Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 yapma ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Belliydi abi zaten, Rus Matrix Games firmasının çıkardığı Jazz Hired Guns adlı oyunu aynen kopyaladı adamlar JA2 mekanlarını ekleyerek. Böyle efsane serilerin lanetlenmiş gibi elden ele firmadan firmaya dolanıp sonunda patlaması üzüyor insanı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Bildiğimiz eksikliklerin yanında duvar patlatma ve tel örgüyü makasla kesme de kalkmış oyundan, binanın çatısına ise sadece belli noktadan çıkılabiliyormuş... Ne istediniz lan JA'dan ne istediniz bu güzel oyundan, kendi halinde bir oyundu işte nasıl kıydınız lan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Tamamen kalkmadilar. Onlar da ancak belli noktalarda yapilabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 fena değil bence de askerin bakacağı yönü nasıl ayarlıyorum onu anlayamadım, bir de zırh olayı nasıl hesaplanıyor o önemli. devamlı impossible to hit millet, takır takır saydırıyor. süper zor olmuş örnek görev heh stratejik seviyede nasıl bilmiyorum da taktik seviyede ja2'den daha anlamlı oyun bence, adamı spotlayınca o size tek kurşun atamadan öldüremiyorsunuz. yine de 7.62'nin gerisinde gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 beklentiler ja online a mi kayiyor yani .... =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 JA Online'in betasini oynuyorum. F2P, browser uzerinden oynanan oyun olarak guzel. Ama bunun otesinde fazla bir sey beklemeyin. Gerci henuz hic multiplayer oynamadim, belki o zaman cok zevk alinabilir. Sam said: fena değil bence de askerin bakacağı yönü nasıl ayarlıyorum onu anlayamadım, bir de zırh olayı nasıl hesaplanıyor o önemli. devamlı impossible to hit millet, takır takır saydırıyor. süper zor olmuş örnek görev heh Anladigim kadariyla bakacagin yonu ayarlamanin tek yolu, adami bir noktaya hareket ettiriken, en son bakacagi dogrultuda hareket ettirmen veya o yone dogru ates ettirmen. Impossible to hit, zirh sebebiyle degil de mermi hedefi bulamayacagi icin yaziyor gibi geldi bana. Ama o da senin ates edecegin noktayi degil de o anda bulundugun noktayi dikkate alarak hesaplaniyor olabilir. Cunku bu kadar cok impossible to hit cikmamasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 steamdeki demo inmiyor yahu, oyunun sayfasındaki download demo linkine tıklayınca hiç bişi olmuyor Umarım oyun region-free olur ve Rusçulardan 35 liraya falan alabiliriz, oyun Alman-Rus kırması bir yapım olduğu için böyle bir şey bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Onceki sayfada verdigim linkten indir, o sorunsuz calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 evet ben de öyle gördüm komutan da eğer hakikaten öyleyse facia olmuş, 1500 yıldır filan taktik oyunlarında standart birşey o. key config gibi bir menü olmadığından kontrol edemedim ama neyse artık, final sürümünde bakacağım. dediğin gibi adamın önünde kaya filan var diye herhalde ama takır takır acımadan vurdular beni eğile kalka, eğile kalka. neyse finalde kasarım, taktik oyunlarının demosunda optimize edilmemiş adamlarla olmuyor heh. fallout tactics demosu da iyi kasmıştı onu hatırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 akşam demoyu deneyecem bakalım, bu arada Silphatos said: ja3 şerefine ja2 ve klonlarını indirime sokmuş gamersgate Brigade E5 - New Jagged Union http://bit.ly/yQgleC Jagged Alliance 2 Gold http://bit.ly/yNzbbS 7.62 High Calibre http://bit.ly/rrF9lW %75 indirimde hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 7.62'yi 5 liraya kutulu almıştım geçen yıl ist'te satürn'den, helali hoş olsun ama yapımcı şirket kapandı sanırım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Önce disciples serisini batırdılar sıra buna geldi nerdesin ey strategy first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 strategy first yapmadı ki ja'ları, sir-tech yaptı wizardry'leri yapan. bu binyıla geçerken battılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Doğru strategy first yayımlamıştı olsun logosunu bile görmek hoş oluyodu oyuna girerken ruslar disciplesi batırdı şimdide buna geldi demek oyun bide turn based değilmiş diye duydum oda doğruysa gerek yok oynamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 turn based değil, smart-pause diye yapacağın hareketleri sıraya koyup öyle oynatan bir sistem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 tutorial'ı oynadım şimdi, bayaa iyi olmuş oyun ya özellikle hareketleri senkronize etme olayı cohii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 said: This game will unlock in approximately 2 days and 6 hours 2 gün kaldı alsam mı şimdiden bilemiyorum şu an %15 indirimli 34 dolar, acaba releaseden sonra o indirim de gider mi veya 15 gün sonra bi LA:Noire gibi %50 indirim çakarlar mı? Gerçi bu firmadan öyle bi indirim beklemem, kırk yılın başı isimli oyun yapmışlar oyunun fanlarını iyi bi silkelemeden düşürmezler fiyatı gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Çıkmış ve beklediğim gibi indirim gitmiş 40 dolardan satılıyor, hatta daha da pahalı satan siteler de var. Ayrıca hemen 3 adet DLC sürmüşler 2'şer dalırdan, su akarken küpümüzü dolduralım demişler yani lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 demoyu dün gece oynadım o kadar da kötü değildi, ilk gruptan düşen dragunovu lynxe verdim, magicin elindeki augda iyiydi 2'siyle tüm mapi temizledim ama ne yalan söyleyeyim ja tadı alamadım turn based olmadığı için, bu pauselu yeni nesil oyunları tbsleri sevmiyorum ya. 40 dolar da çok buna anca 10 veririm, o zamana kadar fakir edition akar. dlc'ler komikmiş, kamuflaş rengi değişik şeyler yerine birkaç tane farklı item koysalarmış adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 JA'nın hastasıyım ama buna 40 dolar vermem, %50 olur sanırım 3 ay kadar sonra o zaman alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 6 aya kadar %75 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Silphatos said: demoyu dün gece oynadım o kadar da kötü değildi, ilk gruptan düşen dragunovu lynxe verdim Lutfen dikkat edelim, Dragunov degil Druganoff. Bir de Klock-17 var tabii. Su DLCler konusunda anlamadigim bir sey var. Almazsak bu itemlar oyunda hic mi cikmiyor, yoksa tek avantaj oyunun basinda gelmeleri mi. Silahlar ve dress-shirt neyse de, Kevlar helmet sadece DLCde yoktur umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 kevlar armor bakkalda bile olur abi bu oyunda sorun olmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar