Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 valla benim arkadaşım çalışıyor aralda. baya indirimli geliyor bişey alacak olursam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 CE'ler alınır işte, onun haricinde bitti kutu devri. Kutulu oyun alanda tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 kesinlikle. CE dışında oyun içi bi ekstra vs olmadıkça bi anlamı yok kutulu satın almanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ben seviyorum kutulu /: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ha arala kuruş para kazandırmam o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ya kutu artik tatava cunki zerre ozen gostermiyorlar kutu icerigine witcher 2 haric ada mgibi kutulu bi oyun aldigimi hatirlamiyorum son 4 senede C.E. ler haric, hatta kutusu beni heyecanlandiran en son oyun ansiklopedi gibi manual ile gelen WoW olabilir blizz oyunlari zaten cok sueprdi eskiden kutu icerigi olarak, art dolu manual lar, bol bol lore iceren hikayeler tanitimlar vs vs sc2 den ise hap kadar bisi cikti, cata ayri rezaletti (ki ikisinide CE alarak tatmin olabildim anca) bole kutu olunca kallavi olmadimi anlami kalmadi artik, gidip printerla cikti alip bos dvd kutusuan koysaniz adam gibi manual olamdiktan sonra ayni hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Eh işte eskiden oyun denince hepsi kutuydu zaten. İçerik için birbirleriyle yarışırlardı, sonra maliyet felan derken cd kabına sığdırdılar utanmasalar kitapçık bile vermeyecekler o derece =) Eski kutu diye sattıkları şey CE oldu işte. Yoksa onda eksta bişi yok. Bende wc2 nin kutusu duruyor halen, blizzard notepad felan vermişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 kutularin kuculmesi daha iyi oldu ya eskileri deli gibi yer kapliyordu, ne o oyle simdi dvd gibin koyabiliyorsun istedigin yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Kutunın içinde cd kabıyla çıkıyordu yahu, istiyorsan atıyordun kutuyu. Ama içerik felan işte CE oldu kazık fiyata satıyorlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ya istersen atarsinda atmaya da kiyamiyordum ki iste :) oyle birike birike yigin oluyordu kutular sdf simdi bisiyle gelmiyor, temiz temiz koyuyorsun rafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 e dijitalde rafa koymanada gerek yok, ne o ole raf raf DVD diyede elestirilebilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Oyununa bağlı tabi bazı oyunları kutulu alıyorum onuda yurtdışından getirtiyorum. 3-5 gün bekleriz ne olacak Aral'dan alacağıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 yıllardan sonra kutulu oyun aldım araldan geçende markafoninin yine böyle indirimiyle, o dandik çıkmayan bant ne öyle ya, sanki kese kağıdı kutu içinden dvdyi alıp atacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 abi o bant zaten bardağı taşıran son damla oldu bende hayatta almam araldan hiç birşey o bant kalkmadıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 starcraft'ın fiyat iyiymiş yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 20 tl lik alışveriş çeki göndermişler bana.kontrol edin hesabınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 bana vermemiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar