bak foto koyup replerini çalmak istemiyorum. niye iki foto konunca hemen sen de koyuyosun. bekle az, sen de kazan ben de kazanim sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 hadi koysana olm foto :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 hahahah beni mi bekliyon :D koyarım birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Taze bunlar :D asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Madem kozalak foto koydu ben de koyiim ehehhe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 bunların sular akma efektli olanlarını kötü lokantalarda tablo diye asıyorlar. çok kitsch objeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Gelişine çekmişsin ouz ben de çekerim bunu, az perspektif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 ikinci fotoda, sağ taraftaki yer yüzü elemanı 90'den kaymış. dik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Abi cidden mekan süpermiş, gidip görmelik. Ama dasaaa direk finişim çekmiş abi bildiğin esnaf lokantalarına asılan pirinç çerçeveli yamuk resimlere benzemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 <3 asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 beyenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 hade bi tane daha. (önceki sayfalarda panoramiği var bunun) (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 evin oraya yakınlaşsan, yolu almasan daha iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 foto koymak için koyma sdfsadasda çok uğraşmamışsın gibi bi izlenim var osn foto hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Bizi de koy lan bizi çekmedinmiydinsenhaafhasgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Geçen bi 70 300 aldım, anında denemeye başladım aleti. Çok eğlenceli lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Güneşin batışındaki renkler çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 İyi makineyle çekilmiş bol zoomlu bol alan derinlikli fotolarla, sümüklü çocuk çekip B/W veya Sepia yapmak bence aynı sıradanlık seviyesine ulaştı günümüzde. Çok enteresan bir konun olmadıkça seyrek tut derim. Işığı gayet iyi kullandığın fotoğraflar var, böyle basit giriş seviyesi numaralara ihtiyaç duyacak seviyenin üzerindesin gayet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 abi bi dur daha ilk kez 300 mm odak mesafesi olan lens kullanıyorum, öğrenmem lazım aleti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar