S-H Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 3 gündür yumurta ekmek yiyorum allahsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 aynısını ben yicem şimdi of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Patatesleri at fritöze o sırada sosları hazır sonra indir mideye yemek yeme derdi bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 forumdaşı aç yatarken, takla atan bizden değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 GamzeZumrut said: di said: Sebzeleri alamadim ? =P Valla ben olsam; Kabak, havuc, biber gibi sebzeleri cok az yag ile ceviririm tavada. Makarnayi yaparim, bir tabakta yan yana servis ederim. Nane, roka gibi yesilligi de -varsa tabi, olsa cok iyi olur- yine buyukce dogranmis sekilde eklerim ayni tabaga. Sebzeler bahsettigim gibi yapilirsa tabaga alinir alinmaz ustlerine kasar rendesi konulursa daha bi leziz olabilir. Krema tarzi bir sey olsaydi evde kori ve feslegen ile birlikte makarna ustunde kullanmani tavsiye edecektim. Sebzeler bir onceki sayfada var ya ama simdi disari cikcam birkac sey daha almaya bu anlattigin yemek de gozume guzel gozuktu bunun bir adi var mi? Bir de Mutfak Rehberi Sayfasinda yogurt soslu sebze pane tarzi birsey gordum onun tadi nasil oluo bilen var mi? Valla benim tariflerin hepsi uydurma oldugundan bilmiyorum. Hani essiz degillerdir, yaraticisi ben degilimdir de oyle bir yerden bakip anlatmiyorum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 mantarli tavuk sote. yanina da pilav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 anne misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 hayir, belki bir gün. annemin aklina yemek gelmeyince hep onu yapiyo, baydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Ev taşımaca var bugün eskişehirde gelene lahmacun ısmarlıyoruz.Çok çingenlik yaparsa karışık pide de ısmarlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 vaniLLe said: hayir, belki bir gün. annemin aklina yemek gelmeyince hep onu yapiyo, baydim. belki ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 wined & dined & Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar