xaty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Selamlar, ŞehirFırsatları'na bakarken buna rastladım. Aracımı da hafta sonu ya da önümüzdeki hafta servise vericem, bakımı falan yapılacak. Yaz da geldi, yeni bir mevsim falan.. Fırsatı da görünce arabaya küçük bir sürpriz mi yapsam diye düşündüm. Ama aklıma takılan bir nokta var. Motor yıkama işi nedir, ne değildir bilmiyorum hiç. Kendilerinin yazdıkları kadarıyla iyi bir şey. Ama zararı da olabileceğini düşündüm niyeyse (sanki öyle bir şeyler okumuştum önceden). Önerir misiniz bu tip bir yıkamayı? Avantajı olur mu? Zararı olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Gereksiz bir şey bence. Ama zarar vermez, motora su kaçmasının zarar vermesi eski teknoloji arabalar için geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 49 liranın da 25inin groupon a kaldığını düşünürsen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 benim 2 arkadaşım çalışıyor grouponda, kıyak iş valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 bir bok yapmadan çok para kazanma sanatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Benim kuzen yeni geçti oraya, ne iş yapıyorlar çözemedim ama kalabalık bi ekibin başında, baya çalışıyor diye duydum. İlginç geldi.. Yeri, parası ve muhtemelen imkanları gayet iyidir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 parası çok iyi. hem maaş hem komisyon alıyorsun hem de gün içinde/ gece yaptığın bütün masrafları fatura edebiliyorsun şirkete, aslında iş yapıyorsun çünkü gece çıkıp eğlenirken. gezmeyi seviyorsan, ağzın da laf yapıyorsa güzel iş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 senin kuzen bu dediğim elemanların amiri muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Edit : Bi dakika lan bu motor yıkama farklı olay sanırım. Motor yıkama dediği kurum temizleme ise, ileri yaşlardaki/km değerlerindeki araçlarda kompresyon konusunda sıkıntı yaratıyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 etkili temizleyici spreyler var kıyı bucak sıkıyorsun ardından kompresörle hava basıyorsun aşağıya akıyor kir pas. ben bi kez yıkattım motoru, elektronik beyini aldım elime 2 ay sonra.artık motor yıkamacılara güvenmiyorum. Spreylerle kendin yapabilirsin 15dk da.tertemiz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ben bu şehirfırsatından bi ker bu tarz oto kuaför şeyi aldım, kışın aldım sonra bahara doğru kullnırım diye attım bi kenara. Şimdi adamlar kampanya sonuna kadar doluyuz diye randevu vermiyo. İlginçtir kampanya 19unda bitiyo, 20sinde boş yer var. Adi dolandırıcılık adamların yaptığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar