Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

online fps tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wowa girdiğimde 10dk bile kalmayı beceremediğim bu günlerde, sc2den arta kalan zamanı eğlenceli bir şekilde geçirmek için online bir fps arıyorum. tavsiyeniz ne olur acaba? team fortress2 ve blackops benzeri, yani bu saydıgım oyunlar da olur tabi. starcraft her ne kadar eğelnceli olsa da arada başka oyuna geçiş insanı daha fazla eğlendiriyor. dediğim gibi wow accountunu dondurduğumda sc2 ile birlikte beni idare edebilecek tavsiyelerinizi bekliyorum:D
Mesaj tarihi:
hile için sürekli güncelleme çıkıyor, o çok problem değil de çok fazla bebe var. O baya can sıkıyor. Kendi oyunuma-eğlenceme bakarım dersen CS iyidir ama. Half-Life da gayet eğlenceliydi en son oynadığımda, iyi sunucular vardı. Şuanki durumu bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
beleş ama güzel öneriler,

wolfenstein: enemy territory, quake live, warsow, battlefield play4free

bunlar dışında eğer cs oynayan arkadaşların varsa veya karma/gather olaylarından haberdarsan cs 1.6 / cs:s yeter ama public oynayacaksan hiç oynama derim.

blacks op, mw2 falan da yalan. cod 2. oyundan sonra öldü zaten.

bc2 iyi diyorlar da onu hiç oynamadım.
Mesaj tarihi:
bc2 de baya güzel oyun. fps olarak bakıldığında çok kaliteli değil ama battlefield ın tarzıyla call of dutynin birlikte harmanlanmış bir hali genel olarak. ping sorunu vardı en son, düzeldi mi bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Borastus said:

cs 1.6 nin hangi serverleri var böyle rahat rahat oynanabilen.

Xfire yükle onun üzerinden korumalı serverleri seçebilirsin şak die 1000 tane server getiriyor önüne
Mesaj tarihi:
moriQ said:

ava yı kurmak oynamak ölüm. uğraşmadım sildim direk.

tf2 bc2 iyidir.

nesi ölüm ya, clientı indiriyorsun herşeyi kuruyor.

tf2'ye iyi diyenin ava'yı kötülemesi enteresan olmuş :/
  • Yeni Oluştur...