tarçýn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Wowa girdiğimde 10dk bile kalmayı beceremediğim bu günlerde, sc2den arta kalan zamanı eğlenceli bir şekilde geçirmek için online bir fps arıyorum. tavsiyeniz ne olur acaba? team fortress2 ve blackops benzeri, yani bu saydıgım oyunlar da olur tabi. starcraft her ne kadar eğelnceli olsa da arada başka oyuna geçiş insanı daha fazla eğlendiriyor. dediğim gibi wow accountunu dondurduğumda sc2 ile birlikte beni idare edebilecek tavsiyelerinizi bekliyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 kantır.. gun map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 counter hile çok dönüyor sanırım, ondan uzak duruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 hile için sürekli güncelleme çıkıyor, o çok problem değil de çok fazla bebe var. O baya can sıkıyor. Kendi oyunuma-eğlenceme bakarım dersen CS iyidir ama. Half-Life da gayet eğlenceliydi en son oynadığımda, iyi sunucular vardı. Şuanki durumu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 cs gun mapler böyle çabuk bitiyor ya uzamıyor o yüzden seviyorum bir de cheat yapma ihtiyacı olmuyor zatn 5 dakikada mı ne bitiyor oyun ehehzaten gun map de cheat yapacak seviyete tek hücreli yoktur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 cs sourse dan bahsediyorsunuz değil mi? orijinal olarak alıcam. call of hakkında pek olumlu yorumlar okumuyorum, csye kalıcaz gibi:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 1.6 dan bahsediyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 sonuçta kantır yani ne kadar eğlencesiz olabilir ki, hile için önlemler alıyorlarsa almaya değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 beleş ama güzel öneriler, wolfenstein: enemy territory, quake live, warsow, battlefield play4free bunlar dışında eğer cs oynayan arkadaşların varsa veya karma/gather olaylarından haberdarsan cs 1.6 / cs:s yeter ama public oynayacaksan hiç oynama derim. blacks op, mw2 falan da yalan. cod 2. oyundan sonra öldü zaten. bc2 iyi diyorlar da onu hiç oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 bc2 de baya güzel oyun. fps olarak bakıldığında çok kaliteli değil ama battlefield ın tarzıyla call of dutynin birlikte harmanlanmış bir hali genel olarak. ping sorunu vardı en son, düzeldi mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 teşekkürker yorumlar için. team fortress 2 gözüme çok güzel geldi onu oynayan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 oynuyorum ben severek ve isteyerek ama noob um Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 cs 1.6 nin hangi serverleri var böyle rahat rahat oynanabilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 onda durumlar nasıl değer mi almaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 tf2 feci zevkli oyun her türlü oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 latencyim hiç bir oyunda 120nin altına düşmüyor yoksa bende saracaktım online fps işine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 AVA oynayın, güzel oyun. bi de F2P FPS'ler var, onlara bakın: http://forum.paticik.com/read.php?40,5565912,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Borastus said: cs 1.6 nin hangi serverleri var böyle rahat rahat oynanabilen. Xfire yükle onun üzerinden korumalı serverleri seçebilirsin şak die 1000 tane server getiriyor önüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 teşekkürler valla iyi oldu bu program, biraz cs ortamlarına akalım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ava'da paralı içerikler neler? f2p mmo'larda gördüğüm adam akıllı oynamak için p2p'den fazla para dökmek gerektiği. bunda da öyle mi durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ava yı kurmak oynamak ölüm. uğraşmadım sildim direk. tf2 bc2 iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 moriQ said: tf2 bc2 iyidir. şu ikisi her türlü fps ihtiyacını karşılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 moriQ said: ava yı kurmak oynamak ölüm. uğraşmadım sildim direk. tf2 bc2 iyidir. nesi ölüm ya, clientı indiriyorsun herşeyi kuruyor. tf2'ye iyi diyenin ava'yı kötülemesi enteresan olmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar